Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:50:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 208739 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
A Kina?? 90% svjetskog kapitala se slijeva tamo, jedina zemlja na planeti koja nije osjetila recesiju?? Mislis da nam opet srp i cekic nece dijeliti hljeb? Ja mislim da hoce i jako se radujem danu kad Kina uzme ekonomski primat od proklete Amerike i naopakog kapitalistickog sistema. Jos ako i Rusi pripomognu...

@vl4d4
Ako tako mislis da je ispravno, onda se ti divi Cesima ja nemam nista protiv, ali znam na kojem su nivou razvijenosti bili, i nisu se puno od tada ni pomakli naprijed, ali smo mi otisli 200 godina unazad pa nam se sada njihova ekonomija cini nedostiznom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
oh...sto ovo volim,postaje zanimljvo  Smile
Citat

Јебе ми се.Мени ће неки Алжирац да прича о Титу,ко да не живим у земљи која има много више додира са њим.И као што рекох Тито није никоме донео независност,осим бившим југословенским републикама,то ваљда свако са 2 грама сиве масе може да схвати.
ali je podrzavao i odigrao vaznu ulogu u pregovorima.

Citat
Да,Алжир је стварно познат по чудесним путевима,водоводима и становима.Земља за сваки пример.
nije poenta da li alzir ima cudesne putee,vodovode ili stanove....vec da su to sve radile nase firme,nasi ljudi.samo jos jedan dokaz kako je matori znao da uzme lovu.
.
Citat

Руси не могу своје бивше републике да врате али вратиће наше  Smile И нема ту донација,све ми то враћамо.

pricali smo o poljskoj,i povratku njenog naroda medju nase slovenske.nismo spominjali republiku,vec jedinstrvo i saradnju svih slovena.

Citat

И кромпир је продао?Невероватан лик заиста.Јесте да са најплоднијом земљом у Европи нисмо остваривали приносе као Израел у сред пустиње,али Тито је успешно уваљао кромпир онима који га немају.Други продају машине,опрему,високу технологију,а ми кромпир,браво браво  Smile
vidis sve pojloprivredne proizvode je izvozio,a mi danas skoro sve uvozimo.....
uspesno je valjao i vojnu opremu...i jos mnogo toga....

Citat

Глупост.У Југи нису сви живели лепо,чак ни већина колико год се људи заносили таквим стварима.Нисмо случајно имали милионе емиграната,да им је било лепо не би они никуд ишли.
daj tacnu cifru koliko je emigranta imala SFRJ bas me zanima taj vise milionski broj.  Smile Smile
Citat

Хоћемо и о Хитлеру,и Анти Павелићу исто тако?
to se ne moze porediti.....ali slobodno,po volji.demokratija imas pravo na misljenje..ako su ti bliski mozes slobodno.

Citat

ЕУ није постојала за време СФРЈ,него је настала 1992,на темељу ЕЕЗ.И друго никад нисмо били њен члан.И треће нисмо били ни водећа земља.

]

za osnivanje eu se ozima 1952,kada je osnovana evropska zajednica za ugalj i celik..kasnije 1958. osnovane još dve nadnacionalne zajednice — Evropska ekonomska zajednica i Evropska zajednica za atomsku energiju, koje su se 1967. zajedno sa Evropskom zajednicom za ugalj i čelik ujedinile u Evropske zajednice.tad su stvoreni evropski parlament,savet...i ostale institucije....tek 1993 se javlaj ime evropska unija i krece se ka prosirenju clanica...mada ideja o ujedinjenu evrope potice iz rimskoj carstva,znaci fasisticka tvorevina  Smile
bilo je više pokušaja ujedinjenja Evrope na principima nacionalne države (Franačka država, Sveto rimsko carstvo, Poljsko-litvanska unija, Prvo francusko carstvo i Nacistička Nemačka)....
a inace Jugoslavija je 1978. godine odbila poziv za ulazak u Evropsku zajednicu

ma svima smeta komunizam do kine,e tamo je sve ok....a iance kina je vec preuzela ekonomsku vlast...pa samo USA joj duguje 500 milijardi $.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
A Kina?? 90% svjetskog kapitala se slijeva tamo, jedina zemlja na planeti koja nije osjetila recesiju?? Mislis da nam opet srp i cekic nece dijeliti hljeb? Ja mislim da hoce i jako se radujem danu kad Kina uzme ekonomski primat od proklete Amerike i naopakog kapitalistickog sistema. Jos ako i Rusi pripomognu...

Та Кина срп и чекић има још само на папиру,данас ти је тамо најсуровији капитализам.А иста та Кина је јако спрегнута економски са Америком,знаш кад ће да се похватају за гушу?Схватили људи да се бизнис више исплати од рата.

