Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 15:57:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904538 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Jedino ženidba.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Da zenidba,ali u USA ambasadi sam rekao da sam ozenjen naravno u |Srbiji kad sam dobijao C1D vizu. Znaci razvod ovde pa zenidba u USA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Pozdrav svima.Ja sam trenutno u usa i svidja mi se ovde.
Kao sto sam i ranije pomenuo u postovima,zeleo bih da ostanem.
Zenidba mi deluje kao najsigurnija varijanta.Ali cuo sam da kao mozes da se ozenis
samo posle 6 meseci provedenih u usa,mozes iranije ali nista od papira.
Da li je neko informisan o ovome i ako moze da mi kaze nesto vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 6533.18.5
mob
Nokia E72
Pozdrav svima.Ja sam trenutno u usa i svidja mi se ovde.
Kao sto sam i ranije pomenuo u postovima,zeleo bih da ostanem.
Zenidba mi deluje kao najsigurnija varijanta.Ali cuo sam da kao mozes da se ozenis
samo posle 6 meseci provedenih u usa,mozes iranije ali nista od papira.
Da li je neko informisan o ovome i ako moze da mi kaze nesto vise.
Pa ako vec nemas papire sacekaj jos tih par meseci da ispunis kvotu od 6m pa uradi kako si cuo. ja to prvi put cujem, ali mogucenje da su uveli i to kao novo pravilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ja sam to procitao negde na nekom forumu u nekom postu.Mozda je to neko lupio,al sta znam.
Zanima me i sta kad se ozenim.Posle koliko me zovu na razgovor,da li smem da se vratim u Srbiju pre tog razgovora.
I naravno koliko je sigurna opcija ici na ragovor bez advokata,posto mi se ne daje toliki kes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.6.7
Browser
Safari 533.21.1
mob
Nokia E72
Ja sam to procitao negde na nekom forumu u nekom postu.Mozda je to neko lupio,al sta znam.
Zanima me i sta kad se ozenim.Posle koliko me zovu na razgovor,da li smem da se vratim u Srbiju pre tog razgovora.
I naravno koliko je sigurna opcija ici na ragovor bez advokata,posto mi se ne daje toliki kes.

imas na ovom forumu nesto napisano o tome koliko se secam. Znam da na netu imaju pitanja za drzavljanstvo koje moras da naucis da bi polozio i dobio drzavljanstvo kasnije. Mislim da sam negde pročitao da je oko 5 godina procedura koja je potrebna da dobijes pasos i sve završiš. Kad budeš završio ženidbu sa tim papirima ides i sve završavaš po redu, i imaš sve informacije na svakom njihovom dmv, to je mesto gde je kao naša opština, i tu završavaš i vozačku, id, a siguran sam da moras i da odes do sociajlnog da dobiješ ssn i raspitaj se tamo sve oko pojedinosti, jer svaka država ima svoje procedure. Ono što je bolja opcija je da se venčate u Srbiji, i sa tim venčanim listom pravo u us ambasadu gde bi trebao odmah da dobiješ papir, vizu da si u proceduri. Ako se venčaš u us isto je ok, ali kažu da je kao bolje da se venčaš u Srbiji, napraviš pravu svadbu. Moj drugar je doveo snajku, debelu masnu crnkinju i kao gost otišao kod ortaka koji se ženio i napravio slike kao da je njegova svadba Smiley

Super ti je to za ženidbu i jedina opcija ako želiš us citizen papire i pasoš

sretno !!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

imas na ovom forumu nesto napisano o tome koliko se secam. Znam da na netu imaju pitanja za drzavljanstvo koje moras da naucis da bi polozio i dobio drzavljanstvo kasnije. Mislim da sam negde pročitao da je oko 5 godina procedura koja je potrebna da dobijes pasos i sve završiš. Kad budeš završio ženidbu sa tim papirima ides i sve završavaš po redu, i imaš sve informacije na svakom njihovom dmv, to je mesto gde je kao naša opština, i tu završavaš i vozačku, id, a siguran sam da moras i da odes do sociajlnog da dobiješ ssn i raspitaj se tamo sve oko pojedinosti, jer svaka država ima svoje procedure. Ono što je bolja opcija je da se venčate u Srbiji, i sa tim venčanim listom pravo u us ambasadu gde bi trebao odmah da dobiješ papir, vizu da si u proceduri. Ako se venčaš u us isto je ok, ali kažu da je kao bolje da se venčaš u Srbiji, napraviš pravu svadbu. Moj drugar je doveo snajku, debelu masnu crnkinju i kao gost otišao kod ortaka koji se ženio i napravio slike kao da je njegova svadba Smiley

