Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:57:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904625 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 210
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia N97
Citiram drugaricu koj treba pomoc pa odgovirite da joj prosledim Smile Smile Evo ovako vec 2 godine sam u vezi sa jednim Amerikancem koji ima firmu, dublji dzep.... , dolazio je u Srbiju jedno 10-ak puta, cekali smo dok ne postanem punoletna da i ja konacno krocim na americko tlo. On dolazi u Srbiju da mi pomogne da dobijem vizu....otvorio mi je bankovni racun sa  6 000 eura, jer ja na svoje ime nemam nista...jos uvek se skolujem i nisam jos zavrsila srednju skolu tako da cu im doneti i potvrdu da se jos uvek skolujem da li je to dovoljno za dobijanje vize??? stvarno mi je hitno takodje imam i garantno pismo od decka koje je overeno kod notara  dakle overeno zavedeno etc. Da li je to dovoljno molim vas da mi neko odgovori! pozz I ako postoje jes neki papiri koje bi mogla da pribavim javite mi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
mob
Nokia E72
Citiram drugaricu koj treba pomoc pa odgovirite da joj prosledim Smile Smile Evo ovako vec 2 godine sam u vezi sa jednim Amerikancem koji ima firmu, dublji dzep.... , dolazio je u Srbiju jedno 10-ak puta, cekali smo dok ne postanem punoletna da i ja konacno krocim na americko tlo. On dolazi u Srbiju da mi pomogne da dobijem vizu....otvorio mi je bankovni racun sa  6 000 eura, jer ja na svoje ime nemam nista...jos uvek se skolujem i nisam jos zavrsila srednju skolu tako da cu im doneti i potvrdu da se jos uvek skolujem da li je to dovoljno za dobijanje vize??? stvarno mi je hitno takodje imam i garantno pismo od decka koje je overeno kod notara  dakle overeno zavedeno etc. Da li je to dovoljno molim vas da mi neko odgovori! pozz I ako postoje jes neki papiri koje bi mogla da pribavim javite mi .

ako ti skola da potrvdu da si redovan učenik još si im mala da bi bila sumljiva, tako da ne brini apliciraj i dobijas vizu bez problema. Turisticka ti je najlaksa za dobijanje, a posle mozes da vidis da se prebacis na neku studentsku, ili probas tamo da upises fax i to ti je super varijanta.

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 210
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia N97
Zahvaljuje se puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
mob
Nokia E72
Zahvaljuje se puno  Smile

Zato služi ovaj forum, da svako pomogne koliko može.

Uživaj !

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat: Breza28 link=topic=376836. msg9647598#msg9647598 date=1305995925
. . .
U principu, bitno je da znas da radis posao (make them money and make them look good), da si odgovoran i najbitnije da postojes dogovorene rokove.  Ne tuku, ne vuku a placaju odlicno i jako cene prekovremeni rad.  Vikendi se ne rade ali ako ih radis (na svoju ruku) i to jako cene.  

Sve u svemu, prakticno znanje je najbitnije.

Jedan od razloga sto volim da radim sa US kompanijama i uopste zelim da idem tamo jeste ta poslovna atmosfera, tacni su, pedantni, sve crno na belo imas. . .  Naravno, ovo je moje misljenje odavde.

Meni je pitanje kako početi jedan remote part-time.  Konkretno gde da tražim ozbiljne Amerikance ne bi li stekao prijatno radno iskustvo kao što je Vaše.  Interesovanje mi je embedded systems development, a završio sam fon.

Pozdrav,
Bojan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Postovani !!! Radio sam na brodovima imam C1/D vazecu vizu vise puta" ispostovanu " i mogao bih otici na crno i sa tom vizom ali nisam bas toliko u frci  !!! Imam ponudu  za H2B vizu , pregledao sam celu temu i sve mi je jasno , ali mi oni nude u paketu odmah i extension uz naravno nadoknadu  pa bih o tome popricao sa Sasom ili Igorom ako je moguce "private" zato sto imam jos par pitanja za koja smatram da nisu za Wall.  
Kako bih mogao da vam se obratim ? nekom privatnom porukom ili e-mail, rookie na forumu !!!
Pozdrav svima !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
mob
Nokia E72
Postovani !!! Radio sam na brodovima imam C1/D vazecu vizu vise puta" ispostovanu " i mogao bih otici na crno i sa tom vizom ali nisam bas toliko u frci  !!! Imam ponudu  za H2B vizu , pregledao sam celu temu i sve mi je jasno , ali mi oni nude u paketu odmah i extension uz naravno nadoknadu  pa bih o tome popricao sa Sasom ili Igorom ako je moguce "private" zato sto imam jos par pitanja za koja smatram da nisu za Wall. 
Kako bih mogao da vam se obratim ? nekom privatnom porukom ili e-mail, rookie na forumu !!!
Pozdrav svima !!!

Što se mene tiče ja sam daleko od paranoje da nas svi špijuniraju, i mislim da su nam saveti više nego regularni, tako da možeš i ovde sve da pitaš što te interesuje i rado ću ti odgovoriti.

Naravno da možeš i ovde da mi pošalješ privatnu poruku tako da šta god ti više odgovara samo napred.

Vezano za tvoje pitanja oko vize, bitno ti je da imaš SSN, a predpostavaljam da si ga već dobio, a onda ti je manje bitno na kojoj si vizi, bitno je da uđeš.

