Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22151 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ne stideti, nego kad svaki od naroda bude priznao svoje zlocine a ne omalovazavajuci pritom druge tad cemo moci o ovome otvoreno razgovarati.Ne mogu ja da pricam kako me je sramota sto je neki pojedinac u nekom selu ubio neku zenu a da pri tom onaj kome se obracam ne zeli da prizna da je njegov narod pocinio uopste bilo kakav zlocin.Nece moci drugovi bratsva i jedinstva.Nece moci!

A tko ce da pocne?!
I stani kako se moze pricati o pomirenju kada jos uvijek u Srbiji hoda Mladic,za Karadzica negovorim jer mislim stvarno da je se o njemu izgubio trag...ali kada se ubijaju vojnici mladi u kasarnama po Srbiji,kada sami politicari kazu da su znali da je do 2002 bio Ratko u Srbiji pa to je po meni zalosno,znam da on za vecinu Srba u RS pa cak i u Srbiji se smatra Herojem i neka to je vasa stvar..ali kako onda da naprimjer Muslimani pocnu da pricaju o svojim zlocinima kada jos najveci u Ratu sa Srpske strane setaju...
« Poslednja izmena: 01. Nov 2006, 17:57:14 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Nece valjda moderator!?  Smile  Vi sigurno niste krivi ni za jedan zlocin koji je pocinjen...
« Poslednja izmena: 01. Nov 2006, 17:47:36 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Problem je sto ocigledno niko nije spreman,ukljucujuci i mene.Ali cu biti spreman kad se skine ljaga sa srpskog naroda koji je nepravedno satanizovan.Treba vremena
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Tko to kaze da nismo krivi,da nismo krivi nebi se sada postupak protiv Glavasa vodio....ili nebi svi Hrvatski Generali lezali u Haagu i tamo crtali slike i zajebavali se sa drugima dok se mi ovdje prepiremo,oni igraju nogomet i stolni tenis...dobro jedino Seselj je ja mislim glavni zajebant tamo...kada njega vidim i kako mu mogu svi ljepo da puse pimpek pa crkao sam od smijeha...lud cikica!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
dobro jedino Seselj je ja mislim glavni zajebant tamo...kada njega vidim i kako mu mogu svi ljepo da puse pimpek pa crkao sam od smijeha...lud cikica!
  Smile Ko da ga gledam... Strasan je Seso, takav se radja jednom u zivotu!  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k300i
Ne stideti, nego kad svaki od naroda bude priznao svoje zlocine a ne omalovazavajuci pritom druge tad cemo moci o ovome otvoreno razgovarati.Ne mogu ja da pricam kako me je sramota sto je neki pojedinac u nekom selu ubio neku zenu a da pri tom onaj kome se obracam ne zeli da prizna da je njegov narod pocinio uopste bilo kakav zlocin.Nece moci drugovi bratsva i jedinstva.Nece moci!

A tko ce da pocne?!
I stani kako se moze pricati o pomirenju kada jos uvijek u Srbiji hoda Mladic,za Karadzica negovorim jer mislim stvarno da je se o njemu izgubio trag...ali kada se ubijaju vojnici mladi u kasarnama po Srbiji,kada sami politicari kazu da su znali da je do 2002 bio Ratko u Srbiji pa to je po meni zalosno,znam da on za vecinu Srba u RS pa cak i u Srbiji se smatra Herojem i neka to je vasa stvar..ali kako onda da naprimjer Muslimani pocnu da pricaju o svojim zlocinima kada jos najveci u Ratu sa Srpske strane setaju...
  Čuj....pitanje ratnih zločinaca alias narodnih heroja je veoma komplexno pitanje. Naime dok se u Srbiji kliče Raši i Raletu u Hrvatskoj se kliče Anti i Glavašu. Jasno je da postoji paralela između njih (Srba) sa jedne i Hrvata sa druge strane, jer su srpski zločini najveći i najogavniji,ali iskreno ne verujem da će se u Srbiji ikad stideti Mladića i društva!

Edit vlado85: nema potrebe da bojis slova... samo kad nesto zelis da naglasis!
« Poslednja izmena: 01. Nov 2006, 22:02:38 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa to i jeste najzalosnije,....sto se ljudi nestide vise takvih stvari ! A mogli smo govoriti jao kako su Njemci uzas pocinili i klali ubijali..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k300i

A tko ce da pocne?!
  Čuj....pitanje ratnih zločinaca alias narodnih heroja je veoma komplexno pitanje. Naime dok se u Srbiji kliče Raši i Raletu u Hrvatskoj se kliče Anti i Glavašu. Jasno je da postoji paralela između njih (Srba) sa jedne i Hrvata sa druge strane, jer su srpski zločini najveći i najogavniji,ali iskreno ne verujem da će se u Srbiji ikad stideti Mladića i društva!

Edit vlado85: nema potrebe da bojis slova... samo kad nesto zelis da naglasis!
pa ja kad pričam volim da me slušaju?! svaka reč mi isto znači te sam stoga obojio sva slova,ali pošto si ti pravnik i više se razumeš u zakone,onda neka ti bude! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k300i
Pa to i jeste najzalosnije,....sto se ljudi nestide vise takvih stvari ! A mogli smo govoriti jao kako su Njemci uzas pocinili i klali ubijali..  Smile
ma Nemci.....znaš ti kakvu reakciju kod nas Srba izaziva reč Nemačka i Nemac?! odmah smrdi na nešto loše?! ali biće i to jednom onako kako treba...nego, kad ćemo u Srpsku Republiku? na srpske planine? da dišemo srpski vazduh i slušamo srpske ptice?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
Рецимо, за потребе овог топиц-а, да смо поверовали „правоснажној пресуди“ суда у Хагу о почињеним злочинима у Сребреници. Ерго, ми као народ бисмо се требали стидети, тако кажу неки...
Ја обично кажем – када се Монголи буду стидели Џингис Кана, стидећу се и ја Сребренице. Али то је веома непрецизно. Рецимо да ми предоче статистичке податке да се већина Монгола стиди Џингиса, зашто бих ја веровао тим подацима. Зато ћу дати предност личним контактима. Дакле стидећу се Сребренице оног момента када ме
a)   У то убеди Монгол који се стиди Џингис Кана. Сад тешко да ћу уопште наћи Монгола, па због тога
b)   Можда ме убеди Португалац (боље Португалка) која се стиди Васка де Гаме. Васко јес био велики морепловац, читао сам ја Лузијаде у оригиналу, али из угла неког Индуса или Арапа он је претеча колонијалне власти. А често је у дипломатији давао предност топовима.
c)   Можда ме убеди неки Енглез који се стиди Черчила због свих његових злодела од Бурског рата на овамо.
d)   Можда ме убеди Амер који се стиди Кенедија због интервенције у Заливу свиња или зато што је Америку увео у Вијетнамски рат.
Ето тако, можда ме и убеде...

ja se cak ni tada necu stideti srebrenice Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.