Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:34:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 209641 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Све је овде повезано са вајним социјализмом,и ''другом'' Титом као његовим експонентом.

И које су то национал-фашистичке бљувотине?Мада никако не разумем како су то комунисти,код којих је дозвољено једино оно што они сматрају за исправно а све остало санкционисано анти-фашисти?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Tema je otisla u k.... vidim Smile Smile Kako ste pokvarili ovu temu, tako ste pokvarili i harmoniju i bratstvo i jedinstvo koje smo imali Smile Jbg i zasluzili smo da nas pljuju Poljaci i Cesi kad smo preko noci od modernih gradjana postali neandertalci Smile Ja ovdje vise ne zalazim, vidim da se tema o mom jedinom Predsjedniku pretvorila u sveopste pljuvanje polupismenog zivlja koje vjerovatno nije ni bilo rodjeno u komunizmu a sada misli da sve zna
Nastavite pljuvacinu i dalje, ali bez mene
Hvala na paznji i dovidjenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i

Ћао здраво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
indijana,
točno se vidi da si odgojen u komunističko totalitarnom duhu.Odmah ljepiš etikete onima koji drugčije misle.
Velenacionalisti,neokapitalisti,nacional fašisti.Na osnovu čega ti to zaključi.Ja nisam ništa od toga već sam veliki protivnik Tita jer je bio diktator ,u njegovo vrijeme nije bilo dovoljno ljudskih sloboda,govora,okupljanja,tiska,ostali mediji su cenzurirani,politički protivnici su uklanjani,.....
Ja sam jednostavno osoba koja je protiv svakoga nasilja i diktature pa bila ona fašističkog ili komunističkog podrijetla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Ja sam jednostavno osoba koja je protiv svakoga nasilja i diktature pa bila ona fašističkog ili komunističkog podrijetla

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Tema je otisla u k.... vidim Smile Smile Kako ste pokvarili ovu temu, tako ste pokvarili i harmoniju i bratstvo i jedinstvo koje smo imali Smile Jbg i zasluzili smo da nas pljuju Poljaci i Cesi kad smo preko noci od modernih gradjana postali neandertalci Smile Ja ovdje vise ne zalazim, vidim da se tema o mom jedinom Predsjedniku pretvorila u sveopste pljuvanje polupismenog zivlja koje vjerovatno nije ni bilo rodjeno u komunizmu a sada misli da sve zna

Druze Indiana, tema se ne zove ''Hvalospevi o drugu Titu'' pa da je onda zabranjeno reci i nesto protiv njega! Ako nisi znao KPJ vise nije na vlasti pa da se zbog losih reci o najvecem sinu nasih naroda i narodnosti ide na Goli Otok.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson 
Laslo, pojma ti nemas al nema veze... Hrvati su prvi jedva docekali Titovu smrt (a bogme i druge dogadjaje koji su uslijedili par godina kasnije),a sad glume ko fol nekakvu demokratiju i da su dobri sa svim ex-yu narodima Smile Samo se bojim da tema o nasem Marsalu ne predje u kakvo velicanje ante pavelica i njegovih zlodjela, jer kako smo krenuli nista nije iskljuceno Smile Smile Smile
Zato bih lijepo zamolio- vratimo se na temu Josip Broz Tito kao historijska figura

Rečenicom o "Hrvatima koji su jedva dočekali da Tito umre" sam si sebi skočio u usta, jer onda očito nije sav narod cvao od sreće u toj Titovoj državi. Što se tiče tolerancije, ja ovdje ne predstavljam Hrvate, niti govorim u ime njih (to je uostalom i nemoguće, osim ako se netko kao Tito ne postavi kao mali bog pa govori u ime svih, ali meni je to strano), nego isključivo u svoje. Hrvat jesam, ali to je potpuno irelevantno za ovu temu. Ja sam, ponavljam, govorio isključivo u svoje ime, a mnogo članova bi ti ovdje moglo potvrditi da tako i postupam. Ne smetni s uma da sam ja imao tu čast biti prvi najbureKdžija dok je taj izbor još išao.

Pavelića nemam što komentirati, kada ga nisam ni spominjao....

Ostale opaske o sebi (kako tobože nemam pojma) također ne kanim komentirati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Citat
Зар је толико тешко да схватиш социјализам функционише само ако га неко финансира са стране?Имао си да се трансформишеш у неко нормално друштву или да цркнеш од глади пре или касније.
nekoliko puta sam naglasio da smo se trebali transformisati cim je puko istocni blok,samim tim smo mogli znati da ce prestati donacije i sa istoka i sa zapada.nismo im bili potrebni neko vreme.
a donacija je uvek bilo,i istok i zapad su se utrkivali oko nas na ciju cemo snagu da prevagnemo.

