Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako sam prevaren od zlih profesora  (Pročitano 22368 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Ne, ja tvrdim da vrednost u novcu ne mozesh da stvorish ni iz chega. Morash neshto da stvorish, shto nekome treba, pa onda da ga prodash za novac ili neku uslugu da prodash za novac.
To je nemoguce, jer rast privrede ne moze da prati porast inflacije! Znaci, kamate na kredite su par puta vece od kamate na depozite, to znaci da se uvek vise duguje novca nego sto ga ima u opticaju, dug raste brze nego novacan masa. Zato proizvodnja nije isplativa.
To sto ti peicas to je utopija, nemoguce u sistemu kreditnog novca.

Danas, novac nema pokrice u proizvodima i uslugama, vec u novom dugu.
Citat
E sada puko teoretisanje bez konkretnog dokaza je najobichnije shpekulisanje, imaginacija i pretpopstavke. Uglavnom se tako izrazavaju oni koji ne znaju shta prichaju.
Psotoji matematika, koja se bavi jednim delom ovoga o cemu pricam, koja dokazuje ovo o cemu pricam. Ostal ose na to nadovezuje.

Citat
Ako se kamata kao vrednost stvara ni iz chega, onda je praktichno ti stvori ni iz chega da mi to mozemo da vidimo i onda mozesh da se bavish ,,teorijom'' o tome kako je nastalo ni iz chega kada svi to budemo videli.
Pa nisam ja stovrio sistem u kom se novac stvara "iz nicega", vec bankari..perpetuum mobile, dobijaju vise sa manje ulozenog.
Ono sto banke rade je da procesom multipliciranja novca (ako treba ostavicu matematiku i za ovaj deo) na psotojecu sumu ulozenog, stvaraju odredjeni "prebacaj", nepsotjeci novac. Banka moze, ako ti ulozis odredjenu sumu novca, da plasira vise novca nego sto si ti ulozio, nego sto ima na racunu ; )
Citat
Inache teorija potiche od starogrchke rechi ,,θεωρία'' i znachi uvid. Znachi neshto shto vidish i shvatash, to mozesh da objasnish ali prvo morash da ga vidish u konkretnom sluchaju kako se deshava. Znachi hocu da ga ti stvorish ni iz chega, poshto znash kako se to deshava i onda cemo da teoretishemo o tome, poshto imamo uvid u to kako se deshava.
?
« Poslednja izmena: 25. Apr 2014, 21:41:16 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One
Istina, ali pravilno je Srbijanski, znam moj sin je ucio prosle godine u skoli, a to sto mi kazemo Srpski je vec nesto drugo.
A pogotovo ako napises srpski, malim slovom, to je onda pridev izveden od imenice Srbija.

To je novogovor, kao sto su zbog politicke korektnosti izmenili Ganci u Ganjani. Srbijanski nikako nije pravilno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Vedja? Jbt nikad se ne bih setila Smile

@Raneru, moze biti, nemam pojma, videcemo u 5.razredu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
To je novogovor, kao sto su zbog politicke korektnosti izmenili Ganci u Ganjani. Srbijanski nikako nije pravilno.

