Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako sam prevaren od zlih profesora  (Pročitano 22469 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Факултет за индустријски менаџмент... можеш мислити.

а паз ово... У Сремским Карловцима неки факултет је јурио довољан број запослених великих др-мр-ова и још којекакве услове акредитације... да би могао студентима да обећа звање ''дипломирани инжењер менаџмента'' ... јер је бити менаџер пасе... а бити инжењер још увек изгледа значи нешто

углавном... сад постоје и инжењери менаџмента.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
а паз ово... У Сремским Карловцима неки факултет је јурио довољан број запослених великих др-мр-ова и још којекакве услове акредитације... да би могао студентима да обећа звање ''дипломирани инжењер менаџмента'' ... јер је бити менаџер пасе... а бити инжењер још увек изгледа значи нешто

углавном... сад постоје и инжењери менаџмента.

Smile Ах... менаџер се излизало, свима су се попели на главу... у доба када имаш и менаџера хигијене, није више довољно звучно бити менаџер... сада је ред да се измузе инжењерско звање Smile

У складу са тиме, пре неги дан сам био на разговору за радно место инжењера продаје Smile
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Да је Александар Велики само из књига учио о рату, не би отишао даље од Мале Азије. Без дрчности џаба све.  Smile

А да није имао врхунско образовање које је имао, не би стигао ни до до мале Азије...  Smile

Шалу на страну, дрчност треба да служи да раздвоји теоретичаре, који су све набубали, али опет не могу да се снађу у животу, од оних који своје знање знају и да примене. Међутим, код нас, а како ми се чини, и у великом делу данашњег света, дрчност излази на прво место, а знање се потискује... па је битно да си што дрчнији, а да ли је у глави промаја, нема везе... Последице тога ћемо тек видети у будућности...
Знање, знање, "право" знање посједује неколицина, остали нешто наслућују и мисле да су једнаки оним првим, то је неки мој закључак.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Знање, знање, "право" знање посједује неколицина, остали нешто наслућују и мисле да су једнаки оним првим, то је неки мој закључак.

Истина. Додуше, за право знање у некој области потребне су године рада, смешно је очекивати да неко ко заврши факултет буде Бог зна какав стручњак у својој области. Али би требало да буде оспособљен да брзо напредује и усваја знања, и да има све предиспозиције да постане стручњак. Нажалост, са константним мањком радних места код нас, нема ни напретка за већину, па је правог стручњака теже наћи него добити 7 на лотоу.
IP sačuvana
social share
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
У складу са тиме, пре неги дан сам био на разговору за радно место инжењера продаје

дивно...  Smile

него... негде сам чуо причу ил прочитао нешто... о томе како су у некој фирми организовали да сви добију нека звучнија звања која ће схватити као унапређење... значи непромењен посао, непромењена плата.. само је звање било звучније... фазон чистачица је постала референт за питања хигијене, а продавачица нешто типа тог инжењера продаје... 

Људи су одговорили повећањем продуктивности...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
У складу са тиме, пре неги дан сам био на разговору за радно место инжењера продаје

дивно...  Smile

него... негде сам чуо причу ил прочитао нешто... о томе како су у некој фирми организовали да сви добију нека звучнија звања која ће схватити као унапређење... значи непромењен посао, непромењена плата.. само је звање било звучније... фазон чистачица је постала референт за питања хигијене, а продавачица нешто типа тог инжењера продаје... 

Smile

Елагантно и бесплатно
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0

Ма него како, само када ми кажу да сам инжењер, па макар и хигијене, чистим подове и до 50% брже Smile Колико сам ја схватио из ово мало искуства што имам, што звучније звање ти дају, то је већи зајеб од посла  Smile Smile Smile

Инжењер технологије дијететских производа  - радник на вагици за одмеравање Smile

Стога волим оне старинске називе - технолог, магационер, продавац... нема лажи, нема преваре. Ово данас све неки маркетинг, још мало па ће радницима и посебна "уметничка" имена да дају... Како Станислав, а да ради на продаји...  промене му име у Филип... то звучи светски Smile
IP sačuvana
social share
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Izvinjavam se cenjenim forumasima na duzini posta, trudim se da odgovorim svakom. Trudicu se da odgovrim svakom.

