Evo Laziale..vidjecemo dali ce se uopce izaci na referendum u RS i sta ce on znaciti EU ako RS proglasi sebe nezavisnom....vidjecemo sve lijepo...Kosovo ce uskoro da ode kako izgleda a RS politicari su obecali nesto a vidjecemo koliko su cvrsti pa dali ce da odrze referendum...
BiH je neprirodna tvorevina i bice chitava i u miru dok svetski policajci budu kontrolisali sve, a chim puste 3 naroda da sami vode drzhavu bice opet bum tras. Zato je najbolje da se podeli na 3 dela ili da dok je sveta i veka neko cetvrti upravlja drzavom u suprotnom ce opet biti '92.
Kakava 3 dela, bude li se delila srbe ce po obicaju zajebati zato je srpska bosna najboje resenje.
Ma sigurno Munibaba...to je se vec jednom htjelo pa se zavrsilo ovako...Twice je dao prijedlog koji bi i ja podrzavao a mislim da se sa tim Muslimani nebi slozili...jer oni vide BiH kao cijelinu svoju...i naravno i ja mislim da ce kad tad to pukniti kada odu strane sile iz te drzave i strano administrastvo...
Samo ajde Twice opet i da se zeli podjeliti mislis da tu nebi opet izbila svadja,Muslimani bi zeljeli neke djelove RS a tako i obrnuto a i Hrvati svoje parce negdje...tako do beskraja dok nezazvonu kalasnikovi...
Kakava 3 dela, bude li se delila srbe ce po obicaju zajebati zato je srpska bosna najboje resenje.
Ma sigurno Munibaba...to je se vec jednom htjelo pa se zavrsilo ovako...Twice je dao prijedlog koji bi i ja podrzavao a mislim da se sa tim Muslimani nebi slozili...jer oni vide BiH kao cijelinu svoju...i naravno i ja mislim da ce kad tad to pukniti kada odu strane sile iz te drzave i strano administrastvo...
Samo ajde Twice opet i da se zeli podjeliti mislis da tu nebi opet izbila svadja,Muslimani bi zeljeli neke djelove RS a tako i obrnuto a i Hrvati svoje parce negdje...tako do beskraja dok nezazvonu kalasnikovi...
Najmanji je problem kako je podeliti! Problem je shto nas zapad jebe pa to ne dozvoljava ali morace kad tad! E tada Srbi i Hrvati ne treba da opet usmere cevi jedni u druge, nego po sistemu vecinskog hriscanskog stanovnishtva do lepo podele. A zelene ko jebe oni su ionako ili poturceni pravoslavci ili poturceni katolici. Zar treba da dozvolimo mi Srbi i vi Hrvati da Bosna postane celovita islamska drzhava u sred Evrope? Nama RS vama shta vec hocete (ne znam tachno) a njima shta ostane. Dosta je udarao krst na krst a u svemu tome profitirao samo polumesec.
Eto ga...dodje vrijeme da se slozim sa Twiceom... Dobro samo muslimanima ovo odgovora stanje zabranjivaju zastave,Srbi iz RS idu u Srbiju a Hrvati iz Bosne idu u HR i tamo zapocinju svoj zivot...u svakom pogledu ovo stanje najvise odgovara Muslimanima...
Eto ga...dodje vrijeme da se slozim sa Twiceom... Dobro samo muslimanima ovo odgovora stanje zabranjivaju zastave,Srbi iz RS idu u Srbiju a Hrvati iz Bosne idu u HR i tamo zapocinju svoj zivot...u svakom pogledu ovo stanje najvise odgovara Muslimanima...
Iz chega izvlachimo kakav zakljuchak? Da su Srbi i Hrvati podjednako budale. Mi smo mogli izbeci bar medjusobne sukobe na tlu BiH da smo bili iole pametni, ako vec nismo mogli izbeci one od ranije, a mogli smo i te. Mogli smo satrati ove povampirene dzihad fanatike, udariti vi sa jedne mi sa druge strane, podeliti Bosnu na dva dela i posle toga ako treba nikad medjusobno da ne saradjujemo. Ovako smo se poshibali, balije profitirale a nas i dan danas teraju da jedni sa drugima preko kurca saradjujemo.
Iz chega izvlachimo kakav zakljuchak? Da su Srbi i Hrvati podjednako budale. Mi smo mogli izbeci bar medjusobne sukobe na tlu BiH da smo bili iole pametni, ako vec nismo mogli izbeci one od ranije, a mogli smo i te. Mogli smo satrati ove povampirene dzihad fanatike, udariti vi sa jedne mi sa druge strane, podeliti Bosnu na dva dela i posle toga ako treba nikad medjusobno da ne saradjujemo. Ovako smo se poshibali, balije profitirale a nas i dan danas teraju da jedni sa drugima preko kurca saradjujemo.
Da Twice i ja to sebi necu dozvoliti rat je iza mene i ja u ona doba to nisam zelio pa smo izgjebli jer nismo se slagali sa time a i danas se neslazem da moram ja kao Hrvat da vidim sve Srbe kao zlocine ili da mene Srbin gleda kao Ustasu ....zato ja nezelim da zivim na Balkanu gdje je najbitnije odkud si sta si tko ti je stric otac ili nesto trece... Bili smo glupi sto je ono sve doslo kako jeste ali i dan danas nista se nismo opametili,jos uvijek gura svaka strana samo svoje neka vise neka manje ali bitno je u glavnom da susjedu umre krava da se mi mozemo podsmijavati drugima....ja bih takodje bio najsretniji da do rata nije bilo doslo i da ono bure baruta je se odma iz pocetka prepolovilo...ali tu smo pogrijesili i nece nam povijest ili sudbina tu glupost dva puta oprostiti...
Evo Laziale..vidjecemo dali ce se uopce izaci na referendum u RS i sta ce on znaciti EU ako RS proglasi sebe nezavisnom....vidjecemo sve lijepo...Kosovo ce uskoro da ode kako izgleda a RS politicari su obecali nesto a vidjecemo koliko su cvrsti pa dali ce da odrze referendum...
Bez obzira, to ostaje srpski prostor, vazna je ekonomska integracija. Jedan americki institut za strateska istrazivanja je davno jos predvideo takozvanu Konfederaciju Srpskih Zemalja. Tu ti je bilo Srbi iz Hrvarske, Bosanski Srbi, Vojvodina i sama Srbija.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Kad bi sudbinu Balkana krojili obični ljudi, izbegli bismo mi međusobne sukobe. Problem je bio u tome, što onima koji su tada držali vlast – na jednoj i na drugoj strani – nije bilo u interesu da se ti sukobi izbegnu.