Mnogo ganjaju te u Gani  Smile
Mada, govor se stalno menja, nista cudno. Malo mi je cudna rec "redatelj" recimo, po meni je reziser koji radi reziju, rezira, a urednik je za redakciju, a redatelj, sta, nista...
« Poslednja izmena: 26. Apr 2014, 13:22:49 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Link br.1: http://en.wikipedia.org/wiki/Education
analiza:
"Formal education[edit]
Systems of schooling involve institutionalized teaching and learning in relation to a curriculum, which itself is established according to a predetermined purpose of the schools in the system. School systems are sometimes also based on religions, giving them different curricula."
Iz ove tvrdnje, meni u oci pada ovo: "Systems of schooling involve institutionalized teaching and learning in relation to a curriculum, which itself is established according to a predetermined purpose of the schools in the system..."
E sad, posto ti, naravno, to niko ni ne ocekuje, ne vidis siru sliku, vec samo ono sto su Sistem cikice naucile Korisnika u skolici, pokusaj da se izvuces iz Indoktrinacije u kojoj si...ja ti mogu pomoci. O cemu se radi?
Izdvojeni citat kaze: "Sistemi skolovanja podrazumevaju institucionalizovano ucenje i nastavu u skladu sa planom i programom, koji su sami po sebi uspostavljeni prema u napred postavljenim namenama skola u sistemu...". Buduci da, tebi ovo, naravno ne znaci nista, ja bih imao par pitanja za tebe:
a) ko drzi institucije?,
b) ako neko drzi te institucije, to znaci da se plan i program pise onako kako vlasnik institucija nalaze,
c) kako se obrazovanje moze "institucionalizovati"?,
d) ako je obrazovanje "institucionalizovano", da li mozemo pricati o nezavisnom obrazovanju?,
e) ako cinjenice kazu da u svetu postoje korporacije, koje prave profit nekoliko puta veci od vrednosti duga koje ima drzava reda velicine Srbije, sta tebi pada na pamet, kada ovo procitas?,
f) kako se finansira rad skola danas?,
g) ako se kroz skolu deca pripremaju za stanje "na terenu", tzv "potrebama trzista", a ne da "teren" menjaju, da li mozemo govoriti o nepostojanju Indoktrinacije?
h) buduci da je ekonomski sistem danas prevara, a sam je najvaznija karika u lancu koji cini sistem, da li mozemo govoriti o "objektivnosti i nezavisnosti" obrazovanja?

Jel ti uopste znas sta je kurikulum i kako se donosi? Jel znas da postoji vise nivoa istog i da se rade individualno u zavisnosti od predmeta? Jel znas da su univerziteti autonomne ustanove koje samo dobijaju akreditaciju od drzave dok oni sami donose svoj plan i program? Jel znas da npr. ja kao univerzitetski profesor mogu da predajem sta god hocu iz bilo koje knjige koju ja hocu?

Ne znas? Ne cudi me, ne umes toliko siroko da razmisljas, tebi je sve neka korporacijska ujdurma jer su te tako youtube cikice naucile. Da si malo istrazivao dalje od youtube cikica video bi da je to daleko od toga al jbg, nemas kriticko misljenje vec si indoktrinisan.  Smile

Citat
It is often distinguished from education by the fact that the indoctrinated person is expected not to question or critically examine the doctrine they have learned"

Citat
"Cesto se (ali  n e   u v e k) razlikuje od edukacije..."

Los ti je prevod, samo je cesto. Ja mogu da kazem skoro uvek posto cesto moze i to da znaci.  Smile

Inace, propiustio si ovo...

Citat
by the fact that the indoctrinated person is expected not to question or critically examine the doctrine they have learned

Sto bi znacilo da se indoktrinisana osoba ne moze edukovati jer nema kriticko misljenje da ispituje doktrinu koju je uce. Cak i pise da je cinjenica. I to prava a ne youtube indoktrinacija od nekog cikice. Evo npr. uzecemo youtube bota koji nema pojma sa skolom tj. tebe. Ti odes na youtube, youtube cikica ti kaze da je obrazovanje tu da sluzi korporacijama. Ti naravno to ne preispitujes nimalo nego odmah usvojas aka indoktrinisan si od strane youtube cikice. Da si npr. edukovan preispitao bi malo tu tvrdnju pa bi prospartao internetom i saznao malo vise o obrazovanju. Pa bi npr znao ovo sto sam rekao za univerzitete i ne bi lupao i izvodio zakljucke za plan i program i finansiranje istih. Mislim, da li ti uopste znas da i te tvoje silne cikice koje slusas i koji rade na univerzitetima sami pisu svoj plan i program i ne zavise od bilo koga osim sebe sto se toga tice? Ili ti to nisu rekli? Kao sto ti ocigledno nisu rekli za kriticko misljenje i indoktrinaciju pa moraq tvoj sistem bot da te edukuje.  Smile

