Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se u kafićima u sklopu zgrada zabrani muzika posle 22h a rad ograniči na 00h?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kafići „gluvi” od 22 sata posle praznika  (Pročitano 18503 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Znaci svaki roditelj narkomana nije vaspitao svoje dete...Isto tako kockara, alkoholicara...Ima jedan deo, ako nije i vecina, koji su svojim "vaspitanjem" detata doveli do toga da im dete postane narkoman ili masovni ubica  Smile
A gde je faktor mentalnog sklopa svakog pojedinca? Smile
Kako da vaspitas dete po tom arsinu?
Recimo ti ga citav zivot ucis da se bori za sebe, on se jednog dana nadje na mestu gde treba da se izbori i blokira  Smile
Padne psihicki. Pukne.
Kako sam ja ili bilo koji roditelj ovde kriva? Smile

Ili se raspitas i znas u kojem se drustvu krece, zabranis da bude sa onima za koje se zna da su transparentni sto se droge tice, a onda mu neki vaspitani fini decko ponudi da zapali dzoint dok igraju igrice  Smile
A deca kao deca, radoznala.
Mozemo mi da vaspitamo, mozemo da se raspitujemo gde se krece, sa kime se to druzi, sa kime provodi vreme na odmorima, ko su im roditelji, mozemo da preturamo po stvarima, torbama , jaknama...Mozemo cak i da ih pratimo. Sustina je ta da treba srece pored vaspitanja, kontrole i ispitivanja. Sve zavisi od deteta.

A da ga pratim i da ga odvlacim kuci kad vidim da je prisao odsredjenoj grupi dece sta mislite kako bi to izgledalo?  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
I-mate 30 Pro
Sve zavisi od deteta.....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...postoje lokali u sklopu zgrada,kao poslovni prostori,koje su ljudi kupili kao takve,iznajmili i eto ti sad kafic.mislim,da takvi kafici ne ugrozavaju nikoga,nemaju te kapacitete.opet imas kafice u sklopu zgrada,koje je skupstina stanara iznajmila i ubire rentu,sa kojom odrzava zgradu.mislim,da problem duva sa druge strane,a sad ne mozes zakonom da izuzmes npr.bulevar oslobodjenja,a da zakon primenis na ulicu strahinjica bana,odakle je mislim i potekla inicijativa,da se ogranici rad lokala.mislim?
...ima tu necega o cemu pise @simon,da razne interesne grupe uredjuju politiku grada,a i drzave.postoji i ideja da se nocni zivot iz grada premesti na reke,sto bi bilo prepoznatljivo u citavoj Evropi,a gd ebi provod bio skoro sto posto zagarantovan.
...decu je tesko vaspitati.uticaji koji dopiru do dece sa strane su veoma jaki i sareni.odvlace deci,a i roditeljima paznju.mislim,da je sport idealno resenje za drzanje dece na distanci od same ulice.
...bojim se da su alternative,koje ce se izroditi u slucaju zatvaranja lokala i ogranicavanja rada istih do nekog krajnje ne prihvatljivog vremena veoma opasne.ok.nema vise zezanja u kaficu,idemo u neku garazu ili podrum,i zabava tek pocinje.
...nisam pametan,ali sam siguran,da ovo do 22h nije dobro resenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Znaci, stanari zgrada moraju da kontrolisu tudju decu....  Smile

Idem u cosak da umirem od smeha...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Znaci svaki roditelj narkomana nije vaspitao svoje dete...Isto tako kockara, alkoholicara...

Скрећемо са теме, али ајд овако :Дете се роди, и одрасте у једној средини и породици... Постане криминалац, наркоман.. итд
Ти би сад, можда, мене убедила да би тај лик то постао у свакој средини и свакој породици ?  Smile  Smile

По мом мишљењу јако је мали број оних које се баш роде покварени и зли, јако мали...

Зашто је криминала и наркомана све више? Рађа се све више покварених људи... не бих рекао...

Нису само родитељи криви, ту је и средина, али ја сам се лично милион пута нашао у друштву, где су рађена разна срања, али увек је стајало оно нешто у мени што ме је спречавало да и ја то радим. Али мој ћале је знао да "филозофира" сестри и мени по сат времена, а вратио се из смене од 12 сати. Тако исто и мама, увек се радије играла са нама, него што је гледала тв или лакирала нокте. Док то нпр не могу да кажем за моју сестру , са којом заједно Фарму гледа и њена ћерка од 7 година... У 90% случајева, родитељи данас васпитају децу тако што им упале ТВ, или комп ( еј бре, знам клинце од 6 година који играју игрице на компу  Smile ), јер ко ће сад да се млати са децом, отац мора да попуни листић за кладионицу, и да изађе са друштвом на пиво, а мама мора да обави двочасовни разговор са најбољом другарицом, а после да се мало напирлита..итд...  Smile доста, или да наставим? А знам можда 20ак данашњих младих породица , и код бар 16 је овај сценарио....

