i would like to welcome the newest NoLimit Soldier
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
LG m4410
ma ja mislim da se opterecujete glupostima i da trebate da zapalite joint mira "nije sloba kriv , mi smo govna" i sta vam nije jasno? svi smo se klali medjusobno i uvek ce tako da bude......sve je to sasvim normalno
ma ja mislim da se opterecujete glupostima i da trebate da zapalite joint mira "nije sloba kriv , mi smo govna" i sta vam nije jasno? svi smo se klali medjusobno i uvek ce tako da bude......sve je to sasvim normalno
Ma da pomiriti se sa večitim i istorijskim neprijateljima to je suludo!
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Jbt,koji ste vi """"" ??....Nemam adekvatnu rijec za to....Dajte se ljudi sredite,gledajte da placa bude veca,da si kupite Benz-a,da se ode par put godisnje na odmor,itd,itd.......Jadno li je to razmisljanje,no meni naskodit nece...To vi sami sebi skodite i sami se jedete