dokle god male, beznacajne drzavice budu isteravale pravdu, uvek ce ih zajebavati, koliko hoce i kad hoce!
to sto ti radis je pravi primer tog 'isterivanja pravde'.
Nijedan normalan chovek ne zheli da se odrekne neceg shto je njegovo. Ja ne trazhim parche tvoje kenjade ja samo nisam spreman da se pomirim sa cinjenicom da neko otima neshto moje, a ti ako si pichka i ako ti se neko useli u stan, ti cuti sagni glavu i iseli se.
Demokratski je srushiti pola Srbije, razjebati infrastrukturu, pobiti na hiljade srpske dece, da bi odradili pare koje su shiptari dali lobirajuci za nezavisno Kosovo. To je prava demokratija.
Demokratski je srushiti pola Hrvatske , razjebati infrastrukturu, pobiti na hiljade Hrvatske djece, da bi odradili pare koje su Rusi dali lobirajući za opstanak Jugoslavije .
twice ja ne znam jel ti svoje pisanije po internetu smatraš borbom ali to ti je isto saginjanje , jer ništa za domovinu nisi napravio osim što si razjedinio "Srpski korpus" , imaš osjećaj veće vrijednosti duboko negdje usadjen , trebaš pauzu .......
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
twice ja ne znam jel ti svoje pisanije po internetu smatraš borbom ali to ti je isto saginjanje , jer ništa za domovinu nisi napravio osim što si razjedinio "Srpski korpus" , imaš osjećaj veće vrijednosti duboko negdje usadjen , trebaš pauzu .......
Ovo nije nikakva borba ovo su obichne diskusije, nemam problem sa osecajem vishe vrednosti niti spadam u one koji smatraju da su Srbi nebeski narod. Ali ti ocigledno imash neki tehnichki problem sa Srbima, a nije iskljucheno ni da ti je devojka ili zhena Srpkinja pa te to malo jebe (mozhda greshim ali neshto jeste).