Citat

Из једног простог разлога,јебе им се да их враћају.
morace oni sve to da vrate kad tad,kad stisnu kinezi i cavez  Smile
a u svakom slucaju ekonomija im se raspada,znaci vojno slabe,uskoro ce da  povlace vojsku iz nase zemlje,okupacija se blizi kraju   Smile Smile

Citat

Опет глупости,читај само колико је директора линчовано због бедних плата и пензија у последње време.Шта мислиш како се ради у најковим или адидасовим фабрикама?Сто посто имаш и пуш паузу,паузу за ручак,и не сереш у гаће,него у директорском купатилу.
visoka temperatura te drzi vec nekolika danaa,mozda imas novi grip ?
Citat
Само ми је жао што такви као што си ти мало не осете срп,чекић и црвену заставу,певали би ви друге песме.
a ti si osetio ?
jedino sto znas lose je goli otok,da drustvo nije funkcionisalo,da je bilo izvestaceno...bravo sve sto znas se uvezi ondasnjeg vremena se uklapa sa profilom ucenika 7 rareda osnovne  Smile Smile
Citat

Твој социјализам је био мало другачији из једног простог разлога,добијао си лову од Амера и запада.Што га опет не чини добрим,јер не живи се вечно на туђој грбачи.И опет големе паре,које бре црне големе паре од ваљања пар ВХСова на црно.
nije to moj,vec nas socijalizam.mislim valjda si sa teritorije ex-yu cim govoirs nas jezik.
pa da ameri dosli samo i rekli evo vam lova  Smile
i te pare od amera su morale da se zarade,na ovaj ili onaj nacin....ne bi oni davali dzabe....
za jedan prosvercovani VHS u cehoslvoacku si mogao da kupis manju kucu u pragu,pa ti vidi koliko je vredeo.

Citat
Знаш 3 лика која раде са каменом и сад ти све знаш.И опет ти није јасно да те паре не иду у Зимбабве него у рударске конгломерате,и да лова никад није у природном ресурсу него у финалном производу?Ало бре о чему причамо,каква афричка лова.Погледај где су богате земље,Африке нема на тој мапи.
znam bar minimum  500 ljdui od srbije preko italije do afrike.......njima se dole slivaju ogromene pare a porezi ogromni....samo sto je drzava ista kao nasa pa sve zavrsi po dzepovima....
Citat
Споменици се као и све остало највише увозе из Кине.
joj kome si nasao da pricas odakle se uvoze spomenici?  Smile
u tom poslu sam evo vec tacno 16 godina i 11 meseci Smile
pokusali kinezi nije uspelo,rade lose,ne poliraju vec lakiraju spomenike...a i oblici su im katastrofa,kvalitet nikakav sumnjam da ih iko normalan uzima..i nadam se da ce vlada zabranti uvoz gotovih spomenika iz kine. mada kineski crni je odlican,samo su kvadre poskupe...mogu o tome da ti pricam do zore ako te zanima  Smile
Citat
Ја не готивим Хитлера и Павелића,мада верујем да је теби тешко то да схватиш,јер ти логика и повезивање нису баш кец у рукаву.Први кажеш о мртвима све најбоље,онда кад ја питам хоћеш о Хитлеру и Павелићу исто све најбоље пошто су мртви,сад их ја готивим?Јој,да ми је твоја памет да одморим мало.
ex...pa cim ti prvi na pamet padnu ta dvojica....

Citat
И комуниста истовремено?Дај одлучи се више,па не иде.
Citat
ja nikada nisam rekao da sam komunista.
Citat
Па како сад,ниси ли до малопре био панслависта,и за уједињење словенске Европе?Опет нека конфузија?Дај попиј коју  Smile па се врати.
mozda sam pricao o slavic union? ujedinjene slovneske zemlje je nesto sasvim drugo,to ne bi bio vojni savez niti cisto ekonomski nego nesto vise,to bi bila bratska unija,unija po krvi!

e ovako posto vidim da anti-titoisti slabo barataju istoriskim podacima....ja da im malo  pomognem  Smile
mackov kamen?asocira li vas na nesto?
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 11:12:04 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
nekoliko puta sam naglasio da smo se trebali transformisati cim je puko istocni blok,samim tim smo mogli znati da ce prestati donacije i sa istoka i sa zapada.nismo im bili potrebni neko vreme.
a donacija je uvek bilo,i istok i zapad su se utrkivali oko nas na ciju cemo snagu da prevagnemo.

Што да се трансформишемо,кад је социјализам најбоља ствар на свету по твојим речима?Опет си контрадикторан.

morace oni sve to da vrate kad tad,kad stisnu kinezi i cavez  Smile
a u svakom slucaju ekonomija im se raspada,znaci vojno slabe,uskoro ce da  povlace vojsku iz nase zemlje,okupacija se blizi kraju   Smile Smile

Чавез може само да их стисне за курац.Што се Кинеза тиче,то није њихов интерес,али то могу и да причам зиду,неки никад не би схватили.

visoka temperatura te drzi vec nekolika danaa,mozda imas novi grip ?