Za marka284, naravno Korisnika
Zanimljivo je, Korisnice to sto samo vadis one delove na koje mozes da das odgovor i to u klasicnom stilu klisea, trivijalnsoti i besmislica... Daj se malo konsoliduj, uzobilji se.

Citat
Pa da, meni je odavno jasno da si ti indoktrinisan.
Covek koji ne zna razliku izmedju indoktrinacije i obrazovanja kaze ovako nesto!? Iznenadjenjima nikad kraja...

Citat
Ta tzv. imaginarna vecina o kojoj pricas su i dalje ljudi. Inace ima i jedna lepa izreka za to "Ako ti jedna osoba kaze da si konj ne obracaj paznju, ako ti dvoje kaze to isto zapitaj se, ako ti troje kazu da si konj onda stavi sedlo...
"Mi ne idemo nikud i ne radimo nista, mi smo jedna velika hiponotisana gomila..." , rece pesnik jednom : ) ostatak teksta je jos bolji.

Nemoj ti, Korisnice da se krijes u toj "vecini".

Jesu, ljudi su. Ali ti ljudi ne razumeju sistem koji ih vara, a potom se kao "pitaju" na izborima ko ce da ih vodi!? Kada bi shvatili, nesto bi preduzeli. Prema tome, zbog toga je to "imaginarna vecina", psihologija mase. A tu masu stvarate vi, kao jedna od karika, kroz tzv "obrazovni sistem". Sve je povezano.

Ima i ona kada je vecina verovala u Zemlju kao ravnu plocu : ) Pa...jebi ga, nije tako...sta da se radi!? : )

Citat
Smo zato sto je nemas ne znaci da je glupost. Bas kao i sa skolom.
Dobro, ti je valjda imas pa opet ne znas gde se nalazis...
Eto, Duci Simonovic kaze da su skole "represivne institucije", a tvoj je "kolega". Da, za takve kazete da su ludi, pa malo Teoeticari zavera, pa malo neobrazovani i tako... : ) Za sve nadjete epitete, samo da ne bi nista uradili i da bi nastavili po starom
Sasvim je ocigledno da pojmove ucis napamet, bez dublje analize. Kriticka misao jeste usmeravanje u odredjenom pravcu, bas kao i nekrticka. Ne znam koliko je jasnije?

Citat
I opet, to sto ti meni pricas me ne provocira. Cisto sam rekao da pokusavas da me uvredis al ti nesto slabo ide. Kao sto rekoh, to sto ti meni pricas je kao da mi moler dodje kuci i prica o nukleranoj fizici.
Ili ekonomista o ekonomiji? : )) Cekaj bre, Korisnice, zasto stancujete toliko ekonomista, a ekonomija u sve goroj situaciji?? : )) Vrlo jednostavno pitanje, nemoj da preskocis ; )

Ne moras se ti meni pravdati...tvoje stanje se vidi iz aviona. Drugacije ne moze, nadam se da ti je to jasno? Mora da boli...to je budjenje iz anestezije.

Citat
Nisi ni mogao da dopustis posto i nemas neke skole.
Cini mi se da sam vec rekao da za tebe, od "obrazovanja" imam samo obdaniste : ) No medjutim, ni to me ne sprecava da ti problizim Prirodu Stvari...sta da se radi...ne moras mi zahvaliti, ja to radim kao drustveno koristan rad : )

Citat
Ja vala pratim al nekako ti uvek odes u off i pricas o nekim sistem glupostima...
Tacnije: Sistem botovima, jer imam dopisku sa tobom : )

Citat
I opet je nisi ni razumeo jer nemas kapaciteta vec si samo video kako "veliki sistem daje i uzima nesto nezahvalnim ljudima". Buhu...
Naravno da je buhu : ) Kad procitam tvoje poruke, to jeste tuga...stvarno buhu.

