Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22074 puta)
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Iz wikipedie..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo poredenje:
- u vrijeme od 1991. do 1995 su protjerani iz RSK 170.000 nesrba a u istom razdoblju 12 131 mrtvih, od te cifre 8 100 civila, 33 043 ranjenih, 2 251 nestalih.Sruseno je 200.000 objekata, 50 mostova, 100 brodova, tisuce automobila, preko 200 Katolickih Crkava, 20 skola i 250 posti su sruseno.I sta je to onda reci mi molim te...

-A evo ti podatci oko Republike Srpske:Od 356.000 Bosnjaka zive samo jos 37.000 i od 180.000 Hrvata zive samo jos 30.000  ljudi u RS postotak Srba od 1991 je narastao 15%. I da se zna 70% ubijenih u Bosni su bili Muslimani..
Toliko za veceras Laku noc
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Za mene nije Oluja zlocin jer je se sa tom Akcijom okupirana teritorija vratila,tko nece u to da vjeruje neka prelista cjeli internet i pronadje sta je se sa Olujom desilo,i kazem opet ovdje u Oluji su se pocinila zlocini ali Oluja nije zlocin...
Daj toliko je naroda protjerano... tako se zavrsio rat u HR, a zavrsio se etnickim ciscenjem. Da se zavrsio sa RSK, imali bi etnicko ciscenje od strane Srba. Pa bi ja rekao ma pocinjeni su zlocini, ali RSK nije zlocin... Smile

PS nije to okupirana teritorija... protjerivanja su izvrsili Srbi koji su bili vecina u tim krajevima...
pa kako to nije okupiran teritorij?.. prije su tu živjeli hrvati i srbi zajedno a zatim su ih srbi protjerali i sve zauzeli.. a u vezi oluje.. kažeš da su srbi protjerani.. pa nitko ih nije tjerao nego su otišli dobrovoljno jer su ih preplašili neki njihovi vođe iz tzv. rsk..
U pravu si, njihove vodje su iskakale iz coskova i govorile BUU!! I oni se jadni uplasili i pobijegli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci dzaba.
dobro. eto vi koji kazete da je nesto bilo tamo i vi koji spominjete tih famoznih 8. hiljada.
iznesite podatke,bilo kakve dokaze, ne o 8. nego, ajde recimo o 3 hiljade ljudi koji su pobijeni u srebrenici.

sta? nema? cudno....

pa cijeli svijet prica o srebrenickom mitu, americka vojska ga studira vec duze vrijeme, lazni izvjestaji i "sunecenje mrtvih" poznati su izgleda svima vise nego nama? CG AC, ne marginalizujem nista, ali sta je cilj prikrivanja dokaza i pasivnosti istrazitelja i vlasti u BiH?
nije to samo bitno za istoriju ili nekakav cist obraz o kome se prica ovdje. stvar je bitna zbog toga sto na osnovu ponasanja nasih i njihovih vodja u ovom slucaju, kako i zapadne diplomatije. mozemo da shvatimo ko nas, kako i gdje vodi...
pitanje je zasto vasi (SR) i nasi (RS) politicari i vodje (a sto je najgore i obicni mladi i pametni ljudi) priznaju nesto za sto nema dokaza. zasto? po meni, to je alarmantno.

a ne treba mnogo istrazivanja da se shvati jedna nepobitna i jednostavna cinjenica - nema dokaza. 
a ako bi mi poceli da trazimo dokaze da medju tih 1700 pronadjenih ima i srba i mudzahedina i hrvata.... i da ih nema vise od toliko koliko su pronasli. sta onda?

ja sam za to da neko od nasih udruzenja (a ima ih...) pokrene peticiju za izdvajanje sredstava iz (naseg) budzeta kako bi se platili najbolji svjetski strucnjaci koji bi radili na slucaju srebrenica.
Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
znaci dzaba.
dobro. eto vi koji kazete da je nesto bilo tamo i vi koji spominjete tih famoznih 8. hiljada.
 iznesite podatke,bilo kakve dokaze, ne o 8. nego, ajde recimo o 3 hiljade ljudi koji su pobijeni u srebrenici.

sta? nema? cudno....

pa cijeli svijet prica o srebrenickom mitu, americka vojska ga studira vec duze vrijeme, lazni izvjestaji i "sunecenje mrtvih" poznati su izgleda svima vise nego nama? CG AC, ne marginalizujem nista, ali sta je cilj prikrivanja dokaza i pasivnosti istrazitelja i vlasti u BiH?
nije to samo bitno za istoriju ili nekakav cist obraz o kome se prica ovdje. stvar je bitna zbog toga sto na osnovu ponasanja nasih i njihovih vodja u ovom slucaju, kako i zapadne diplomatije. mozemo da shvatimo ko nas, kako i gdje vodi...
pitanje je zasto vasi (SR) i nasi (RS) politicari i vodje (a sto je najgore i obicni mladi i pametni ljudi) priznaju nesto za sto nema dokaza. zasto? po meni, to je alarmantno.

a ne treba mnogo istrazivanja da se shvati jedna nepobitna i jednostavna cinjenica - nema dokaza.
a ako bi mi poceli da trazimo dokaze da medju tih 1700 pronadjenih ima i srba i mudzahedina i hrvata.... i da ih nema vise od toliko koliko su pronasli. sta onda?

ja sam za to da neko od nasih udruzenja (a ima ih...) pokrene peticiju za izdvajanje sredstava iz (naseg) budzeta kako bi se platili najbolji svjetski strucnjaci koji bi radili na slucaju srebrenica.
 Smile

pa covjece svake godine se nalaze nove masovne grobnice. 8000 tijela se nemoze odma naci jeli bog zna gdje su ih zakopali i sakrili.. Smile . sta mislis..da su ih samo ostavili negdje na nekoj livadi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajde bez svadje....inace mislim da postoji veoma puno tema o Srebrenici tako da....

da ali ovdje nije tema o srebrenici i tome sta se desilo, nego o tome da li mi treba da se stidimo necega sto, ajde da budem blag, nije dokazano....

sad ispada da nisam normalan zato sto ne vjerujem u ono u sto svi vjeruju, BEZ IKAKVOG DOKAZA, na osnovu jadikovki tipa "alah dzehenem vrisak se pronio dolinom...."
dajte, malo... ljudi seru, to je dokazano i dosadilo je vise dokazivati da seru. to jest lazu, izvinjavam se.