@vl4d4
Ako tako mislis da je ispravno, onda se ti divi Cesima ja nemam nista protiv, ali znam na kojem su nivou razvijenosti bili, i nisu se puno od tada ni pomakli naprijed, ali smo mi otisli 200 godina unazad pa nam se sada njihova ekonomija cini nedostiznom

Чешка је 1938. била више индустријализована од Немачке.Док смо ми били јако сиромашна земља са друге стране.Тако да ових 45 година што су каскали за нама можеш да заборавиш.

ali je podrzavao i odigrao vaznu ulogu u pregovorima.

Бла бла.Ником он није донео независност,крај приче.

nije poenta da li alzir ima cudesne putee,vodovode ili stanove....vec da su to sve radile nase firme,nasi ljudi.samo jos jedan dokaz kako je matori znao da uzme lovu.

Стварно мора да је узео брдо лове од Зимбабвеанаца и Алжираца,они су баш познати као имућни народи.

pricali smo o poljskoj,i povratku njenog naroda medju nase slovenske.nismo spominjali republiku,vec jedinstrvo i saradnju svih slovena.

Јебеш то.Шта мени значи неки Пољак?Или Чех?

vidis sve pojloprivredne proizvode je izvozio,a mi danas skoro sve uvozimo.....
uspesno je valjao i vojnu opremu...i jos mnogo toga....

Пољопривреда ти дође као једина привредна делатност где имамо суфицит.Тако да ни то није тачно.А војна опрема се најуспешније ваљала после његове смрти,мада ни ту нисмо били неке јаке фаце,једноставно премала земља да би имала изузетно јаку војну индустрију.Увек си гомилу ствари морао да мажњаваш од странаца.

daj tacnu cifru koliko je emigranta imala SFRJ bas me zanima taj vise milionski broj.  Smile Smile

Бројку тачну немам,али смо сигурно били међу првима у Европи,ако не и водећи.Колико их само данас имаш?Живео си од тих гастарбајтера,и тада и данас.

to se ne moze porediti.....ali slobodno,po volji.demokratija imas pravo na misljenje..ako su ti bliski mozes slobodno.

Наравно да може,мртви су,а о мртвима све најлепше.

ideja o ujedinjenu evrope potice iz rimskoj carstva,znaci fasisticka tvorevina  

Какве везе имају Римљани са фашизмом?

bilo je više pokušaja ujedinjenja Evrope na principima nacionalne države (Franačka država, Sveto rimsko carstvo, Poljsko-litvanska unija, Prvo francusko carstvo i Nacistička Nemačka)

Пољско-литванска унија је једва држала саму себе на окупу а камоли да је покушавала уједињење Европе.Плус тада,и за време Франачке државе немаш националне државе.

ma svima smeta komunizam do kine,e tamo je sve ok....a iance kina je vec preuzela ekonomsku vlast...pa samo USA joj duguje 500 milijardi $.......

Види горе.Кад би Кина потегла те дугове било би као да секу грану на којој седе.Па коме ће да продају онда своја срања?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Nisi u pravu za Kinu jbg... Prvo nisi u pravu da je kapitalisticka (!) nit je kad bila nit ce ikada biti, ona je socijalisticka velesila i mislim da je to nesto osnovno sto svi valjda znaju Smile Drugo, oni su u dobrim ekonomskim odnosima sa Amerikom jer trguju sa njima i uzimaju Americki kapital a ne zato sto su inace bliski. Upravo zato sto je jedino mjesto na planeti gdje se odrzao socijalisticki rezim sad uzimaju kapital iz kapitalistickog svijeta... E gdje su sada oni koji su nama obecavali zlatne kasike ako predjemo iz socijalizma u kapitalizam, pa da vide gdje se jede zlatnim kasikama Smile Smile Okrecu se u grobu garant
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson 
Brzo se razvija....

Da sad ne idem u široke citate...Slažem se s vl4d4 u velikoj većini onoga što je napisao, a osobito je dobro poentirao na primjeru Kine - kineski odnos prema gospodarstvu je potpuno kapitalistički (jeftina radna snaga koju se iskorištava do maksimuma) a od komunizma je ostao samo birokratski aparat koji je sam sebi dostatan i u koji se ne ulazi voljom naroda, nego voljom te iste birokratske nomenklature.

Također se slažem s khadafijem osobito kad kaže: "И ја бих лепо живео, али са туђим парама. Али после ће доћи дан када ће моје дете да плаћа те моје дугове..." što sam i sam rekao na malo drugačiji način.