Citat
Vidis, i onda se ti pogledas u ogledalo. I zamisli sta vidis coveka bez te diplome i polozaja u drustvu koji mrze one koji imaju diplomu i polozaj u drustvu i misli da su "sluge sistema". Tako da u ovom slucaju "Tikva" si ti.
Mnogo se uzbudjujes, Korisnice...ali dobro, to je problem kada se Istina pocne iznositi.
Ja ne mrzim nikog, opet projektujes svoje osbobine na druge!? AKo radis u obrazovanju i ako ucis decu kako da se prilagode sistemu, a ne da ga menjanju, sta si drugo nego "sluga sistema"?
Nemam ja sta da se pogledam u ogledalo. Realnost govori u prilog onome sto pisem. Stancujete ekonomiste, a ekonomija u sve goroj situaciji. Imam diplomu obdanista, pa ti i dalje problizavam Prirodu Stvari, jer ljudi koji rade u prosveti to ne mogu...napravili su od tebe veliku Indoktrinaciju.
Ne radim ja to da one koji ne misle kao vecina prozivam da su "naobrazovani" : ) To radis ti.

Citat
Naravno da mozes jer uspeh ili neuspeh u istom ne zavisi samo od sistema vec od tebe.
Stvarno? Pa kako onda tumacis to sto ti trenutno dugujes oko 7000 dolara stranim, privatnim bankama? Dali te je neko pitao, da li zelis taj dug? : )) Naravno, ovo te nisu ucili u skoli...ti si "krojac svoje sudbine"? : )
Kako kada, radis za korporaciju, jedes njihovu hranu, gledas njihovu TV propagandu i citas novine, "uzivas" u njihovoj zabavi, pratis korporacijsku modu...

Citat
Ako ti se ne svidja sistem modifikuj ga ili pravi novi(eno ona devojka iz Bosne lep primer za to)
To je lepo, ali nije lepo povlaciti se pred problemom. Prvo treba ukazati na problem, da ljudi shvate gde je problem, pa ga onda resavati. Izolacijom se problem nece resiti.

Citat
ali avaj ti i dalje ostajes u sistemu i ne radis nista osim sto piskaras kako je los
Naravno da ostajem, treba ukazivati na probleme.
Nikad nisam rekao da je los, vec prevarantski, jajarski, poguban : ) Kada kazes da je los, to ima prizvuk, kao..bio je dobar, pa se pokvario.

Citat
Ergo, tvoj neuspeh u istom je zato sto si ti odlucio tako i zato sto si nesposoban a sistem je samo izgovor za tvoju sopstvenu nesposobnost.
: )) Kakva gomila klisea, floskula i trivijalnosti...jel to iz nekog odlomka "Kapitalisticki motivacioni govori (vol. 1)?" : )) Stiv Dzobs stajl  : ))

Jos da objasnis kako je moguce da svako zivi od svog rada i da "uspe" i ja se povlacim sa foruma ; ) Naravno, niko ne ocekuje da ti ovo znas..nije to bas tako jednostavno. Ne brini, ni oni koji treba da znaju, ne znaju : )

Koliki je moj uspeh ( ; ) ) to ti nikad, Korisnice neces saznati. Koliko sam sposoban...ni to, mozes da mastas i mislis o ovome o cemu ti ukazujem : ) Tako stoje stvari.
Ovo sto ti pises su izlivi frustracija, besa i nestabilnosti...eto, ko radi sa decom : )

Sistem je dokazano prevarantski, 85% ljudi na Zemlji zivi na manje od 2dolara dnevno + 8-10% koji prezivljavaju + 3-4% koji lepo zive i onaj 1% koji odredjuje pravila igre. Dakle, doalzimo do cifre da oko 95% ljudi na Zemlji kuburi sa sistemom... ali, sami su krivi za to, zbog "nesposobnosti", zar ne? : ))