Није све до родитеља, али много тога јесте, не кражем ја д ти не васпитаваш добро своје дете, већ да много зависи од родитеља, и у то сам се много пута уверио  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 12:56:10 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia e71x
Slazem se sa ovim, podrum stambene zgrade jednostavno nije prostor za diskoteku na ovo ce se mnogi osvrnuti i reci kako jeste u inostranstvu pa  u inostranstvu ti isti vlasnici klubova uloze ozbiljne pare u zvucnu izloaciju i sami ste videli, uzivo ili na filmu, koliko su samo vrata debela i koliki je medjuprostor od vrata do kluba...
Nasi ljudi bi i tu nesto smuljali pa onda bolje ograniciti rad...
IP sačuvana
social share
Liked by few, hated by many, respected by aLL!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
U prici oko vaspitanja dece zanemarujete njihovu inteligenciju! Pa ja ne znam koliko neko mora da bude glup da bi se navukao na dop itd. Vidi dete po kraju raspale narkomane koji ne mogu recenicu da sastave i startuju ljude po kraju za 5 dinara i onda mu dodje neki drug i kao navuce ga. Smile Mora da se pravi razlika izmedju radoznalosti i gluposti! Ako vam je dete radoznalo ono ce mozda probati cigare, alkohol, travu, mozda ce cak probati i neke teze droge, ali ako se navuce onda je to do inteligencije, a ne vaspitanja!
Naravno ja pricam o deci koja odrastaju uz normalne roditelje koji vaspitaju svoju decu. Ima i nesrecnih kojima je cale u zatvoru, keva alkoholicarka itd. koje niko nije ni vaspitao i nemaju drugi izlaz osim kriminala ili narkomanije...

Inace imam neki osecaj da je coolrunner kao dete bio totalno izolovan od drustva. Ceo dan je provodio uceci(ili sta vec) u kuci odbacen od druge dece i sad tu gorcinu prebacuje na danasnju decu.  Smile
Mnogo su losa detinjstva onih koji nisu imali drugove i nisu ponekad pravili "nestasluke"...

Moj savet za roditelje je da salju svoju decu na sport! Fizicka aktivnost je mnogo bitna kod dece, ja sam kao klinac po ceo dan igrao fudbal sa drugovima, a danas klinci po ceo dan igraju komp bez pravog kontakta sa drugom decom...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
maradic oces da kazes da u datom trenutku po prijavi dolazi ekipa i meri dB,ja u to neverujem,u svakom slucaju,ako se pojacalo kalibrisi za odredjene zvucnike ako se stave osetljiviji bice znatno jaci zvuk pa 2a2 cev uz horne proizvodi toliki zvucni potisak sa 2w snage kao neki pojacivaci od 50w uz lenje zvucnike
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC One
Ko nije u stanju da vaspita svoje dete, isto mu je i gde su lokali, i kada i kako moze da se kupi pice i sve ostalo.

Sve su ovo prazne price (ove u vezi dece, kontrole, cuvanja)... pa sve da ti je ispred kuce radnja sa svim vrstama droge, lik koji poklanja alkohol a iza coska javna kuca, vaspitano dete (a najvaznije - razumeno) takve stvari nece ni zanimati.

Za nerazumenu ili nevaspitanu decu me zabole, surovo ali iskreno. Neka pocrkaju, ako ne znaju za bolje. Bice samo kolateralna, pardon, roditeljska greska.

Nisi sasvim u pravu, jer nije vaspitanje čarobni štapić. Tako komšinica ispod mene koja je emancipovana i kulturna osoba po svim merilima lepog vaspitanja ima sina osnovca koji igra fudbal u stanu, pa puca voleje u zid, i slične gluposti pravi. Pa priča sa nijm i ne vredi, pa kazni uzimanjem kompa ne vredi, pa išamara i opet ne vredi. Kakvo ćeš dete imati je pomalo lutrija, igra prirode, i ne zavisi samo od vaspitanja roditelja.

Svaki roditelj se trudi da vaspita svoje dete, ali i vaspitanje dece kao i bilo sta drugo jeste stvar koju neko radi bolje a neko losije, ne sporim ja zelju i trud vec umece, i to je kao i sve drugo jedna vrsta posla.

Kakve veze ima sto ti je komsinica emancipovana i kulturna? To je kao da kazes - znam lika koji je odlican matematicar, ima sve zive nagrade ali nikog ne moze da nauci matematiku - naravno, znati matematiku i znati preneti znanje na druge su dve potpuno odvojene price.

Tako je i sa vaspitanjem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
sve je to stvar statistike i uticaja medija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.