Al dobro, youtube bot ostaje youtube bot, zasluzujes diplomu

Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2014, 14:27:46 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Za marka284, naravno Korisnika
Jel ti uopste znas sta je kurikulum i kako se donosi? Jel znas da postoji vise nivoa istog i da se rade individualno u zavisnosti od predmeta? Jel znas da su univerziteti autonomne ustanove koje samo dobijaju akreditaciju od drzave dok oni sami donose svoj plan i program? Jel znas da npr. ja kao univerzitetski profesor mogu da predajem sta god hocu iz bilo koje knjige koju ja hocu?
Ti Univerzitetski prof? : )) Samo na ekonomiju, Korisnice, tamo takve tipove trebaju...
KAko mzoe privatni Univerzitet da bude nezavistan? Jesi ti svestan o cemu pricas? : )
Ti i dalje ne kapiras o cemu se tu radi? : ) Pa sta znaci "dobiti akreditaciju"? : ) Sta znaci pojava
Ko skoluje profesore koji kasnije predaju? Ne moze neko sa ulice da dodje i da kaze "ja hocu da predajem sudentima"! Licno mogu da posvedocim da je postojao slucaj kada je univerzitetski profesor jednog BG Univerziteta rekao "ako ne kupite moju knjigu (ako ne budete ucili iz nje) necete moci polagati ispti"...kratko i jasno, okrenuo se i otisao. Takodje, mogu da posvedocim u iskaz jednog profesora, koji je rekao "nemojte dzaba pokusavati nista sto ne donosi profit" ; )
Nadalje,ti zelis da prikazes skoltsvo kao nezavisnu instituciju, na zalost, ono to nije niti ce ikad biti, u ovakvom sistemu. Skolstvo sluzi sistemu, deo je njega.
Slucaj Arpada Pustaja, koji je dobio oktaz i izgubio penziju zbog rezultata koje je objavio nasuprot afirmaciji GM hrane
Nadlaje, slucaj Ducija Simonovica, koji je jedno vreme predavao na univerzitetu u Svedskoj, ali ne dugo, jer je poceo da prica studentima o pravoj istini o sportu i ko stoji iza sporta, koa institucije (sve sami nacisti i simpatizeri). U SFRJ, pa potom i u Srbiji, nije mogao da dobije posao.
Citat
Ne znas? Ne cudi me, ne umes toliko siroko da razmisljas, tebi je sve neka korporacijska ujdurma jer su te tako youtube cikice naucile.
Opet se upetljavas : ) Ne mozes ti u sistemu, u kom vazi pravilo "pare ne smrde" da pricas o nezavisnosti i nekakvoj "automoniji". To si ti dopsutio da te nasankaju skoli, ali to nema veze sa realnoscu. Para vrti gde burgija nece. Sistemske cikice to ne uce decicu...znam.
Citat
Da si malo istrazivao dalje od youtube cikica video bi da je to daleko od toga al jbg, nemas kriticko misljenje vec si indoktrinisan.  Smile
Naravno, da uopste nije daleko od onoga sto pisem, naravno da nadnacionalne korporacije vladaju svetom, na ovaj ili onaj nacin, to sto ti ne mozes to da shvatis u jednom sisrem kontekstu, to je problem tvoje nemogucnosti da se odupres Indoktrinaciji u koju si zapao.
Uzgred, dokazao sam ti da ne poznajes ni sopstvene linkove koje si ostavio, koji samo potvrdjuju ono o cemu pricam i pokazuju tesku Indoktrinaciju kojom su te izlozile Sistemske cikice.

Citat
Los ti je prevod, samo je cesto. Ja mogu da kazem skoro uvek posto cesto moze i to da znaci.  Smile
Korisnice, tvoja blamaza je dozivela transfer, evo, i mene je sramota zbog tebe ; ) Lepo covek napisao, a ti postavio taj link, pa sad ni to sto siti ostavio, ne valja, jer se kosi sa tvojim sistemom vrednosti : ) I posle, nisi Indoktrinisan!? : ))
To, koliko si ti kao izvor informacija relevantan, ja mislim da samo deca mogu da veruju u ono sto pises, to je vise nego smesno. Nemoj nista da govoris, zidovi crvene. Znaci, "cesto" znaci "uvek"? : )) Da ljudi moji...radi u skoli, sa decom...
Citat
Sto bi znacilo da se indoktrinisana osoba ne moze edukovati jer nema kriticko misljenje da ispituje doktrinu koju je uce.
Kriticko misljenje je floskula kvazi intelektualaca, ona, sama po sebi ne znaci nista. Pokazali smo prosli put zbog cega, mozemo ponoviti ako ima potrebe?
Ali, Korisnice, ponovo petljas onim sto ne razumes : ) Indokrinisana osoba jeste edukovana, ali tako da ne vidi siru sliku.
Dakle, Indoktrinacija je sama po sebi edukacija u odredjenom smeru. Ne moze neko, eto, tek tako, postati Indoktrinisan, mora da postoji proces, to ti je i sam autor linka lpo objasnio.
Naravno, ti ne prepoznajes da si Indoktrinisan, jer za svaku nedoumicu trazis knjigu "da procitas definiciju": )
Citat
Cak i pise da je cinjenica.

