Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:51:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve granice Srbije bi voleli da vidite?  (Pročitano 19974 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma da... pravi vojnik, nema šta...

A Srebrenica? A cijeli niz drugih lijepih stvari...

Isuse bože.. nikad kraja... nikad kraja...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma tiger, nema vajde...on verovatno nikad nije ni video HR a vec zna da je tamo sve sranje, rasulo zivo i sl...

Decko, za tvoju informaciju ja sam se rodio u Hrvatskoj i u njoj ziveo skoro 12 godina, imam tamo rodjenu babu, strica sa njegovom porodicom, ujaka sa njegovom porodicom, dosta maminih prijatelja... Ako ti to nije dovoljno, nabrojacu jos ljudi. Koliko sam procitao tvojih postova, pitam se samo kome je ispran mozak pa ti prica tudje price, a ne svoje misljenje. A ona konstatacija kako je nas mup bolji od njihovog je najobicnija glupost. Tu se tek vidi koliko nemas pojma. Njihovoj saobracajoj miliciji stvarno skidam kapu. Nema tamo zajebancije kada te zaustave i napisu kaznu.

a ovaj Niksa njemu je najbitnije da on meni kaze kolika je nezaposljenost u HR a negovori da je u Srbiji 1 milion ljudi bez posla znaci oko 30 % stanovnistva koji mogu da rade....a onda uz to jos da mu nabrajam gdje je HR naprednija ma nemam volje i dobro si rekao Marko...dizem ruke... Smile

Ja veoma dobro znam kakva je Srbija sto se tice ekonomije i uredjenosti drzavnog sistema. I nikad se ne busam kako je Srbija super sredjena zemlja i slicne gluposti. Ti non stop istices kako ste super sredjena zemlja, a mi smo tamo neki Tadjikistan u odnosu na vas. I ajde udovojli mi malo pa odgovori ili bilo ko od vas Hrvata: kolika vam je stopa nezaposlenosti, koliki vam je spoljno-trgovinski deficit, kako se kretao tokom zadnjih pet godina, koliko je tacno spoljni dug veci od 20 milijardi i njegova stopa rasta u zadnjih pet godina, sa kojim to zemljama imate trgovinski suficit, sta je to sto se razvili u zadnje vreme cime mozete da se pohvalite, zasto ne smete da udjete u trzisnu utakmicu sa nasom duvanskom industrijom, koji su to strasni projekti koji se odvijaju u Hrvatskoj..., mislim ako cemo da pricamo o ekonomiji. Jedino zbog cega ste vi napredniji je to sto ste u tranziciji duze 5 godina. Ali ni ta razlika nece dugo da traje.

a nas dug od 30miliardi $ a vas 18 $ miliardi ...

Ukupni unutrašnji i spoljni dug Srbije krajem oktobra ove godine iznosio je oko 12,2 milijarde dolara ili 9,6 milijardi evra, objavljeno je u najnovijem Biltenu javnih finansija Ministarstva finansija. Dugovanja iz budžeta prema građanima Srbije iznose 5,1 milijardu, prema inostranim kreditorima 6,1 milijardu, a indirektne obaveze na osnovu pozajamica javnim preduzećima, za obnovu infrastrukture i zaštitu životne sredine, iznose skoro milijardu dolara.

Izvor: Ekonomist

Drugovanje sa dugom

Ne samo u godini u kojoj je postala kandidat za ulazak u EU -2004. - Hrvatska se rve sa dva veoma ozbiljna problema - defictom u budžetu i visokim nivoom dugovanja prema inostranstvu. Sa sličnim problemima se, manje- više, suočavaju i sve ostale zemlje regiona. Spoljni dug Hrvatske dostigao je, krajem prošle godine, 30,2 milijarde dolara, što je 80,5 odsto BDP. Za samo godinu dana dug je porastao za čitavih 11,36 milijardi dolara, što je Hrvatsku svrstalo u red prezaduženih zemalja. Drugi veliki problem je fiskalni deficit - javni se dug približava iznosu od 60 procenata BDP. Iako je deficit u platnom bilansu zemlje bio manji u odnosu na prethodnu godinu za čak 2 procenta, Hrvatska o svom statusu sa EU pregovara kao država itekako opterećena ovim problemima

Citav clanak: http://www.eumarket.org/eumarket.php?pg=12&l=s&clid=22

Hrvatska se suočava sa problemom porasta duga

Porast duga mogao bi ozbiljno da se odrazi na životni standard i problem proizvodne solventnosti Hrvatske, ukazuje Vjesnik. Životni standard bi mogao da zabeleži oštar pad ako se situacija pogorša, što bi zemlju učinilo podložnom spoljnim šokovima. Ako nivo duga premaši 30 odsto od domaćeg uvoza, Hrvatska bi mogla da bude svrstana u visoko rizične zemlje, što bi uzrokovalo smanjenje kreditnih linija i povećanje kamatnih stopa. To bi zauzvrat na kraju moglo da dovede do finansijske krize.

Citav clanak: http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/sr_Latn/features/setimes/features/2006/05/16/feature-03

Inace da dodam da je stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj 14%.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2007, 19:10:15 od niksa517 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma da... pravi vojnik, nema šta...

A Srebrenica? A cijeli niz drugih lijepih stvari...

Isuse bože.. nikad kraja... nikad kraja... Smile Smile
Nemoj vaditi iz konteksta!!! Sve su to radile radikalske paravojne formacije. Oni koji ga najvise brane, oni su ga ukopali.
I zapamti sta ti kazem: Evropa nece dozvoliti ni nama ni Hrvatima da promolimo nos dok se ne kurtalisemo tih protuva.
Seti se samo koliko je bilo : Gotovina i EU.
Ma ni reci. Dok svi kriminalci, a ima ih i kod nas u policiji i kod Hrvata sa spomenicama ili kako vec kazu ne vide sudsku klupu, zaboravi Evropu.
To se javno ne govori, ali nece ni da cuju da udjemo sa nekim ubicama koji da setaju po Evropi.
Ja ne znam kako Hrvati stoje sa povracajem imovine? I to je jedan od uslova.I to imperativan.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Nemoj vaditi iz konteksta!!! Sve su to radile radikalske paravojne formacije. Oni koji ga najvise brane, oni su ga ukopali.
I zapamti sta ti kazem: Evropa nece dozvoliti ni nama ni Hrvatima da promolimo nos dok se ne kurtalisemo tih protuva.
Seti se samo koliko je bilo : Gotovina i EU.
Ma ni reci. Dok svi kriminalci, a ima ih i kod nas u policiji i kod Hrvata sa spomenicama ili kako vec kazu ne vide sudsku klupu, zaboravi Evropu.
To se javno ne govori, ali nece ni da cuju da udjemo sa nekim ubicama koji da setaju po Evropi.

Slažem se u potpunosti.

Ja ne znam kako Hrvati stoje sa povracajem imovine? I to je jedan od uslova.I to imperativan.

Povratom koje imovine? Misliš na de-nacionalizaciju? To je riješeno.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k610i
То би било то...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Serbia.PNG
(89.48 KB, 654x505)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hahahahah ovo je najbolja slika do sada...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ова је најбоља Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Dobar je potpis slike  Smile
Ali opet nedostaje jug koji je nekada bio pod srpskom vlascu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49952
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
tako je. Dušanovo carstvo se protezalo do korintskog zaliva na jugu.

To bi imalo smisla staviti,

... i lužička srbija u na teritoriji njemačke
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 01:21:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:51:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.