Sve koje poznajem a us se nalaze, i ne nameravaju da se vraćajuj ovamo, svečano boli uvo za papire i većina je ili završila ili je u postupku dobijanja, a dosta njih radi bez problema na crno i ne interesuje ih da ulažu lovu u svadbu kako bi se obeleli Smiley

Moj predlog je i njima, pa i tebi da što pre napraviš varijantu za svadbu makar i za papire, a onda kad si us citizen puno vrata ti je otvoreno.

pozzzzzzz

« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 22:54:30 od igor887 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pozdrav Igore !!! Viza C1/D dozvoljava zadrzavanje na Americkom tlu do 48 sati , znaci samo od aerodroma do broda sa agentom koji te prati otprilike , tako da ja nemam SSN, zbog toga sto su sve te brodske kompanije registrovane u nekim banana drzavama da bi izbegle placanje poreza !!!
Mada ima slucajeva da nasi cim sa brodom stanemo u neki Americki port pokupe stvari sa broda i nestanu !!!
Sto se tice ponude agencije koju ja imam oni nude i sredjeno produzenje vize sa njihovim kontaktom is USA posle isteka prve od 7 meseci na dva puta po 10 meseci ???
Citajuci na ovoj temi mi mozemo sa H2/B raditi legalno samo za poslodavca koji je sponzorisao tu vizu , ako sam dobro razumeo ??? Pa je moje pitanje zasto placati produzenje vize ako mi nista ne donosi , a to ce me kostati od min 300$ do 1000 $ kako njihov kontakt proceni ??? da smo se snasli ???
Ponuda ove agencije sto se tice ostalog je manje vise ista :
2500 $ + 8000 din      400 $ + 8000 unapred koje oni zadrzavaju ukoliko odustanes , ako ne prodjes u ambasadi  uzimaju 600 $ + 8000 din, sto je . . . . .
Poslovi su na otrzavanju bazena i pomocnici konobara u hotelu !!!
8. 5 $ per hour , 35-40 sati nedeljno, odbija se za stan , i porez naravno !!!!  :-k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
mob
Nokia E72
Pozdrav Igore !!! Viza C1/D dozvoljava zadrzavanje na Americkom tlu do 48 sati , znaci samo od aerodroma do broda sa agentom koji te prati otprilike , tako da ja nemam SSN, zbog toga sto su sve te brodske kompanije registrovane u nekim banana drzavama da bi izbegle placanje poreza !!!
Mada ima slucajeva da nasi cim sa brodom stanemo u neki Americki port pokupe stvari sa broda i nestanu !!!
Sto se tice ponude agencije koju ja imam oni nude i sredjeno produzenje vize sa njihovim kontaktom is USA posle isteka prve od 7 meseci na dva puta po 10 meseci ???
 Citajuci na ovoj temi mi mozemo sa H2/B raditi legalno samo za poslodavca koji je sponzorisao tu vizu , ako sam dobro razumeo ??? Pa je moje pitanje zasto placati produzenje vize ako mi nista ne donosi , a to ce me kostati od min 300$ do 1000 $ kako njihov kontakt proceni ??? da smo se snasli ???
Ponuda ove agencije sto se tice ostalog je manje vise ista :
2500 $ + 8000 din      400 $ + 8000 unapred koje oni zadrzavaju ukoliko odustanes , ako ne prodjes u ambasadi  uzimaju 600 $ + 8000 din, sto je . . . . .
Poslovi su na otrzavanju bazena i pomocnici konobara u hotelu !!!
8. 5 $ per hour , 35-40 sati nedeljno, odbija se za stan , i porez naravno !!!!  :-k

Caos Drugar,

Vezano za H2B vize Sale ti je najkompetentniji, i stvarno je dosta o tome pisano ovde tako da ako pazljivo ponovo sve pročitaš sigurno ćeš naći odgovore na pitanja koje te interesuju.
Ja sam bio na F1 vizi koja je vezana za školovanje u US a sada imam turističku na 10 godina multy. Sa turističkom vizom ne mogu da radim, već samo da putujem.

Kao što ćeš videti kad sve pročitaš puno naših je otišlo i ne pada im na pamet da se vrate, što statistički znači da im nije loše čim im se ne vraća.

Opet ponavljam najbolju kombinaciju za dobijanje papira, a to je ženidba sa amerikankom, makara ona bila debela i crna. Smiley

Na svaki način treba pokušati da se dobije i SSN broj koji znatno pomaže za lakše pronalaženje poslova. To možeš samo ako si na H2B vizi ili sa ako si na nekom fakultetu i imaš F1 vizu, i onda apliciraš da na faxu nešto radiš, kao čuvar, čistač ili bilo koji posao koji nije ništa posebno plaćen ali dobijaš SSN i onda kada ga jednom dobiješ ceo život je tvoj i miran si što se tiče posla.

Eto toliko, sada lagano uzmi i pročitaj sve ponovo od prve strane i nadam se da ćeš naći odgovore koje tražiš

pozzz

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Dali se moze nesto izmuvati u Americi da se dobije SSN ako imam C1D vizu (pomorsku vizu)
Naime brod cesto krstari New York,Majami pa bi se valjalo iskrcati u tim mestima i poceti zivot u USA
ali bez SSN te nema nigde.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 17:29:03 od nenad348 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:57:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.