Sta je cinjenica Korisnice? : )) To sto znacenje reci, koje je sasvim jasno, tamburas kako tebi odgovara? Jel to fazon iz skole? Jel tome ucis decu? Ako Pera kaze, "ja sam cesto tamo", Kokrisnik kaze "to znaci da je Pera uvek tamo" : ))
Citat
I to prava a ne youtube indoktrinacija od nekog cikice.

Sistemske cikice, koje su te lepo odradile u pravcu Indoktrinacije, odlucuju kako ce sistem funckionisati, a sistem ne valja nicemu, pa ti se napregni da shvatis korelaciju ; )
Citat
Evo npr. uzecemo youtube bota koji nema pojma sa skolom tj. tebe. Ti odes na youtube, youtube cikica ti kaze da je obrazovanje tu da sluzi korporacijama.
: )) Korisnice, ja ti dokazao i pokazao da ne znas sta su skole, i cemu sluze, ne znas razliku izmedju obarzovanja i Indoktrinacije, a radis u skoli, pa sta ocekujes ti od buducih generacija? Gomilu klonova...
Ponovo lagis : )) nigde nisam rekao da obrazovanje sluzi iskljucivo korporacijama, vec sistemu, uspostavljenom sistemu vrednostia korporacije su deo sistema i deo tog miljea, koji ti, usled masivne Insoktrinacije ne mzoes da shvatis.
Znaci, uopste nije bitno ko prica, vec sta prica, odnosno da li govornik moze svoje tvrdnje da dokaze i objasni!? Ispada da moze i za mene je to dovoljno. Naravno, ti ne funkcinoses tako, vec za svaku sitnicu "tako pise u knjizi" : )) To je dokaz Indoktrinacije.

Citat
Ti naravno to ne preispitujes nimalo nego odmah usvojas aka indoktrinisan si od strane youtube cikice.
Sistemske cikice su te naucile da sve ono sto nije u opsegu u kom operises, samim tim nije ni moguce.
Gde ces veci dokaz, nego matematicki u kombinaciji sa prakticnim...ja sam matematiku izneo, a sutuacija na terenu govori tome u prilog, tako da pametnom vise nego dosta. : )) Nema razloga da se plasis matematike, nije ona kriva sto je ti ne razumes. Matematiku ne mozes, kao sistem regulisati tako da tebi odgovara.
Citat
Da si npr. edukovan preispitao bi malo tu tvrdnju pa bi prospartao internetom i saznao malo vise o obrazovanju.
Da nisi Indoktrinisan, shvatio bi da sve sto treba da uradis, kad vec ne znas matematiku jeste da se okrenes oko sebe. Na zalost, ti ne znas gde se nalazis...
Citat
Pa bi npr znao ovo sto sam rekao za univerzitete i ne bi lupao i izvodio zakljucke za plan i program i finansiranje istih.
Mhm...a odakle dolazi novac za rad Univerziteta?
Sta znaci lobiranje profesora na Univerzitetima od strane internacionalih korporacija? Sta znaci komercijalizacija i privatizacija obrazovanja? Kako mzoe obrazovanje da bude roba koja se prodaje kao sto se prodaju gace!?

