Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:27:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve granice Srbije bi voleli da vidite?  (Pročitano 19816 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ljudi kada cete vi vise da prestanete da se bavite o tim granicama...vama je Makedonija i Krajina i CG sve neko pitanje kako kada cete vratiti...bolje da cuvate ovo sto jos imate nego da se bahatite sa glupostima o prosirivanju na druge zemlje....sredite dvoriste pa onda pokusavaj te ono sto vam je na srcu...

A sta je to toliko sredjeno u Hrvatskoj, ajde molim te prosvetli nas. Da nije mozda zaposlenost, visina spoljnog duga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ko o čemu, niksa517 o vanjskom duhu Hrvatske...

Da ti nisi neki dužnosnik MMF-a kad toliko brineš o vanjskom dugu Hrvatske?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ne brinem ja nista. Nego vi Hrvati non stop isticete kako ste sredjena i super drzava, a mi smo tamo neki Tadzikistan, pa cisto malo da se spustite na zemlju. A sta se ti mesas, ionako ti matematika nije jaca strana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Meni matematika nije jača strana?

A ti si, kao neki nobelovac?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajde dobro, sta se ljutis odmah, ali onomad nisi znao da podelis 30milijardi sa 4.5 miliona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Kako nisam znao? Gdje to?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Zamisli da neko sa strane to cita. Kako smo zabrinuti za ove i one koliko im je spoljni dug.
Pre neki mesec gledao onog klempu Bulatovica na upitniku RTS-a. On kao neki ne znam sta za evropske integracije i poceo neki lament oko americke sirotinje. I sav ozvalavljen, skrece sa teme i kaze: sada ih ima 10% a uskoro ce ih biti 25%.A mislim se mogla bi Crna Gora malo da pritekne u pomoc da ameri ne budu tako siroti.
Hoces neces, mi imamo ove granice i drznes li se da silom uzmes sto, ima da nas sliste sa Balkana zauvek.
Jedino nam ostaje da poboljsamo, sebi zivot a ima se puno toga raditi a i ovo sto imamo je bogato.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 

Ne brinem ja nista. Nego vi Hrvati non stop isticete kako ste sredjena i super drzava, a mi smo tamo neki Tadzikistan, pa cisto malo da se spustite na zemlju. A sta se ti mesas, ionako ti matematika nije jaca strana  Smile
od nas su sigurno mnogo sredjeiji...jedino gde smo mi bolji je policija...koja je i kod nas uzas..
mislio sam da se samo meni desilo, ali sam slicna iskustva cuo i od drugih ljudi. naime:
bio sam u HR na moru letos...maltretirali me neki kreteni jer su culi kako sa sesom pricam na srpskom...
bukvalno me maltretirali..nabo me jedan, pa smo otisli bajsevima sto pre..
to se desilo na 50 m od policijske stanice, odma sam otisao kod pandura i ovi mi rekli da malo sacekam..
sacekam ja 1.5h i uzme moja sesa knjihu utisaka da procitam i ponesto mozda upisem, i ovaj se prodere da to ne treba da se dira i sl...
2 h smo cekali a ovi su rekli kako imaju posla i da ce me primiti cim budu imali slobodnih(a njih 5 sede u sobi i piju kafu...

imao sam dosta lose iskustvo, a i drugi ljudi, al opet, ima dosta albanaca koji su maltretirani od strane nasih pandura sto je jos gore...ne znam...tu smo negde i po tome.. Smile
al da su uredjeniji, jesu...jedno 2 do 3 puta..jedino mogu da nam pozavide na nasoj indjiji(ciji je graqdonacelnik DSovac ) Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zamisli da neko sa strane to cita. Kako smo zabrinuti za ove i one koliko im je spoljni dug.
Pre neki mesec gledao onog klempu Bulatovica na upitniku RTS-a. On kao neki ne znam sta za evropske integracije i poceo neki lament oko americke sirotinje. I sav ozvalavljen, skrece sa teme i kaze: sada ih ima 10% a uskoro ce ih biti 25%.A mislim se mogla bi Crna Gora malo da pritekne u pomoc da ameri ne budu tako siroti.
Hoces neces, mi imamo ove granice i drznes li se da silom uzmes sto, ima da nas sliste sa Balkana zauvek.
Jedino nam ostaje da poboljsamo, sebi zivot a ima se puno toga raditi a i ovo sto imamo je bogato.

Svaka cast opet Skorpion prica istinu.... Smile Smile isto mislimo

@Kraljevicu Marko...zao mi je zbog tvog iskustva i zao mi je nasih policajaca kretena a i tih budala sto su te maltretirali...uzas!

@Niksa
Citat
A sta je to toliko sredjeno u Hrvatskoj, ajde molim te prosvetli nas. Da nije mozda zaposlenost, visina spoljnog duga..

Skoro sve je sredjenije nego u Srbiji ...samo kako je i Marko rekao uzas su nam policajci....i ponasanje prema srpskoj manjini to nam je jos uvijek katastrofa....ali u ekonomskom i smislu bolje ti je da ides spavati...zaposljenos je skoro duplo manja od Srpske,a nas dug od 30miliardi $ a vas 18 $ miliardi ...i sa mojim komentarom sam samo zelio reci da se manite sanjati o drugim drzavama i tome kako eto neka Makedonija,RSK,CG,RS treba da se pripoji ili vrati...pa prvo morate imati stabilnu Srbiju da se moze dalje sanjati a ne ovako ni Srbiju sa ovolikim teritorijom nemogu politicari da srede a kamol jos sa jos drugim teritorijama...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:27:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.