Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22111 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Opet kazem i sam si Zeljko naveo ljepo to sve kada si rekao a sta je bilo pre zlocina u Srebrenici,eh tako ja mogu isto reci a sta je bilo prije Oluje,sta je se izdesavalo....mozemo i tako da kazemo ali ce se reci ne ne nije to tkao sada....Za mene nije Oluja zlocin jer je se sa tom Akcijom okupirana teritorija vratila,tko nece u to da vjeruje neka prelista cjeli internet i pronadje sta je se sa Olujom desilo,i kazem opet ovdje u Oluji su se pocinila zlocini ali Oluja nije zlocin...i ja opet nisam rekao ma tko jebe Srbe pobijene kao Rasse,a od drugih ocekiva da kaze jadni Srbi kada je za njega sve ostalo laz samo ako se prica o Srpskim zrtvama onda je sve ama bas sve istina.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Za mene nije Oluja zlocin jer je se sa tom Akcijom okupirana teritorija vratila,tko nece u to da vjeruje neka prelista cjeli internet i pronadje sta je se sa Olujom desilo,i kazem opet ovdje u Oluji su se pocinila zlocini ali Oluja nije zlocin...
Daj toliko je naroda protjerano... tako se zavrsio rat u HR, a zavrsio se etnickim ciscenjem. Da se zavrsio sa RSK, imali bi etnicko ciscenje od strane Srba. Pa bih ja rekao ma pocinjeni su zlocini, ali RSK nije zlocin...  Smile

PS nije to okupirana teritorija... protjerivanja su izvrsili Srbi koji su bili vecina u tim krajevima...
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 22:59:46 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Za mene nije Oluja zlocin jer je se sa tom Akcijom okupirana teritorija vratila,tko nece u to da vjeruje neka prelista cjeli internet i pronadje sta je se sa Olujom desilo,i kazem opet ovdje u Oluji su se pocinila zlocini ali Oluja nije zlocin...
Daj toliko je naroda protjerano... tako se zavrsio rat u HR, a zavrsio se etnickim ciscenjem. Da se zavrsio sa RSK, imali bi etnicko ciscenje od strane Srba. Pa bi ja rekao ma pocinjeni su zlocini, ali RSK nije zlocin...  Smile

PS nije to okupirana teritorija... protjerivanja su izvrsili Srbi koji su bili vecina u tim krajevima...

Ali molim te reci mi sta je bilo sa Hrvatima koji su ZIVJELI u toj RSK,prije Oluje znaci nista oni su zivjeli pravili sebi obitelj i isli na posao,ma daj.Isto je bilo etnicko ciscenje i sta onda ocekivate,istjerano je tolika masa Hrvata iz Hrvatske a nudilo vam se jos Z4 Plan koji nisu Srbi htjeli prihvatiti jer bi im to znacilo da se nece pripojiti Srbiji nego ce ostati kao Autonomija u Hrvatskoj sto im nije padalo na pamet....i sta ti onda ocekivas kako da se taj rat zavrsi....a morate razumijeti da je u tim izbjeglicama koji su bili onda istjerani bilo jos 40.000 vojnika tadasnje RSK. I sta ima veze sto je vecina zasto nedaje te onda Madjarima gore djelove Vojvodine a dole Bosnjacima a posto je na Kosovu bilo takodje vecina onda i njima eto daj te Kosovo zbog cega onda te pobune oko KiM...neshvatam!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Daj toliko je naroda protjerano... tako se zavrsio rat u HR, a zavrsio se etnickim ciscenjem. Da se zavrsio sa RSK, imali bi etnicko ciscenje od strane Srba. Pa bi ja rekao ma pocinjeni su zlocini, ali RSK nije zlocin...  Smile

pa kako to nije okupiran teritorij?.. prije su tu živjeli hrvati i srbi zajedno a zatim su ih srbi protjerali i sve zauzeli.. a u vezi oluje.. kažeš da su srbi protjerani.. pa nitko ih nije tjerao nego su otišli dobrovoljno jer su ih preplašili neki njihovi vođe iz tzv. rsk..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ljudi kako god mi mislili od teme smo se odaljili, zato ajde da se vracamo ljepo na Srebrenicu i stid....
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 23:07:21 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Sto se tice Srebrenice....ja se nemam cega stidjeti. Smile
Ako ima onih koji se stide. Nek se stide i treba da se stide. Sigurno imaju neki razlog za to Smile
Ja nemam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ajmo jedno poredjenje:
- U akciji Oluja ubijeno je 2.615 Srba, od čega 655 u Bosanskoj krajini, pretežno civila, dok je više od 200 hiljada Srba iz Krajine i 125 hiljada iz Bosanske krajine proterano. "Od 1991. do 1995. je, prema utvrđenim podacima, ubijen ili se vodi kao nestao 7.581 Srbin iz Krajine i Hrvatske"!!!  Ne to nije etnicko ciscenje...
- U Srebrenici ubijeno oko 8000 Bosnjaka, od kojih je velika vecina nosila oruzje i bespomocno se skrivala u zasticenoj zoni UN-a...  U ovoj brojci su svrstani i vojnici pogubljeni 100 km daleko od Srebrenice... Interesantno je da su neki sa ovog spiska glasali na skoro odrzanim izborima...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Na našoj strani je ubijeno 13.233,ranjeno 33.043,nestalo 1.149( još registrirano ) i još preko 500.000 prognanih ili protjeranih.. To nije etničko čišćenje?..
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 23:25:18 od Varaždinac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I sta ima veze sto je vecina zasto nedaje te onda Madjarima gore djelove Vojvodine a dole Bosnjacima a posto je na Kosovu bilo takodje vecina onda i njima eto daj te Kosovo zbog cega onda te pobune oko KiM...neshvatam!
Zato sto su to Srbi druge veroispovesti.
Sta su bosnjaci nego Srbi muslimani koji ne cine vecinu u odnosu na ostale, a ionako ih je oko 35% u toj oblasti sto nije dovoljno.
Da li si cuo za madjarizaciju. Veoma okrutan postupak u kojem je madjarizovano vise od 400000 Srba. Dacu ti precizne podatke uskoro o svemu ovome.
Takodje to nisu oblasti tj. severni deo Vojvodine nema naziv i nema utvrdjene granice tako ne moze se odvojiti.

Na našoj strani je ubijeno 13.233,ranjeno 33.043,nestalo 1.149( još registrirano ) i još preko 500.000 prognanih ili protjeranih.. To nije etničko čišćenje?..
Mani se brojki, bolje uci cirilicu.  Smile

vlado85: ne pisi poruke zaredom
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 23:29:44 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
To je podatak za citav rat, ja govorim samo za Oluju... Koliko sada ima protjeranih ljudi u Hr? Odakle ti ti podaci?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.