sretno !!!

Hvala na odgovoru.Prvo kad se ozenis ide zelena karta na dve godine,pa onda ako si bio dobar i posten grradjanin i nisi pravio probleme,oni te zovnu na razgovor i daju ti drzavljanstvo.Moj drug ima taj razgovor za par dana,i posle toga je amer.Samo nisam bio bas siguran kako ide to za zenidbu,mislim da li  moze odmah ili treba da prodje tih 6 meseci.Ssn imam hvala bogu.Rekli su mi da odem da izvadim chicago ID,ali ne znam cemu to.Pa to mi i ortak kaze,da je zenidba najsigurniji nacin.Ja planiram da nadjem nesto,tipa dam joj 3000$ kao prvu ratu,odem u Srbiju,sacekam taj poziv,vratim se i ako dobijem papire nastavim da sljakam i otplacujem joj dug.
Imam jos vremena,pa valjda cu naci svoju voljenu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.6.7
Browser
Safari 533.21.1
mob
Nokia E72

sretno !!!

Hvala na odgovoru.Prvo kad se ozenis ide zelena karta na dve godine,pa onda ako si bio dobar i posten grradjanin i nisi pravio probleme,oni te zovnu na razgovor i daju ti drzavljanstvo.Moj drug ima taj razgovor za par dana,i posle toga je amer.Samo nisam bio bas siguran kako ide to za zenidbu,mislim da li  moze odmah ili treba da prodje tih 6 meseci.Ssn imam hvala bogu.Rekli su mi da odem da izvadim chicago ID,ali ne znam cemu to.Pa to mi i ortak kaze,da je zenidba najsigurniji nacin.Ja planiram da nadjem nesto,tipa dam joj 3000$ kao prvu ratu,odem u Srbiju,sacekam taj poziv,vratim se i ako dobijem papire nastavim da sljakam i otplacujem joj dug.
Imam jos vremena,pa valjda cu naci svoju voljenu....

Id ti je više nego potreban, i ako imaš uslova, a imaš čim imaš i ssn, izvadi ga obavezno. Treba ti tri dokumenta da primaš poštu na adresi kojoj si prijavljen, telefon, struja i tako nešto. Ja sam ga imao dok sam bio u US i jako mi je koristio, a i nisam razmišljao za pasoš da li ću ga negde izgubiti ili ne.

što se tiče ženidbe, vodi računa, jer su i amerikanke premazane, i kad joj daješ lovu dobro razmisli. U svakom slučaju možeš i nekog advokata uzeti da ti napiše da si joj dao kaparu za auto ili tako nešto, da se posle ne pravi luda i ispali te. Ima ih raznih i generalno su sve ... Smiley

Nije baš tako lako naći ženu za papire i ako ti je to cilj, kreni na sve strane u potragu. Reci svima koje poznaješ da hoceš tu varijantu i da oni prenesu dalje, jer i to nije svejedno koga ćeš izabrati, jer si rob dok ne dobiješ papire i u svakom trenutku te može ispaliti, pa je jako bitno da nadjes neku relativno normalnu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
I da li neko zna,da li ima to pravilo da ako ostanes ilegalno,pa se ozenis neces moci da uzmes green card.
Ja mislim da to nije istina,ali bolje da proverim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Jel imaju neke tamo koje traze muskarce ili moram prvo da se potrudim da nadjem,ali pitanje koja ce tek tako hteti da se uda a da me ne poznaje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 15:57:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.