Ma kakvi treninzi ovo ono. Redovan sex, menjaj poze, visi s plafona i, cuci, lezi, izvrci se, izvodi akrobacije, pa da vidis sta su gradja i kondicija... :mrgreen:
Ovo više deluje kao opis šizofrenog napada. :chillpill:
Zemljace, bas mi je zao sto sex dozivljavas samo putem medijalnih predajnika. Veruj mi, uzivo je mnogo gotivno.
Ma kakvi treninzi ovo ono. Redovan sex, menjaj poze, visi s plafona i, cuci, lezi, izvrci se, izvodi akrobacije, pa da vidis sta su gradja i kondicija... :mrgreen:
Ovo više deluje kao opis šizofrenog napada. :chillpill:
Zemljace, bas mi je zao sto sex dozivljavas samo putem medijalnih predajnika. Veruj mi, uzivo je mnogo gotivno.
@gagiJK objasnio :mrgreen:
Khm, khm. Nisam rekao ništa slično, no ako je seks da visiš s plafona, onda ga zaista nikada nisam doživeo. Što se tiče medijalnih predajnika, odnosno filmova za odrasle to je stvar za gnušanje, jer ipak je moć imaginacije mnogo bolja, čak i kada je reč o tim stvarima. 8)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.