Баш тако.
Најбољи доказ за то је она хиљаду пута поновљена ЛАЖ да је Сребреница највећи злочин у Европи после Другог светског рата. Зна се добро да је највећи злочин био у Будимпешти 1956, па се опет то о највећем злочину понављало као мантра.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
@tiger2005 i @varazdinac evo samo ce mo izdvojiti protjerano stanovnistvo. Protjerano je preko 200 000 Srba iz HR, a koliko sada u HR ima protjerano Hrvata?    Smile   Jel vidite sta hocu da vam kazem?
@savo kako ce ih naci u grobnicama kad izlaze na izbore?  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajde bez svadje....inace mislim da postoji veoma puno tema o Srebrenici tako da....

da ali ovdje nije tema o srebrenici i tome sta se desilo, nego o tome da li mi treba da se stidimo necega sto, ajde da budem blag, nije dokazano....

sad ispada da nisam normalan zato sto ne vjerujem u ono u sto svi vjeruju, BEZ IKAKVOG DOKAZA, na osnovu jadikovki tipa "alah dzehenem vrisak se pronio dolinom...."
dajte, malo... ljudi seru, to je dokazano i dosadilo je vise dokazivati da seru. to jest lazu, izvinjavam se.

Баш тако.
Најбољи доказ за то је она хиљаду пута поновљена ЛАЖ да је Сребреница највећи злочин у Европи после Другог светског рата. Зна се добро да је највећи злочин био у Будимпешти 1956, па се опет то о највећем злочину понављало као мантра.

i milion studija i analiza te novinarske i politicarske postapalice je napisano. pa ljudi su priznavali da nisu smjeli izaci na ulice, vec da su "provjerene" podatke dobijali od balijskih predsjednika mjesnih zajednica i sl.

samo srbi jos vjeruju da je to bio zlocin nad zlocinima.

a ti savo,

imas li ti pojma uopste i za koliko se moze prerovati cijela fildzan-bosna.
imas li pojam uopste o tehnikama i nacinima na koji se radi takvo istrazivanje? obrazuj se malo jebi ga. nije sve u lajanju. a sobzirom da je area jos uvijek pod kontrolom vas i Sfora, dakle onih koji su lansirali gorepomenutu mantru, ne bi me cudilo da do 2010 pronadjete jos 700.000 u srebrenici.
sta cekate, da vas umre jos 7000 pa da napunite bunare u potocanima?

al znas sta je tu jebeno dobro. pa vi ste jos gori od nas. mi pustamo da se ta prica siri i sami vjerujemo u to,
a vi? umjesto da povjesate vodje zbog toga sto se desilo, zbog srebrenice i markala i jos nebrojenih slucajeva, vi kao ovce primate se na njihovu pricu, a oni vas karaju i karaju.  otkud znas da vas sutra nece potrovati kravljim ludilom, samo da bi zabranili (primjer) izvoz stoke iz rS?
ili i ti mozda mislis da je vrijedilo baciti bombu na markale i zrtvovati vojsku i ljude zbog nato vazdusnog napada?
mislis li?

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@vlado85
ko bolan izlazi na izbore? gdje si to cuo boga ti ?
@od rasssse
ma ti covijece trebas da se vratis u realnost. cijeli svijet govori o genocidu i 8000 zrtava u srebrenici a ti ovde umanjivas. probudi se covjece!!!! cijeli svijt oko tebe govori jedno a ti drugo. da nije to mozda neka konspiracija protiv srba? evo pogledaj na ovaj srpski forum kako ljudi se suocavaju sa zlocinima 

http://www.zamislisrbiju.org/forum/viewtopic.php4?t=10&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=284d716e2421ff7fddd2c683d36951d5

staces reci o njima ? jesuli oni isto protiv srpskog naroda? 

pogledaj drugu stranu medalje
« Poslednja izmena: 01. Nov 2006, 10:55:34 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisi mi odgovorio na pitanje.trazio sam tvoje misljenje, a ti me saljes ne neki debilni forum. imas li nesto da pobijes ovo sto sam rekao?

-ja sam za to da neko od nasih udruzenja (a ima ih...) pokrene peticiju za izdvajanje sredstava iz (naseg) budzeta kako bi se platili najbolji svjetski strucnjaci koji bi radili na slucaju srebrenica-

pokusavam ti reci da nam je ovo u cilju i jednima i drugima.
nama kako bi se raskrinkala medijska politika od 90 do danas, a vama kako bi kaznili ljude koji su vam to ucinili, pa bili oni srbi, muslimani, makedonci ili norvezani.

stil razmisljanja probudi se i cijeli svijet prica, vrati se u realnost.  to...
to vise nije ni za koga. a ti, tiger, st faca, umorni i ostali, to vam je glavno. ako nemate sta drugo reci, nemojte ni to, glupo je.

i nisi mi odgovorio, da li je po tebi vrijedilo zrtvovati ljude za vazdusni napad, pa makar i sa osiromasenim uranijumom? vjerujes li svojim vlastima, postoji li bar gram sumnje?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.358 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.