Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se u kafićima u sklopu zgrada zabrani muzika posle 22h a rad ograniči na 00h?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kafići „gluvi” od 22 sata posle praznika  (Pročitano 18371 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Дете неће бити на улици ако га родитељ не пусти. Што се мене тиче, могу да забране и продају дувана после 22.

Znas kako se tretira dete koje ne deli interese i zelje druge dece? Nepozeljno za drustvo. Smile
Ne znam kako bih se izborila sa njegovim zeljama posto je vrlo drustven, a opet ne znam ni kako bih podnela da izgubi svo drustvo.
Mala pomoc drzave  Smile

Citat
А то где ће твоје дете бити после 22ч зависи од тога да ли ће се пљескавице продавати после тог времена?

Nema moje dete veze sa pljeskavicama niti pljeskavice sa njim  Smile
Tako me boli ko ce raditi i sta ce raditi, a sta nece...samo da je moje dete do 12 kuci  Smile

То што ти причаш нема везе с везом. Јако пуно деце у овој напаћеној Србији  нема пара да блеји по кафанама ни пре ни после 22ч па не седе кући у то време. Друштво твог детета ће после 22 да блеји негде око зграде тако да је исти курац он ће се опет издвајати јер му је мама рекла дођи кући.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
То што ти причаш нема везе с везом. Јако пуно деце у овој напаћеној Србији  нема пара да блеји по кафанама ни пре ни после 22ч па не седе кући у то време. Друштво твог детета ће после 22 да блеји негде око зграде тако да је исти курац он ће се опет издвајати јер му је мама рекла дођи кући.

Ajd' vazi, o tom potom na nekoj drugoj temi...na psihologiji ili na blablaonici. Ovde ne  Smile
Da li ima veze sa vezom ili ne, po tvom misljenju....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Па не знам колико ти дете/деца имају година али знам да смо ми као клинци блејали напољу дуже од поноћи и ако нисмо били у кафанама. Исто је било и са генерацијама пре нас и са овим после нас. Једино ако си расла негде у саксији па тога код тебе није било. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Ne, samo neka stišaju  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Па не знам колико ти дете/деца имају година али знам да смо ми као клинци блејали напољу дуже од поноћи и ако нисмо били у кафанама. Исто је било и са генерацијама пре нас и са овим после нас. Једино ако си расла негде у саксији па тога код тебе није било. Smiley

hahaha sad cemo se i vredjati zar ne?  Smile
Cim se ne slazemo u misljenju prelazis u ofanzivu  Smile

Ajd ... kad me vuces za jezik  Smile

Jesam li ja ovde jedina koja nije pre 18 smela da bude na ulici posle 12 sati?
Ako jesam, evo obrazlozenja. Dakle, ja nisam imala sta da radim u kaficu i to subotom samo posle 12 sati. U to vreme kad su deca izlazila u to vreme bilo mi je jako tesko da nadjem neku devojku sa kojom cu da popijem pice jer su sve u to vreme davno bile kao pustene sa lanca. Smile
Moji roditelji to nisu hteli da ja postanem i nisu mi dozvoljavali.

Sto se blejanja ispred zgrade tice, ovde kod nas na Detelinari, klinci se leti skupljaju kod igralista i na igralistu gde unistavaju tobogane , vicu, vriste i neko od komsija pozove miliciju koja ih rastera za pola sata  Smile
U skolama, gde su se pre skupljali i tamo dolazili narko dileri iz tog razloga je uvedeno obezbedjenje. Nove ograde su postavljene... i tako dalje.

Ako ce da bleje zimi na -10 neka bleje. A moj sin kakav je nema sanse da ce sedeti ili blejati ispred zgrade na toj temperaturi. Niti bih ja. Smile

Mozda sam ja zivela u saksiji, mozda me nikada ulica nije zanimala niti bilo sta vezano za ulicu ...Niti mogu da se pohvalim kako imam ulicnu skolu.

Hvala vam roditelji moji  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Уопште те не вређам то је било фигуративно ''у саксији''. Напросто ми је невероватно да неко ко живи у граду мисли да ће затварањем кафана у 22ч отерати сву омладину кући.

Иначе све су нас родитељи васпитавали онако како су умели и мислили да треба. И веруј ми да ништа ти не вредиш више зато што те је мама терала кући у поноћ од оне девојчице која је остајала до 1 или 2. Посебно не значи да си била моралнија. Једноставно да ли ће дете остати 11 , 12 или 2 није од пресудног значаја на његово понашање. Ако ће да се дрогира може то и у 21. Ако ће да се курва може и у 20ч.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Уопште те не вређам то је било фигуративно ''у саксији''. Напросто ми је невероватно да неко ко живи у граду мисли да ће затварањем кафана у 22ч отерати сву омладину кући.