Eto, svi oni su odlucili da tako zive, jer su nesposobni : ))...Stvarno, Korisnice, skola pije mozak, doslovce....ti si tipican primer za to.
Naravno, ako neko zivi od sistema, na racun proizvodnog sektora koji radi sav posao, a uz to nesvesno zaglupljuje decu po skolama, jer "to nije njegov problem", nema razloga da se buni na sistem : ) Izgurace do penzije.

cg_ac
: )) Jao, jao...sve teski radnici na forumu, rekao bi covek da je nekakav rudarski forum u pitanju.
Eto kako stvari "rade" : ) Ne odgovara se na ono sto pisem, vec se napada ad hominem, ne znam sta ocekujes da dobijes time?
Evo, razmisli o ovome, da ne ulazimo dublje u problem, jer ocigledno nije jednostavno za sve: Kako je moguce da sistem stancuje sve vise ekonomista, a ekonomija u sve goroj situaciji? Samo nemoj opet "aaa Teorija zavere, koliko imas zuba u celjustima, kako se cesljas, sta si doruckovao, sta imas od skole" i slicno...

Coolrunner
: )) Ne, samo polako..niko ne kaze ovde da je taj lanac slab! Lanac je vrlo jak, svaka karika igra svoju ulogu. Problem je taj sto postoje dokazi koji ukazuju na to je jedna karika tog lanca prevara. Zbog toga, ako je jedna karika lanca koji funkcionise prevara, kako mozemo biti sigurni da su ostale karike regularne? O tome se radi. Kancer se ne ubija "do pola", vec skroz...ili sve ili nista, tako stvari stoje.
Ako si ti rob beskrajnom dugu, bez svoje volje, onda ne mzoemo pricato o "licnoj odgovornosti", vec o namtnutim pravilima igre.
Ako te ja zaduzim bez tvoje volje, kako mozemo da pricamo o istim mogucnostima, licnoj odgovornosti, uspesima/neuspesima i slicno? Ako se nesvesno stavljas u podredjen polozaj, putem duga, o cemu se radi?
Sta kazu nasu "strucnjaci"? Kazu "nemojte ziveti iznad svojih mogucnosti"! Dobro...ali zbog cega se onda drzava zaduzuje izvan svojih mogucnosti? : ) Kako tumacis to?

Sandra80
Ja ne sumnjam u tvoje sposobnosti, pre svega intelektualne, pa potom i strucne, pa me eto, udostoji odgovora (da ne bih komplikovao): Ko ce, kada i na koji nacin da vrati dugove? I, sta se desava kada neka drzava vrati dugove (naravno samo teoretski)!?
E, ali mojne da me zalis...samo odgovori na pitanje, kako ti tumacis to? : )
Citat
Kristal, zao mi te je. Jako.
Hvala na komplimentu, moram priznati da je zaljenje obostrano. Jako : )

Citat
Boze moj. Osnova svega je zarada, obrt i umnozavanje zivog novca. Zlatno bankarsko pravilo, jedno od najstarijih, zahteva da se dugorocno mobilisana sredstva plasiraju dugorocno, a da se kratkorocno mobilisana sredstva plasiraju kratkorocno.
: ) aha...znaci u tome je caka? Sandra, a zbog cega raste dug i kako vratiti taj dug? Ko ce vratiti taj dug?

Citat
da mi kaze sa cime pocinje tehnologija kreditiranja, koji izvori su relevantni za kreditnu ocenu, na koji nacin banka prikuplja podatke o podnosiocu zahteva za kredit, sta su to kreditni odbori i koji faktori uticu na visiku kreditnog rizika. Sta je to "realnost finansijskih potreba preduzeca/pojedinca?
Sandra,sta ocekujes da ti odgovorim? Tehnologija kreditiranja nastaje tako sto se prvo stvara kredit, pa potom depozit.
Ako su banke toliko brizne za svoje klijente, kako je uopste doslo do kreditne krize? : ))
To sto si napisala su tipicni rezoni ekonomista, hvatanje za sitne admisnitrativne procedure, to je n e b i t n o.
Da li znas da su kamate na kredite, uvek 2.5-3.5 vece od kamate na depozite, prema tome, dugovi rastu i do 4x brze nego depozit. Pustimo li vreme da tece, sasvim je jasno da ce kolicina dugova stalno rasti u odnosu na novcanu masu. To je jedan od uzroka krize u kojoj smo.

