Moja genetika i ishrana je takva da preko misica imam sloj sala, tako da u proseku izgledam 10-15 kg vece nego neko moje tezine, a ko je samo salo... :?
Lepo kaže jedan moj drug : ""Sise na debeloj devojci i pločice na mršavom muškarcu se ne računaju" :mrgreen: Puno trčanja i puno trbušnjaka najbolji recept.. :wave:
« Poslednja izmena: 30. Jul 2014, 16:16:17 od Pouckovic »
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Lepo kaže jedan moj drug : ""Sise na debeloj devojci i pločice na mršavom muškarcu se ne računaju" :mrgreen: Puno trčanja i puno trbušnjaka najbolji recept.. :wave:
Ma kakvi treninzi ovo ono. Redovan sex, menjaj poze, visi s plafona i, cuci, lezi, izvrci se, izvodi akrobacije, pa da vidis sta su gradja i kondicija... :mrgreen:
napravi test petnaest dana budi na dijeti bez ugljenih hidrata, ali ne izbacuj voce, vec i njega jedi.umereno, nemoj pojesti cetri banane odjednom i sl.
ako ti splasne i zategne se stomak vidno znaci da se u tome krije zec.. onda bar znas kako da se hranis a da budes i zdrav i da trosis sopstvenu naslagu sala uz lagano vezbanje
ako ne pomogne dijeta bez ugljenih hidrata znaci da moras da predjes na kardio treninge i tesko zamaranje :chuckel:
licno najvisemrzim taj deo i divim se svakome ko moze da pretrci 100m 8-[
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.