Jbt,koji ste vi """"" ??....Nemam adekvatnu rijec za to....Dajte se ljudi sredite,gledajte da placa bude veca,da si kupite Benz-a,da se ode par put godisnje na odmor,itd,itd.......Jadno li je to razmisljanje,no meni naskodit nece...To vi sami sebi skodite i sami se jedete
a ti kao o toma razmisljas,sad si ti napredni Hrvat koji misli o boljem zivotu a ja sam Srbin koji misli o ratu,samo mi nije jasno s kim se ja danima prepirea na politickom forumu,prema tvom postu prije bih rekao da posjecujes forume o autima,odmoru,zabavi.Odgovori mi otkud na politickom forumu tako ne opterecen politikom?
Ja za gore navadene stvari radim kao stoka i mogu ti rec da sam ih zaradio pa ne trebam mnogo o tom mislit nego samo odrzavati to sta imam ......A budem tu kad sam na poslu i tad iznesem svoje misljenje koje se tebi ocigledno ne svidja ali ti ja tu ne mogu pomoci....Forum je tu da se diskutira .....
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Ja za gore navadene stvari radim kao stoka i mogu ti rec da sam ih zaradio pa ne trebam mnogo o tom mislit nego samo odrzavati to sta imam ......A budem tu kad sam na poslu i tad iznesem svoje misljenje koje se tebi ocigledno ne svidja ali ti ja tu ne mogu pomoci....Forum je tu da se diskutira .....
Pa nisi mi odgovorio otkud ti neoptereceni,demokratski,napredni,neiskompleksirani,anti-ratni,apoliticni Hrvat na srpskom politickom Forumu?
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
i would like to welcome the newest NoLimit Soldier
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
LG m4410
srbi ograniceni? i da naravno da se svet vrti oko srba i srbije ne pamtim nesto da sam video hrvatsku da se tolko spominje u svetu....ma opusteno hrvati su moralni gubitnici