Citat
Mislim, da li ti uopste znas da i te tvoje silne cikice koje slusas i koji rade na univerzitetima sami pisu svoj plan i program i ne zavise od bilo koga osim sebe sto se toga tice?
Ha, dobra fora...nemoj Korisnice da sve fakultete i Univerzitete stavljas u isti kos! Nije lepo : )
To ti mozes da pricas detetu od 5 godina...to je taj novo : ) Manje slusaj Sistemske cikice, a vise se aktiviraj na planu ucenja i obrazovanja, odupri se Indoktrinaciji u kojoj si.
Citat
Ili ti to nisu rekli? Kao sto ti ocigledno nisu rekli za kriticko misljenje i indoktrinaciju pa moraq tvoj sistem bot da te edukuje.  Smile
Lepo je sto priznajes da si bot od Sistema : ) Nisi moj, ti si samo Indoktrinisan.
Da li su ti Sistemske cikice rekle da je "kriticko misljenje" glupost kvazi intelektulaca!?

Nisi odgovorio na onaj set pitanja, nemoj da preskaces...to je jedini put da pocnes trezveno da mislis : )

Citat
Al dobro, youtube bot ostaje youtube bot, zasluzujes diplomu
Hvala puno, kada to dobijem od tebe to je vise kao kompliment : )) Hvala

E, umalo da zaboravim, evo i za tebe, prema zasluzi, sa tvog univerziteta, za naporan rad u oblasti Indoktrinacije:

« Poslednja izmena: 26. Apr 2014, 15:37:45 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Nisi odgovorio na onaj set pitanja, nemoj da preskaces...to je jedini put da pocnes trezveno da mislis : )
Odgovorio sam ti. Sama cinjenica da nemas pojma sta je plan i program, ko ga donosi i kako se donosidovoljno govori koliko si neuk. To sto nazivas ljude koji se edukuju budalama to jos vise govori o tebi. Tako da, youtube indoktrinacije ostavi za nekog drugog a ja odoh do grada da potrosim moje mukotrpne zaradjene sistemske pare dok ti i dalje kmecis o nekom sistemu i prevarama umesto da se pogledas u ogledalo i vidis pravi razlog tvog neuspeha u zivotu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
E ajte zakljuchavajte ovu temu i brishite da se zlo vishe nikad ne vrati. I bacite so i uzorite brazdu.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Odgovorio sam ti.
Gde?
Citat
Sama cinjenica da nemas pojma sta je plan i program, ko ga donosi i kako se donosidovoljno govori koliko si neuk.
PLan i program Indoktrinacije, to je svima poznato.
Citat
To sto nazivas ljude koji se edukuju budalama to jos vise govori o tebi.
Ono je upuceno tebi, a ne "ljudima" : ) Znas zasto? Zato sto matematiku, ciste i jasne dokaze nazivas gluposcu, zato sto bezis od odgovornosti i realnosti, zato sto nastavljas, uz pomoc "kolega", sa sve tim "planom i programom" da u svojoj struci stvaras novu generaciju "istih" i zato sto si, na kraju krajeva Indoktriniran ,a to ne zelis da priznas, a i kako bi, kada si Indoktriniran,  zato sto pravdas sistem koji vodi civilizaciju u jednom pravcu, e zato sam ono postavio i ako treba opet cu.

Citat
Tako da, youtube indoktrinacije ostavi za nekog drugog a ja odoh do grada da potrosim moje mukotrpne zaradjene sistemske pare dok ti i dalje kmecis o nekom sistemu i prevarama umesto da se pogledas u ogledalo i vidis pravi razlog tvog neuspeha u zivotu.  Smile
Izgovori, izgovori...glava u pesak i teraj ; )
Sta sve ljudi nece uraditi, kako bi pobegli od realnosti...
Ti kada bi se se pogledao u ogledalo, isto bi momentalno eksplodiralo...
Lepo je to sto vise od 85% ljudi na planeti nazivas "neuspenim", to je zato sto sam ubedjen da u zivotu nista teze od olovke nisi podigao, a i zasto bi kad zivis na racun drugih, koji proizvode nesto konkretno, a ne Indoktrinaciju od Sistemskih cikica.
Citat
E ajte zakljuchavajte ovu temu i brishite da se zlo vishe nikad ne vrati. I bacite so i uzorite brazdu.
Tebe niko ne tera da citas, u cemu je problem, ne volimo istinu o nama samima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Citat
Tebe niko ne tera da citas, u cemu je problem, ne volimo istinu o nama samima?

Koja to istina>?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.