Meni se čini da se cijela ta titomanija svodi na basnu o žabi koja je vidjela vola pa se napuhala da se i ona doima velikom. Ilustrirat ću to još jednim primjerom.
Kada se približavala 2000. započeli su raznorazni izbori osobe XX. stoljeća, a pa se razvila živa diskusija oko toga je li Nikola Tesla hrvatska ličnost dvadesetog stoljeća ili srpska. Hrvatska je polazila od mjesta njegovog rođenja, a Srbija od njegovo etničkog porijekla. No nitko se zapravo nije pitao oko čega se mi to sporimo. Dakle nije bio spor oko Nikole Tesle kao osobe s imenom i prezimenom, rođene tamo i tamo, od oca tog i tog, nego oko Nikole Tesle  znanstvenika svjetskog glasa koji je poznat i priznat diljem svijeta pa kao takav predstavlja svjetsku veličinu. I naravno i hrvatska i srpska javnost se htjela na račun njegove veličine prošvercati među svjetske veličine. Jer dosta nam je više Guttenberga, Bacha, Wagnera, Goethea, Micheleangela, da Vincija, Fermija, Plancka, Kanta, Descartesa, Balzaca, Maneta, van Gogha, Puškina, Stravinskog... uglavnom zaslužnih ličnosti koje se vječito vrte iz nekoliko jednih te istih zemalja. E sad se jedan naš pulen našao među njima ( a samim njim i mi). Jer na spomen Njemačke, Italije, Francuske...svatko u svijetu zna nabrojati nekog od goreposmenutih (da o gradovima, muzejima... ne govorim) a na spomen Hrvatske/Srbije/Bosne...uglavnom svima pada na pamet (krajnje nehuman, divljački i okrutan) rat. No gdje je problem s Teslom? U tome što Nikola tesla fizičar svjetskog glasa nije ni "Hrvat" ni "Srbin", jer da je ostao u Hrvatskoj ili otišao u Srbiju, danas bi za njega znao možda najuži krug rodbine. Znači tada ni Hrvatska ni Srbija nisu bile područje koje je moglo biti rasadište onoga što zovemo kultura. Ni prva Jugoslavija se nije prenebregla da Teslu vrati iz emigracije, niti mu je mogla ponuditi ikakve uvjete za rad (bilo je važnije namještati kumčad i nećake po ministarstvima i ambasadama).
E sad dolazimo do Tita. Koliko je nobelovaca osim Andrića (koji je Na Drini ćupriju i Travničku hroniku svoja najznačajnija i najbolja djela napisao za rata u okupiranom Beogradu!) proizvela SFRJ? Koliko je to oscarovaca bilo? Koliko umjetnika svjetskog glasa je stvaralo u SFRJ? Kakve je to uvjete taj "raj zemaljski" stvarao? Nikakve. Jer to je bio raj samo s jednim bogom kojem je sve bilo podređeno, dječica su nosala karanfile i štafete, omladinci pisali bezvrijedne pjesmice i govore, a oni oko njega drhtali kada će i oni doći na red za odstrel poput Rankovića, Hebranga ili Savke. To što ga sad spominju u Zimbabveu mene ne ispunjava nikakvim ponosom, baš kao ni Nijemce kad im spominju Hitlera. Samo što Nijemci imaju Bacha, Plancka i Kanta (plus masu drugih....) kao svjetske veličine, a ako se vratimo na politiku imaju i Brandta, imali su Bismarcka i Eberta, i opet mnoge druge da se za njih zna i cijeni ih. Nama je "naša borba dala da imamo Tita za maršala." A šta je Tito dao? NIŠTA!
Često se spominju zli nacionalisti koji su razrušili njegovo djelo u kojem je "narod uživao". Pa kakav je to onda narod kad ga je šačica zlobnika tako lako zavela da radi što je u ratu radio? Očito nije bio sretan. Očito je ta SFRJ bila od slame kad je tako lako bila otpuhana.
O Česima, Poljacima i inima su vl4d4 i khadafi sve rekli da se sad ne ponavljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ма све смо рекли Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Laslo, pojma ti nemas al nema veze... Hrvati su prvi jedva docekali Titovu smrt (a bogme i druge dogadjaje koji su uslijedili par godina kasnije),a sad glume ko fol nekakvu demokratiju i da su dobri sa svim ex-yu narodima Smile Samo se bojim da tema o nasem Marsalu ne predje u kakvo velicanje ante pavelica i njegovih zlodjela, jer kako smo krenuli nista nije iskljuceno Smile Smile Smile
Zato bih lijepo zamolio- vratimo se na temu Josip Broz Tito kao historijska figura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Citat

Та Кина срп и чекић има још само на папиру,данас ти је тамо најсуровији капитализам.А иста та Кина је јако спрегнута економски са Америком,знаш кад ће да се похватају за гушу?Схватили људи да се бизнис више исплати од рата.
pa logicno,ameri se dok su zivi nece izvuci iz kineskih dugova  Smile
a po tebi bi bilo ok,da je i kod nas osptao komunizam isto kao u kini?