Citat
Ne slazem se da profesori treba da objasne djacima da nisu potrebni, i te kako su potrebni, danas zivimo ovako, sutra ce mozda biti bolje.
To kazu i tvoje kolege "mi V E R U J E M O u boljitak"...ludilo : ) Nece biti bolje, Sandra. Dugovi rastu, stezanja kaisa se namecu kao jedino resenje.
Profesori, pre svega ekonomije, treba da prestanu da uce decu glupsotima i prevari! Ali kako, kada ni sami ne znaju sta je srz problema?

Citat
Diploma fakulteta ne znaci plata nego te pokazuje ko si i sta si, da si sposoban, uporan, marljiv, vredan, pametan.

: )) Kao u bajci.

Zmaj001
Zanimljivo : ) Cistacica je pogodila metu ; )
Ima i ona anegdota kada pitaju Sonju Biserko "Da li je istina da primate novac iz inostranstva?", ona kaze "Da, istina je...pa citava Srbija zivi od novca iz inostranstva" : ))) Zapravo, citav svet zivi na kredit. Ne miresem bas te osobe preterano iz NVO, ali ovo je pogodilo metu.
Nemam ja nista protiv ekonomista, bankara, pravnika. Imam protiv prevarnog sistema, koji se odrzava bas zbog ne/znanja nabrojanih. Oni koji znaju, ne pricaju o tome.

bobakbl
Cekaj, monetarna ekonomija danas je, koliko znam, proglasena za "nauku", sto je nonsens. Vise, to je skup predpostavki, nasumicnih formula koje su podesene tako da podupiru sistem (prevaru).

Mrgec
Novac ulazi u sistem iskljucivo kao dug! Onom ko razume, sve je jasno. Da niko nije usao u dugove, novca u opticaju ne bi ni bilo.
Plasim se sto ovo moram da ti kazem, ali ovce su svi, sisanje je kolektivno...i tebe sisaju redovno, ne sekiraj se : ) Sad me pitaj-kako?
Dobro, ali mozes li mi reci ko ce, kada i na koji nacin da vrati kredite koji su uzeti da bi ti primao platu (ako primas)?
Sta taj dug uopste znaci, sta on predstavlja? Hajde da malo razmislimo!?
Prostije, sta bi se desilo kada bi se dugovi vratili? Ovo je pitanje i za ekonomiste ; )

Aleksandar038
To o cemu pises, to se moze cuti svaki dan na TV-u, istina je drugacija. Lepo si rekao "zivimo u koloniji"...ja bih dodao "koloniji porobljenoj dugom".
Prevara na bankarstvu delimicne rezerve i novca u obliku duga, je srz svega, citave ekonomije, ali ljudi to ne gledaju tako i zato su manipulacije moguce. Ljudi to gledaju kroz trziste, kriminal, korupciju i slicno...kroz to objasnjavaju nemanje novca, posla itd. To je samo delic igre.

"Читао је википедију..."
Izmedju ostalog-da : ) Cekaj, pa svet ima skolovane ekonomiste, nikad vise, a ekonomija nikad gora. Kako tumacis to?
O kakvim ti poslovima pricas? Nema vise poslova...sto je bilo bilo, novih, masovnih zaposljavanja u svetu nece biti! Zasto? : )
Kako je moguce da ljudi zele beskonacan rast u konacnoj sredini, kroz rast nekakvog BDP-a i "nova radna mesta"? Sta ti kazes na to?
Da li uopste znas o cemu se radi?

