Ja za gore navadene stvari radim kao stoka i mogu ti rec da sam ih zaradio pa ne trebam mnogo o tom mislit nego samo odrzavati to sta imam ......A budem tu kad sam na poslu i tad iznesem svoje misljenje koje se tebi ocigledno ne svidja ali ti ja tu ne mogu pomoci....Forum je tu da se diskutira .....
Pa nisi mi odgovorio otkud ti neoptereceni,demokratski,napredni,neiskompleksirani,anti-ratni,apoliticni Hrvat na srpskom politickom Forumu?
Ne znam sto mogu reci da bi tebi bilo dovoljno za odgovor ...Mozda da procitam druga misljenja,desavanja,itd ...A mozda da se informiram o tom kad cete nas napast jer vidim da vas par to zeli
ovo je politički geopolitički forum koji nije tvoj ni srpski nego je vlasništvo Ivana Minića , pametnog momka za razliku od tebe junaka
pa i taj ivan minic je srbin ako ne gresim hrvati su smesan narod i imaju smesan izgovor i da vam nije bilo tita vi bi ste bili ko juzna afrika- beda i sirotinja
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
ovo je politički geopolitički forum koji nije tvoj ni srpski nego je vlasništvo Ivana Minića , pametnog momka za razliku od tebe junaka
pa i taj ivan minic je srbin ako ne gresim hrvati su smesan narod i imaju smesan izgovor i da vam nije bilo tita vi bi ste bili ko juzna afrika- beda i sirotinja
Bit ce ipak da je istina ono sto kazu da se desi sa ljudima koji mnogo udisu THC ....
Pa oni su i sad beda i sirotinja u spoljnom su dugu od preko 30 milijardi evra.
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pa oni su i sad beda i sirotinja u spoljnom su dugu od preko 30 milijardi evra.
Si ti vec zelen od zavisti (tipa hulk) ?????????????........Sve i ako je tako,to je sa razlogom....Dok Srbija stigne na isti nivo,imat ce isto duga do guse sto je logicno....Daj se urazumi ....