Иначе све су нас родитељи васпитавали онако како су умели и мислили да треба. И веруј ми да ништа ти не вредиш више зато што те је мама терала кући у поноћ од оне девојчице која је остајала до 1 или 2. Посебно не значи да си била моралнија. Једноставно да ли ће дете остати 11 , 12 или 2 није од пресудног значаја на његово понашање. Ако ће да се дрогира може то и у 21. Ако ће да се курва може и у 20ч.

mislim da ce se omladina krace biti na ulicama, nece moci da kupe alkohol u radnjema (ako se ljudi budu pridrzavali zakona) da bi mogli da nastave da locu alkohol ispred zgrade i remete javni red i mir, bude ljude zasto sto su pijani, razdrazljivi i divlji i nevaspitani.
Icice itekako kuci ranije jer roditelji nece vise imati novca za blejanje po kaficima. I to jedno pice sto su cirkali 2 sata da bi blejali ni to vise nece moci da se priusti.

Nijednom nisam rekla da sam moralnija  Smile
Htela sam da ti objasnim u kakvoj sam ja to saksiji zivela  Smile
I da sam zahvalna sto mi se dvadesetoj nije smucio izlazak, niti kafane , ni pesma , ni pice  Smile
Ali sve u svoje vreme, onda kad si punoletan i pred zakonom odgovaras za svoje postupke. Samo to  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
kada se radi o normalnoj porodici koja ima sopstvena pravila unutar sebe i gdje se koliko- toliko znaju osnovne stvari...koje ne bih sada objasnjavala...zaista nije vazno do kada rade kafici.

moje misljenje.

medjutim...ne izlaze samo klinci.

meni ova odredba zna jako da smeta u mom gradu kada sam tamo.

imam 31. godinu i volim da blejim sa prijateljima u klubovima i kaficima gdje se skupljamo i ide mi na onaj zivac kada mi u 22 smanjuju muziku i kada mi maskirani i nadrndani "kao od brda odvaljene" cike bulje u mene kao u cudo ...i osjecam se kao klinka koja je pobjegla sa dopunskog casa...

smeta mi.

snalazimo se.
odlazimo jedni kod drugih....ili se krijemo kod druga u lokal...ili smo na plazama...rostiljamo kada nam vrijeme dozvoljava...jer, licno...imam potrebu katkada zoru da cekam sa dragim ljudima...
nisam vucibatina, ali volim da slavim, proslavim i katkada i da blejim do kasno sa drugarima.

vrlo je zajebano kada zelite, a desavalo nam se, da proslavite nesto...onako sa merakom...
pa me spopadne trip da sam u sred Cecenije...drzavni je udar...opsadno stanje...
ajde...mrs kuci!

ne razumijem se...kako bi trebalo i kako moze...a da svi budu zadovoljni...
kazem samo da ima trenutaka kada meni ovo smeta.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
mislim da ce se omladina krace biti na ulicama, nece moci da kupe alkohol u radnjema (ako se ljudi budu pridrzavali zakona) da bi mogli da nastave da locu alkohol ispred zgrade i remete javni red i mir, bude ljude zasto sto su pijani, razdrazljivi i divlji i nevaspitani.
Icice itekako kuci ranije jer roditelji nece vise imati novca za blejanje po kaficima. I to jedno pice sto su cirkali 2 sata da bi blejali ni to vise nece moci da se priusti.

Nijednom nisam rekla da sam moralnija  Smile
Htela sam da ti objasnim u kakvoj sam ja to saksiji zivela  Smile
I da sam zahvalna sto mi se dvadesetoj nije smucio izlazak, niti kafane , ni pesma , ni pice  Smile
Ali sve u svoje vreme, onda kad si punoletan i pred zakonom odgovaras za svoje postupke. Samo to 

Некада су продавнице радиле до максимално 22ч па смо ми опет блејали на улици дуже од поноћи и пили смо алкохол. То му дође на исто као сад што се алкохол продаје до 23 или у Београду до 22. Али ајде очигледно нисмо одрасли у истом граду.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jan 2011, 23:33:10 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Некада су продавнице радиле до максимално 22ч па смо ми опет блејали на улици дуже од поноћи и пили смо алкохол. То му дође на исто као сад што се алкохол продаје до 23 или у Београду до 22. Али ајде очигледно нисмо одрасли у истом граду.

Da sugradjanine izgleda da nismo  Smile
A tu je i polna razlika koju necemo zanemariti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.