Citat
Aли би требало да буде оспособљен да брзо напредује и усваја знања, и да има све предиспозиције да постане стручњак. Нажалост, са константним мањком раднх места код нас, нема ни напретка за већину, па је правог стручњака теже наћи него добити 7 на лотоу.
(malo)gradjanska logika u punom sjaju. Znaci, trziste..ovo-ono, unovcavanje znanja, razgovori za posao, prodaja, eksport-import
Koliko ljudski rod moze da ovako zivi, kroz ta "radna mesta..nova", stalni rast u konacnoj sredini? Da od prirode uzima sve, a ne vraca nista? Da sve cega se dotakne pretvara u novac?
« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 16:44:19 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
e Санџи немој се фрљаш с стручни термини јер ако почнемо сви оде тема у курац и звучаћемо као да јебемо матер једни другима... поготово ако ајти стручњаки почну да се фрљају са својим терминима... то звучи баш баш перврезно ...  Smile

И не зајебавам се... описана ситуација и разговор су буквално од речи до речи тачни... ово за економисте и правнике... мало је искарикирано ал генерално баш не гинем од поштовања за дотичне струке. А боље да не причам шта мислим о осталима вишим пословно техничким организационо менаџерским бечлорима и мастерима ... Smile

да не буде забуне... поштујем труд, поштујем стаж, поготово поштујем постигнуто... ал гајим предрасуде. Јбга нисам ни ја савршен  Smile Smile

Citat
Skidam kapu svima koji svoj zanat drze u malom prstu.

ма ја скидам капу и мајсторима и великим др-мр-овима тек када су у стању да се друже и комуницирају и функционишу са различитима од себе... без потребе да ниподаштавају туђе образовање тј без потребе да ниподаштавају нечије немање образовања ... ил било шта друго... да су у стању да свакодневну комуникацију не оптерете својим фрустрацијама, предрасудама, комплексима завистима или сујетама... и да је одржавају опуштеном. А то је прилично ретко и то поштујем више од било чега...  Smile

Ne frljam se, ne mogu da postavim pitanje o onome sto sam ucila ako ne koristim strucne izraze. Nemoguce. Mogu da kazem kako se kuva supa, na najjednostavniji nacin, ali ne mogu o Ekonomiji da pricam bez strucnih izraza.

U poslednje vreme ne postujem nikoga. Nek' se svi teraju u 3 picke lepe materine, sve iskvarena, zlobna i ljubomorna govna. Nemam vise zivaca za supke.

Sto se potencijalnog rata privatni vs drzavni fakultet tice ...ne znam sta da kazem, u oba slucaja imam svoj deo  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Sandra,sta ocekujes da ti odgovorim? Tehnologija kreditiranja nastaje tako sto se prvo stvara kredit, pa potom depozit.
Ako su banke toliko brizne za svoje klijente, kako je uopste doslo do kreditne krize? : ))
To sto si napisala su tipicni rezoni ekonomista, hvatanje za sitne admisnitrativne procedure, to je n e b i t n o.
Da li znas da su kamate na kredite, uvek 2.5-3.5 vece od kamate na depozite, prema tome, dugovi rastu i do 4x brze nego depozit. Pustimo li vreme da tece, sasvim je jasno da ce kolicina dugova stalno rasti u odnosu na novcanu masu. To je jedan od uzroka krize u kojoj smo.

Molim, jebeno molim??!??!?

Tehnologija kreditiranja je proces koji pocinje kreditnim zahtevom od strane kompanije ili gradjana.

Dug se Kristal zove, kamata. Jesi li nekada cuo za to? Kamata je cena koja se placa za koriscenje sredstava banke.

Ti covece ne znas osnovne stvari, one koje se uce u srednjoj ekonomskoj skoli. I ti si nasao sa mnom da se raspravljas i da pljujes ekonomiste, bankare, profesore i moju struku Smile

Citat
To kazu i tvoje kolege "mi V E R U J E M O u boljitak"...ludilo : ) Nece biti bolje, Sandra. Dugovi rastu, stezanja kaisa se namecu kao jedino resenje.
Profesori, pre svega ekonomije, treba da prestanu da uce decu glupsotima i prevari! Ali kako, kada ni sami ne znaju sta je srz problema?

Da bih ti odgovorila na ovo prvo mi reci sta je to Monitoring i objasni mi Pojam i Vrste bankarskih rizika.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.