Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Tito je pravio granice a ne srbi, a ipak je najvise srba poginulo za te njegove granice...
da je bilo pameti, bilo bi drugačije
Zasto Tito? Pa bar se to tacno zna ko je crtao granice. Morale su biti nekako ujednacene da ne bili Srbija bila mnogo veca. Zato se u ustavu Hrvatske stavilo da je drzava hrvatskog i srpskog naroda. Da bi Hrvatska imala danasnju teritoriju. Zato se izmislilo pojam Makedonac, da ne bi pripalo Srbiji. Pa kada se videlo da su Srbi ipak brojniji u svim elementima, izmislili se Muslimanii, kao nacija. Oni su se do tada opredeljivali kao Srbi ili Hrvati. Sve je ucinjeno da se i teritorijalno i brojcano smanje. Otvorena je teorija bila: slaba Srbija, jaka Jugoslavija. A tek pokrajine? Svaka republika je u odlukama imala jedan glas. Srbija je imala minus jedan glas, jer su pokrajine uvek glasale protiv Srbije. Cak je 1946-e, posto Hrvati nisu imali shodno teritoriji dovoljno plodnog zemljista, Baranja uzeta Vojvodini i data je Hrvatskoj.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Mnogi su to zajedno radili odveka> Aleksandar, tito, strane sluzbe, ...
Poenta je u nasoj nesposobnosti da prepoznamo opasnost i izrodimo sposobne vodje da se odbranimo!
To stoji. Najsveziji ti je Milosevic, kada je prilikom raspada, prihvatio 'dobre usluge Evrope'. Umesto da trazi, da savet bezbednosti, gde su bili svi nasi saveznici, odlucuje o raspadu zemlje,on je prihvatio Evropu, koja je bila pod diktatom Nemacke. Drugo objasnjenje, osim da je kupljen nema. Toliko tupavo ne bi ni Muja lopov uradio.