Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se postaviti ? (mi i nasi roditelji)  (Pročitano 3443 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
stvar je u tome sto ljudi povrede roditelje..kada odu od njih...iako oni kazu da im je drago sto se
dijete osamostalilo bla -bla...
majke prve vole da se nadju uvijek kraj svoje djece..pa i kad djeca imaju svoju djecu...
i to njih na neki nacin ubije...
i svu paznju ...sve to posvete na drugo dijete..ako ga imaju... koje je ostalo uz njih...
i uvjek ce pre njemu izaci u susret...nego ono koje je otislo...
ja sam jedinac....i otisao sam davno..od njih..prije nego lapsus..sa manje godina..to sam htio reci...
i znam da sam im srce slomio...ali nikad od njih pomoc nisam trazio...
dok nisam dosao malo sebi...i shvatio neke stvari....da oni nece sto godina ziviti....

u ovom slucaju ..lapsuzovom...mislim da je cisto to..sto sam rekao... u pitanju...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Istina bobak,ali sustina lezi u prvoj recenici zasto odlazimo od roditelja?Da li zbog udaje? Da li zato sto supruga ne zeli zivjeti sa nasim roditeljima?Da li zato sto zelimo biti slobodni? Sta znaci sloboda bobak prijatelju?

Velika je diferenza izmedju uraditi ce/uradili su i ako smijem pitati sta su uradili Anea ili sta jos planiraju?
Sta su zrtvovali,zar nisu u zanosu njihove zelje mene i Tebe donijeli da gledamo nesto kao svijet? Samo zanos i hvala istim na tome .Zar je tesko napraviti dijete?Bilo bi divno kada roditelji se ne bi mijesali u nas zivot,ja odavno prestao se brinuti sta ti mislis Anea da li je to samo rijec tvojih roditelja ili stvarno mislis da ce gledati bezbrizno kako zivis,gdje trosis,koga ljubis?
Dinamika i postovanje ne idu jedno uz drugo,jer nema ljubavi.Ako sve radimo kako bi uskladili put sa okruzenjem tu nema nas i jednostavno trpimo
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 16:44:06 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Sve srecen porodice su iste, svaka je nesrecna na svoj nacin..

Ja uopste ne trazim da mi poverujes, ali moja poprilicno disfunkcionalna porodica deluje na tim principima.
Kada si srecan, mi se radujemo sa tobom i ne mesamo, kada si nesrecan, uskacemo bez suvisnih pitanja.

Takva mi je porodica, takvi su mi prijatelji, tako cu ja svoju decu\dete vaspitati.

Cilj mojih roditelja je uvek bio da ja budem srecna, a ja sam takva (a i to sam pokupila od njih) da moja sreca ne dolazi iz materijalne sfere, tako da mi ni kada sam nosila iste patike 3-4 godine zaista to nije bio problem... niti sam ih pritiskala da tako bezvezne stvari resavaju, jer je bilo mnogo vaznijih...

Prioriteti.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 16:56:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ides sada duboko,bilo bi neugodno kada bi pitao sta je srecna porodica a sta nesrecena? Vjerujem da neko je srecan sa mrvom lepinje i parom opanaka dok drugi nije sa bmw i timbrlenkama...stvar je do nas sa cime smo zadovoljni a porodica nije temelj toga nego ono sto mi zelimo,zar ne?

Prioriteti...nekom su fakultet,nekom sta roditelji kazu tako mora biti,nekom napraviti kucu,nekom cim prije imati dijete...svako od nas ima prioritete ali mislim kada postanu nevazni tada tek svatimo da prioriteti nisu vazni.Prioriteti su maska kojom zanemarimo vaznije stvari
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 18:12:46 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
To je pocetak Ane Karenjine, bukvalno prva recenica... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda
Moji roditelji i ja...
Od mene se ochekivalo previshe, a imao sam premalo podrshke... Podrshka se generalno svodila na batine ako dobijem loshe ocene u shkoli... Kad sam odrastao i kad batine nisu bile u opticaju onda su svadje postale nachin brige mojih roditelja prema meni...

Sa dvadeset sam dobio rechenicu da nemaju para da me shkoluju, sa dvadeset sam leteo od posla do posla i izdrzavao sebe. Iskreno, plashim se sebe i kakav cu biti prema svom detetu, za sad sam pun razumevanja, ne ochekujem nishta osim da bude voljeno i da moze da potrazi bilo shta od mene. Cenim da cu ga udaviti onim shto ja nisam imao...

Sa jebenih trijes i kusur kapiram kako sam sjeban, kako sam napukao, kako od zivota imam jebenu hronichnu depresiju koju kanalishem kroz ... jbm li ga shta, uglavnom mi polazi za rukom da ustanem izjutra i krenem na posao, da radim ceo jebeni dan... Mozda mi je trenutno lakshe da radim ceo dan... Sa majkom svog deteta imam odnos da mi je lakshe da provedem 5 minuta pod vodom nego u stanu... Jbg, shta li sam ja i ochekivao od sebe...

Opet, jedina osoba koja me je nauchila pravim vrednostima u zivotu je moj pokojni deda. Sad kad pogledam sa ove distance on je realno jedini koji mi nedostaje od cele porodice... Po sebi vidim da je jedino on imao uticaja na mene, da sve svadje i sve batine koje sam popio kao klinac na mene nisu ostavile nikakav trag osim toga da zivim daleko od svojih roditelja, da se retko chujem sa njima da mi je dovoljno da znam da li su zivi... Sad kad me pozovu telefonom, meni je zapravo drago da ih chujem...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
HTC One
Nisam objektivan da dam ikakvo misljenje na konkretna pitanja osim sto bi se to svelo na "kako malo Perica zamislja...".

Moji roditelji su u mene ulozili toliko emocija, energije, vremena, razumevanja, razgovora i finansija da im se ne bih oduzio za 2 zivota. Jedino sto mogu da uradim da im se oduzim jeste da se isto ponesem sutra prema svom detetu.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 19:19:37 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Лере... неки ми Черногорци објашњавали разлику између чојства и јунаштва... јунаштво ајд класика бранити друге од неког блабла ... чојство... е чојство је штитити друге од себе и чак је и цењеније.

Илити већа ствар би била кад би имао снаге да се избориш са собом, па да твоја драга не осети ни секунде последице твојих фрка и депресија ... него ли да јуначки добијеш батине бранећи циганче од скинса...

и то не зато што је фина вероватноћа да су батине које добија поменуто циганче заслужене ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Danas je moderno sve spiskati u svoje dupe i ziveti s mislju da je neko duzan da ti nesto da ili obezbedi.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda
Danas je moderno sve spiskati u svoje dupe i ziveti s mislju da je neko duzan da ti nesto da ili obezbedi.

A shta cesh... moderni svet te uchi da se ceo svet vrti oko tvog dupeta...
Evo stanija na primer...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.