Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako sam prevaren od zlih profesora  (Pročitano 22355 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mislio je covjek polupismeni za svoju struku..(nedovoljno pripremljeni za ovo sto se desava..ne samo u ekonomiji ...nego u svakom strucnom smjeru) a ne bukvalno da su polupismeni...
imas raznih pismenosti...
neko je pismen za informatiku ...neko za ekonomiju ...neko za politicke nauke..
neko za odbranu i bezbjednost i zastitu...i tako dalje...
i sigurno ekonomista i informaticar nisu pismeni za bezbjednost..
kao ni bezbjednjak za ekonomiju i tako dalje...

nije on toliko pogresio...barem ne u onome sto je htio da kaze....

logicno je da...ako nekoga ucis nesto....i on to usvoji i prihvati...i nauci...
i takav naucen na takav nacin dodje u stvarni svet...
gdje treba da primjeni svoje znanje...koje je stekao...

a ako se tu na terenu  desava nesto trece...kao sto se i desava...
svaka "poslovnica" vodi svoju ekonomiju na svoj nacin...i kako njoj odgovara,...
i nema nekih posebnih pirprema za tako nesto...
tu se radi i djeluje u trenutku..onako kako je najbolje...

i ta djeca sa fakulteta sto dolaze //nevina/// ulecu u dzunglu poslovnu...
koja ih proguta za tren oka...
i slabo se nesto snalaze...

a za te stvari ne treba njih kriviti ...a ni profesore,..
profesori ne mogu da nekoga uce da se bavi
poslovnim malverzacijama...

Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 11:36:11 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Санџи хоћеш једну тру стори од анегдоте?  Smile

Нас пет шест ради неке елаборате на факсу и чупа косе... и били смо довољно очајни да нам се обрати чистачица која пере прозоре ту поред нас

- децо морам да вам кажем... жао ми кад вас гледам тако како се мучите, а све џаба
- како бре џаба
- па тако сам и ја учила факултет, и завршила и ево... перем прозоре
- наш факултет?
- ма економски, ал исто ти је то.

Ал није исто. И те економисте треба прозивати где год стигнеш јер јесу преваранти ... и правнике исто... а банкаре треба побити... и ево ја се придружујем овом Јеховином сведоку што оће да се бави политиком, у исмевању економиста... и успешних и неуспешних  Smile

Zmaju, Zmaju....znam da se zajebavas. Znam. Smile

Lako je upisati fakultet, mozes da bude odlican djak u srednjoj, mozes da nadjes vezu za upis. Ali moras da zavrsis , a to je ono sto je najteze. Treba spremiti hiljade strana. Treba poloziti sve te predmete. Smile

To ne moze svako, niti ce ikada moci.

Ja imam svoju diplomu. I meni ona znaci. Znaci mi godine ucenja, stresa, nervoze, i ogromne kolicine teoretskog znanja.
Uz to imam 11 godina staza, i osnovu gde je primenjeno znanje koje sam ucila na fakultetu. I naucila sam mnogo toga, prakticno.

Razumem se u obicno i bankarsko knjigovodstvo, nesto sto se ne uci na fakultetu, nesto sto se dijamtralno razlikuje, i nesto sto se uci prakticnim radom.

Meni su skoro nudili mesto u jednom privatnom hotelu, u Beogradu, pocetna plata (obecana) bi mi bila 50.000 dinara.
Govorim o pocetnoj plati, i radu sa jos 2 koleginice.
Ne odgovara mi je gde je posao, i ne odgovara mi radno vreme. Do 18h. Dok ne dodjem kuci....pa saberite sami.

To ja "imam" sa mojim fakultetom.
Da ne govorim da sam upisala i nesto dalje, a tice se preduzetnistva i poslovne ekonomije.

Sad....za koji novac radi Kristal, i kakve on ponude ima, ja ne znam. Ali znam sta ja imam. Meni dovoljno da pozelim i dalje da studiram.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Nokia 6630, valjda

Ал није исто. И те економисте треба прозивати где год стигнеш јер јесу преваранти ... и правнике исто... а банкаре треба побити... и ево ја се придружујем овом Јеховином сведоку што оће да се бави политиком, у исмевању економиста... и успешних и неуспешних  Smile

Smile

a govorim ja ovo godinama,
bankare kad mi kazu chime se bave odmah pitam zashto nisu nashli poshten posao...
i tako...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Банкари имају поштен посао илити стручно речено: шишање оваца Smile

Нико те не тера да идеш у банку Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Uuuu,al se razvija tema!  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Банкари имају поштен посао илити стручно речено: шишање оваца Smile

Нико те не тера да идеш у банку Smile

Boze moj. Osnova svega je zarada, obrt i umnozavanje zivog novca. Zlatno bankarsko pravilo, jedno od najstarijih, zahteva da se dugorocno mobilisana sredstva plasiraju dugorocno, a da se kratkorocno mobilisana sredstva plasiraju kratkorocno.

Dakle zlatno pravilo finansiranja glasi da se na 1 dinar kratkorocnih izvora finansiranja dolazi 2 dinara obrtnih sredstava.

To je takozvano horizontalno pravilo finansiranja.
Ima i vertikalno pravilo finansiranja....odnosi se na pasivu bilansa stanja....

Ali da ne davim....ne zelim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Pitala bih Kristala....cisto da vidim sa kime imam posla....da mi kaze sa cime pocinje tehnologija kreditiranja, koji izvori su relevantni za kreditnu ocenu, na koji nacin banka prikuplja podatke o podnosiocu zahteva za kredit, sta su to kreditni odbori i koji faktori uticu na visiku kreditnog rizika. Sta je to "realnost finansijskih potreba preduzeca/pojedinca?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
 Smile
ali  Smile
i opet  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Зли професори су зли јер не могу сами да посеку грану на којој седе и објасне студентима да, у овој земљи, реално потребе за њима - нема. Овде су потребни само продавци, менаџери, хохштаплери, а за све то је довољна основна до средња школа. Реално, уписне квоте на факултетима би требало смањити за око 300%, па да добијемо неку бројку школованих, која би реално могла да се запосли. Уместо тога, ми све више младих гурамо на студије, отвара се гомила приватних "факултета", квалитет студија опада невиђеном брзином (од увођења болоње влада права катастрофа)... тако чак и људи који су пре пар година завршили факултете и добро се помучили за то сада чупају косу када виде нове "академце" који су полуписмени или неписмени, а имају бољи просек и завршавају факултете у року. То обезвредњује труд свих нас, и доводи до тога да сви будемо третирани као дебили и ментоли. И ускоро ћемо сви (осим оних који побегну преко) радити за по 20000-30000 динара, јер живимо у колонији, а не у држави.

Pitala bih Kristala....cisto da vidim sa kime imam posla....da mi kaze sa cime pocinje tehnologija kreditiranja, koji izvori su relevantni za kreditnu ocenu, na koji nacin banka prikuplja podatke o podnosiocu zahteva za kredit, sta su to kreditni odbori i koji faktori uticu na visiku kreditnog rizika. Sta je to "realnost finansijskih potreba preduzeca/pojedinca?

Smile Smile Smile
Јеси ли сигурна да желиш да ти одговори? Ако крене о банкарском систему, оде тема дођавола... Smile
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
pa upravo drzava stimulise stancovanje tih boranija diploma jer ih priznaje kao sveto pismo.
ako moze precednik, sto ne bi mogao neki bedni cinovnik da ga zavrsi ako ce na taj papir da dobije +50eur mesecno?
srbi su klasicni neradnici pa bi svi pare na papir i olovku. ako ne zavrsava megatrend onda ide u kladzu. ili oba...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.