A sta si ti zapeo za Jasenovac kao blesav ????...To je osudjeno milion puta i svaki normlan Hrvat se toga stidi covjece.....PA moj stari se u to vrijeme nije bio rodio a kamoli ja ....Na koji nacin ja za to mogu bit kriv ????????...
te slike si okačio u svakoj temi u kojoj dodje do rasprave , mislim da si krajnje degeneričan u odnosu prema žrtvama od prije 60 godina , pusti ih na miru već jednom.
Citat
Modovi ovo trebaju da kažnjavaju a ne da ćute iz dana u dan kao što rade!!!
A tebe da nagrade zbog gluposti koje prosipaš , ne poštujući zakone vlastite ni druge države .
Citat
Plašim se šta će biti sa nevinim ljudima jednog dana. Stvarno se plašim. Mnogo ste zle krvi napravili zlikovci!
Rekao sam ti ne boj se ništa , sve će to bit ok jer se tebe ionako ništa neće pitati - nikada !!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Čim se spomene da su Srbi činili sranja, odmah se iz ladice izvlače spremne fotografije iz Jasenovca, jer naravno, povijest počinje i zavrašava Jasenovcem.
Briljatna argumentacija, nema šta...
Obzirom da se "dičite" kako se "hrabri ratnici" i "moćan vojnički narod", pitam se kako vam ne dosadi vječno jadikovanje i glumljenje jadne i nezaštićene žrtve - a to je uloga u kojoj ste, kako se vidi iz priloženog, nekako najuspješniji
Ne pravdam ja ništa, stari moj... ja bih prvi te idiote koji su to radili u Jasenovcu za jaja objesio. Ti si taj koji Jasenovcem pravda svako prošlo, sadašnje i buduće sranje koje su Srbi učinili, čine i činit će.
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Па правдаш геноцид у логорима Јасеновац као оправдану акцију потлачених и пљачканих. Модови ово требају да кажњавају а не да ћуте из дана у дан као што раде!!!
Плашим се шта ће бити са невиним људима једног дана. Стварно се плашим. Много сте зле крви направили зликовци!
ne zaboravimo hladnjace i mrtve ljude u njima
nikad ne sagledas celu sliku, samo do pola...
zasto sad neki Albanac ne okaci slike onih sakrivenih hladnjaca?
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 17:16:46 od RaznosacPica »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
E to ovdje nece ici, jer kad neki ljudi zbog ogranicenosti ili cega vec ostanu bez pravog argumenta,onda uvijek imaju svima poznatu stvar staru 60 godina kao "svoj" "pametni" iskaz....
E to ovdje nece ici, jer kad neki ljudi zbog ogranicenosti ili cega vec ostanu bez pravog argumenta,onda uvijek imaju svima poznatu stvar staru 60 godina kao "svoj" "pametni" iskaz....
Svaki prosjecan ucenik cetvrtog razreda osnovne skole vec zna da se ni jedna stvar koja se desava u ovom nasem univerzumu nemoze izolovati i odvojiti od nekih drugih stvari koji su joj prethodili,pa tako i u istoriji ne postoji ni jedan sukob koji se moze posmatrati samo u periodu efektivnog trajanja,TAKO NESTO NE POSTOJI!Sta bi vi sad da se zabrani prica o tome i da kazete da Jasenovac nema nikakve veze sa zadnjim ratom?Ma dajte ljudi pa vrijedjate mi inteligenciju!A ti Dado molim te da postujes ovaj forum i da ubuduce pokusas sa ozbiljnijm,realnijim i inteligentnijim postovima jer ako nisi znao ti nisi na nekom ciciban,kolibri,barbi forumu za djecu do sedam godina vec si na forumu za odrasle pa te molim da posaljes neki post uskladjen sa ljdima koji se nalaze na forumu
Svaki prosjecan ucenik cetvrtog razreda osnovne skole vec zna da se ni jedna stvar koja se desava u ovom nasem univerzumu nemoze izolovati i odvojiti od nekih drugih stvari koji su joj prethodili,pa tako i u istoriji ne postoji ni jedan sukob koji se moze posmatrati samo u periodu efektivnog trajanja,TAKO NESTO NE POSTOJI!Sta bi vi sad da se zabrani prica o tome i da kazete da Jasenovac nema nikakve veze sa zadnjim ratom?Ma dajte ljudi pa vrijedjate mi inteligenciju!A ti Dado molim te da postujes ovaj forum i da ubuduce pokusas sa ozbiljnijm,realnijim i inteligentnijim postovima jer ako nisi znao ti nisi na nekom ciciban,kolibri,barbi forumu za djecu do sedam godina vec si na forumu za odrasle pa te molim da posaljes neki post uskladjen sa ljdima koji se nalaze na forumu
Ovaj rat nema veze sa drugim svjetskim .......... A skladno tebi i tvojoj inteligenciji je samo ovo
Ovaj rat nema veze sa drugim svjetskim .......... A skladno tebi i tvojoj inteligenciji je samo ovo
Ovaj rat u Hrvatskoj 90-tih godina i ma itekako veze sa 2 svetskim ratom, zato što ste tu politiku progona i istrebljivanja Srba samo na stavili tamo gde ste stali na kraju 2. svetskog rata.
I nemojte više da se pravite naivni i da širite ovde antisrpsku propagandu!
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!