Citat

Чешка је 1938. била више индустријализована од Немачке.Док смо ми били јако сиромашна земља са друге стране.Тако да ових 45 година што су каскали за нама можеш да заборавиш.
kako da ne.....
cesi su uvek bili beda,beda i nista drugo....
koliko dugo su VHS uredjaji bili zabranjeni u cehoslvoackoj?do kad nisu imlai plasticne kese u upotrebi?
bre ni jedna im fabriak nije radila....svi su ih zaobilazili na karti kao nas danas.
Citat
Бла бла.Ником он није донео независност,крај приче.
haah...znam da ti je tesko da priznas,ali cinjenice su takve!

Citat
Стварно мора да је узео брдо лове од Зимбабвеанаца и Алжираца,они су баш познати као имућни народи.
nisu poznazi kao imucni narodi,ali vlast im je imucna.....izmedju ostalog verovatno mu nisu placali u kesu,alzir ima naftu...a ima tu i drugih bogatstava za razmenu.....
zibabve je pun love,znas kolike rudnike kamena imaju?i snabdevaju ceo svet...nase trziste u velikim kolicinama koristi njihov kamen,i to je vrlo lep i skup...znas koje se tu pare slivaju....

Citat

Јебеш то.Шта мени значи неки Пољак?Или Чех?
tebi normalno da ne znaci.
Citat

Пољопривреда ти дође као једина привредна делатност где имамо суфицит.Тако да ни то није тачно.А војна опрема се најуспешније ваљала после његове смрти,мада ни ту нисмо били неке јаке фаце,једноставно премала земља да би имала изузетно јаку војну индустрију.Увек си гомилу ствари морао да мажњаваш од странаца.
pa tad su makar maznjavali,mada nasi su obicno kupovali licence...a sta fali kinezima imaju sve kopije najnovijih vojnih dostignuca....
koliko ja znam sfrj je tada proizvodila sve sto joj je potrebno sem vazduhoplovstva....do kraja 90-ih je bilo u planu da se cela vojska snabdeva domacom proizvodnjom.
ma matori je znao sta radi,prvo podrzao zemlje ka nezavisnosti,zatim ih lagao i ubedio da su najjace ako se udruze,osnovao nesvrstane....u znak zahvalnosti oni ga podrzali....i on im pomagao tako sto je slao nase firme da im grade zemlje...prodavao im nase oruzije...koje mozda i nije bilo najbolje al za te zemlje je bilo bombona.

Citat

Бројку тачну немам,али смо сигурно били међу првима у Европи,ако не и водећи.Колико их само данас имаш?Живео си од тих гастарбајтера,и тада и данас.
pa naravno da nemas Smile
danas ih ima po evropi i svetu sto je  normalno kad se skoro tri milona ljudi raselilo tokom gradjanskog rata....

Citat

Наравно да може,мртви су,а о мртвима све најлепше.
naravno ako tako mislis.

Citat
Пољско-литванска унија је једва држала саму себе на окупу а камоли да је покушавала уједињење Европе.Плус тада,и за време Франачке државе немаш националне државе.
tu im je bilo u planu,a da li su ili nisu drzali sebe,to me ne zanima...a stvarno nije bitno...

Citat

Види горе.Кад би Кина потегла те дугове било би као да секу грану на којој седе.Па коме ће да продају онда своја срања?
pa ne mogu da naplate....USA duguje skoro toliko i japanu...dosta duguje i venecueli....a ima tu jos dosta drzava ne mogu sad da se setim..al ako te zanima pronacu ti skoro smo pravili nesto za skolu na tu temu....
trziste je ogromno....al uskoro ce kina postati jos jaca nego danas,moja procen indija i  kina buduci centar sveta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Nokia n95
kako da ne.....
koliko dugo su VHS uredjaji bili zabranjeni u cehoslvoackoj?do kad nisu imlai plasticne kese u upotrebi?
bre ni jedna im fabriak nije radila....svi su ih zaobilazili na karti kao nas danas.

covek ti prica o Ceskoj pre WWII a VHS je izmisljen 70-ih  Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2009, 00:04:25 od m_fcrs »
IP sačuvana
social share
"Without music life would be a mistake"   Friedrich Nietzsche
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
kako da ne.....

covek ti prica o Ceskoj pre WWII a VHS je izmisljen 70-ih  Smile

pricamo o cehoslvoackoj posle  DSR, i o tome koliko su zaostajali za SFRJ......meni pricao cale da se tad za jedan prosvercovani VHS mogla kupiti kuca u cehoslovackoj...dobra stara vremena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:50:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.