Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 12862 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ne znam ja... Smile
ali znam da ove nase cure... vole sve sto je golemo. Smile
i da tog golemog ima najmanje dva... Smile
dva velika stana sa velikim sobama...
dvoja  velika kola....
puno velikih novcanica sa puno nula... Smile
velike momke.. Smile bar dva..koja ne znaju jedan za drugog... Smile
i naravno logicno je da vole i bar dvije  velike goleme cune.. Smile
i jos ako ce imati povlastice zbog toga.. Smile
sta im fali da malo skacu na crnoj golemoj cuni  Smile Smile Smile Smile

samo nema to... Smile
amerikanci su pustili tako crmcima.. Smile
svasta daa rade i da  jebus sta hoce... Smile
i onda su ih tamo sve jebali... Smile
i sad ne znaju kud ce sa crmcima.. Smile

i naravno sad ih salju nama vamo Smile  da ovdje sve pojebu i oplode... Smile
da nam ovdje trce mali crmci na sve strane  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 11:12:51 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Vice News, juče okačeno

Nasilje u Južnoafričkoj republici

A ovo je još najuređenija zemlja u Africi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Citat
gnjen Ćutković (19), Nebojša Mirjanić (19), te maloljetnici M.M. (17) i I.M. (16) uhapšeni su zbog brutalnog premlaćivanja Gorana Bajića (20) i Marka Kotraša (22), i na prijedlog Okružnog tužilaštva određen im je jednomjesečni pritvor.
Četvorica huligana se terete da su, zajedno sa još dva nepoznata mladića, u centru Banjaluke premlatili Kotraša i Bajića, koji su bez ikakvog povoda napali i tukli ih šakama, nogama, ciglom i startnim pištoljem. Od udarca ciglom u glavu Kotrašu je slomljena slepočna kost, a imao je i unutrašnje krvaranje u mozgu, zbog čega je tri dana ležao priključen na aparate za disanje i u vještačkoj komi.

Prema pisanju lista "Press RS", motiv divljačkog napada je isključivo bila činjenica što Marko Kotraš ima dugu kosu. Na sreću, mladić se nakon nekoliko dana neizvjesnosti, trenutno nalazi van životne opasnosti.

Izvor lista iz banjalučke policije kaže da su stradale mladiće u centru Banjaluke presrela osmorica huligana, od kojih dvojica nisu učestvovala u brutalnom premlaćivanju, a za dvojicom policija još traga.

"Press RS" piše da su napadači na dvojicu mladića navodno pripadnici najvijačke grupe FK "Borac" - Lešinari. Međutim, šef stručnog štaba Borca Vlado Jagodić smatra da ti mladići nemaju nikakve veze sa klubom, a od huligana su se ogradili i sama grupa "Vultures".

eto pa ti sad vidi... Smile

prebili su klince zbog duge kose... Smile
a sad zamisli da se tu camuga ..pardon afroamerikanac ili afrikanac ili tako nekako  Smile
(posto se smatra da je naziv crnac/ ispoljavanje rasizma )
setao..sta bi oni njemu uradili...ili da se setao (jedan neki internet peder koji je na ovu pricu  koju sam postavio... komntarisao "eh sto bi volio da sam ja tu bio... da im svima jebem mater"  Smile
bilo ko...nije vazno ko je u pitanju..
ti  momci  su sjebani..agresivni..pijani i drogirani..
i ne treba im nikakav povod da naprave sranje...
to su huligani i oni mrze sve...pa cak i sebe...
i dan jednog jhuligana ako se ne zavrsi sa sranjem to je propao dan... Smile

i zbog takvih sad treba okarakterisati cio jedan narod ...da je olos..
ili da su podlozni nasilju .. rasizmu..nacionlizmu  ili bilo cemu..
ma ajdeee bolan... Smile

ovo nisu ni bili takozvani "huligani" ni oni ovo ne bi uradili..
nego govna obicna...sjebana...

nema opravdanja za ovako nesto...i samo bolestan um moze da prebije ovako nekoga i to bez ikakvog razloga... Smile

« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 12:27:42 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Kad nekoga tretiras kao gradjana drugog reda onda ocekuj da ce on i da se ponasa kao gradjanin drugog reda...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Bez brige, prijatelj koji je poreklom odande kaže da će za godinu dve da nastane novi građanski rat i progon ovih preostalih 8% belaca.

Tako da ćemo tad imati priliku da vidimo šta će da urade sa svojom zemljom kad svi postanu ''građani prvog reda''.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 12:39:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
i progon ovih preostalih 8% belaca.

Заслужили су нешто боље? Smile

Иначе...на видеу од три полицајца који патролирају два су бела...толико о угрожености Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Bez brige, prijatelj koji je poreklom odande kaže da će za godinu dve da nastane novi građanski rat i progon ovih preostalih 8% belaca.

Tako da ćemo tad imati priliku da vidimo šta će da urade sa svojom zemljom kad svi postanu ''građani prvog reda''.
Pravda za Bure!!!

Sto rek'o Sergej :- Pa na koga mi da d***mo ako nam pobijete sve p**ke, mamu li vam **bem bre!  Smile

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ma,ok,opušteno. Za par godina ćemo videti šta će napraviti kad se potpuno ''oslobode'' i svi postanu jednaki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
gradjanin drugog reda si cim neemas kintu da normalno funkcionises...u drustvu..kao ostali koji imaju kintu./..
kao i kad nemas nacin legalan da zaradis kintu,....da bi normalno funkcionisao...

a ne samo ako si druge boje...ili imas dugu kosu i kineske patike...

imamo mi daleko vecih problema...od tih crnaca...
oni nama nikad nisu bili problem niti ce biti....sve dok nam se ne setaju sa puskama naokolo...
« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 13:08:19 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Evo spanske serije bile bezmalo 10 godina hit, ja verujem da blage veze nemaju niti mogu da razaznaju sta je stvarno spanija a sta latinoamerika.

Pogledao sam jednu epizodu pre par godina neke meksicke sapunice. I upalo mi u oci, vlasnici nekakve hacijende su ono, belci i prica je o njima, ono nesretna ljubav, pare i ta dramaturgija. A u sporednim ulogama naravno neki radnici na toj hacijendi, svi odreda tamniji malo...  Smile

Citat
Sta vas zanima ko sa kim spava, ko se kome svidja, kako ce neko da zivi? I ko ste vi da budete protiv toga, da se ne slazete sa tim i slicno? Mozete da se ne slazete za sebe i clanove svoje porodice (ukoliko ih zanima vase misljenje), sve ostalo je apsolutno bespotrebna prica.

Pa to je najzanimljive, ko se sa kime kara po selu  Smile

Citat
Mislim da svi koji misle da bi sve zene spavale sa crncima imaju malu pisu i gledaju na problem kroz tu prizmu.

Ce da ga merimo  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.