Наравно,кад човек више нема шта да каже...Кина је поприлично усрано место за живот,али добро,ако ти је тако лакше,замишљај да је то социјалистички рај,где су сви дебели богати и срећни,и само чекају погодан тренутак да скењају мрске капиталисте.

a ti si osetio ?
jedino sto znas lose je goli otok,da drustvo nije funkcionisalo,da je bilo izvestaceno...bravo sve sto znas se uvezi ondasnjeg vremena se uklapa sa profilom ucenika 7 rareda osnovne  Smile Smile

Фала курцу па нисам.Али кад видим све те примере бајних друштава,источни блок,Кина,Северна Кореја,Камбоџа,Вијетнам...ммм па ко да не пожели срп и чекић сваки дан над главом.

nije to moj,vec nas socijalizam.mislim valjda si sa teritorije ex-yu cim govoirs nas jezik.
pa da ameri dosli samo i rekli evo vam lova  Smile
i te pare od amera su morale da se zarade,na ovaj ili onaj nacin....ne bi oni davali dzabe....
za jedan prosvercovani VHS u cehoslvoacku si mogao da kupis manju kucu u pragu,pa ti vidi koliko je vredeo.

Ништа ти ниси зарађивао.Давали су паре јер се твој велики вођа мангупирао пред Стаљином,па је и то пукло кад је кренуо да подржава браћу Палестинце.

joj kome si nasao da pricas odakle se uvoze spomenici?  Smile
u tom poslu sam evo vec tacno 16 godina i 11 meseci Smile
pokusali kinezi nije uspelo,rade lose,ne poliraju vec lakiraju spomenike...a i oblici su im katastrofa,kvalitet nikakav sumnjam da ih iko normalan uzima..i nadam se da ce vlada zabranti uvoz gotovih spomenika iz kine. mada kineski crni je odlican,samo su kvadre poskupe...mogu o tome da ti pricam do zore ako te zanima  Smile

Не занима ме.И ја сам у послу са текстилом од малих ногу па не тврдим да све знам,јебига,нисмо сви експерти.

ex...pa cim ti prvi na pamet padnu ta dvojica....

Најбољи пример да покажем колико је то глупо.

ja nikada nisam rekao da sam komunista.

Дркаш на Тита,Маркса,комунизам,социјализам.Нема потребе да кажеш.

mozda sam pricao o slavic union? ujedinjene slovneske zemlje je nesto sasvim drugo,to ne bi bio vojni savez niti cisto ekonomski nego nesto vise,to bi bila bratska unija,unija po krvi!

Била би то глупост,као и све остало.И није те брига за Европу,а те земље јесу у Европи,опет сам себи скачеш у уста.

e ovako posto vidim da anti-titoisti slabo barataju istoriskim podacima....ja da im malo  pomognem  Smile
mackov kamen?asocira li vas na nesto?

Још једно од места где највећи син наших народа и народности убијао Србе.Само га ви кујте у звезде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Citat
Што да се трансформишемо,кад је социјализам најбоља ствар на свету по твојим речима?Опет си контрадикторан.
ako sam ja tako rekao onda je 100% tako,mada se nesecam mozda sam rekao da je bolji od danasnjih ideologija koje se furaju srbijom.

Citat
Наравно,кад човек више нема шта да каже...Кина је поприлично усрано место за живот,али добро,ако ти је тако лакше,замишљај да је то социјалистички рај,где су сви дебели богати и срећни,и само чекају погодан тренутак да скењају мрске капиталисте.
ne kapitalisti su debeli,tj ameri....kina je buduci centar sveta,hteo ti ili ne ali tako je.

Citat
Фала курцу па нисам.Али кад видим све те примере бајних друштава,источни блок,Кина,Северна Кореја,Камбоџа,Вијетнам...ммм па ко да не пожели срп и чекић сваки дан над главом.
pa sfrj nije bila u istocnom bloku!

Citat
Ништа ти ниси зарађивао.Давали су паре јер се твој велики вођа мангупирао пред Стаљином,па је и то пукло кад је кренуо да подржава браћу Палестинце.
tito je iskoristio poziciju SFRJ,i uzimao pare i sa jedne i sa druge strane zapad davao da ne isli na istok a istok da ne bi isli na zapad sto je i logicno...zar ne ? i cim je istok pukao prestale su donacije nismo im bili potrebni zatim su udarili i po neutralnima da se slucajno ne bi transformisali......
pa sta sto je podrzao palestince?zaboravljas na 2 milijarde besovarnog kredita koej je gadafi dao jugoslovenskom narodu?

Citat
Не занима ме.И ја сам у послу са текстилом од малих ногу па не тврдим да све знам,јебига,нисмо сви експерти.
ja slobodno mogu da tvrdim da sam ekspet u svom buducem poslu.
a iance sam si pokrenuo tu raspravu,vidim ja da volois da pricas o necemo sto neams pojma.

Citat
Најбољи пример да покажем колико је то глупо.
ili je oziveo neki ustaski gen u tebi ?

Citat
Дркаш на Тита,Маркса,комунизам,социјализам.Нема потребе да кажеш.
naravno da ne,pricas gluposti kao i obicno....ja samo govorim kako jeste.

Citat
Била би то глупост,као и све остало.И није те брига за Европу,а те земље јесу у Европи,опет сам себи скачеш у уста.
niej me briga za Evropsku uniju.a te zemlje jesu u evropi ali istocnoj.

Citat
Још једно од места где највећи син наших народа и народности убијао Србе.Само га ви кујте у звезде.

imas neki dokaz,neku pricu.....ajde da cujemo bas me zanima....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:34:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.