Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 09:01:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 209806 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Па да кад њима није имао ко да да кредите...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Па да кад њима није имао ко да да кредите...

sami su krivi sto se nisu snasli,ni nama niko nije iz cista mira poklanjao pare...sve je proizilazilo iz odlicno vodjene spoljne politike.verovatno da je sfrj ostala uz  IB ne bi se razvila...

a iance ko je SFRJ davao kredite?bas me zanima,al nemoj rekla kazala vec crno na belo da se vidi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Како ко је давао ? Па када је дошао у сукоб са стаљином,тито је добио помоћ западних држава...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Nisi u pravu za Kinu jbg... Prvo nisi u pravu da je kapitalisticka (!) nit je kad bila nit ce ikada biti, ona je socijalisticka velesila i mislim da je to nesto osnovno sto svi valjda znaju

Не то не знају само они што им је глава у дупету,у овом случају ти и кмилош.Кина је капиталистичка земља са једнопартијским уређењем.Нема ту ни к од комунизма ни социјализма.

Drugo, oni su u dobrim ekonomskim odnosima sa Amerikom jer trguju sa njima i uzimaju Americki kapital a ne zato sto su inace bliski.

Па шта,светом влада интерес а не љубав.Шта има да се воле.И одлучите се час кредитирају Америку час узимају њихов капитал.

Upravo zato sto je jedino mjesto na planeti gdje se odrzao socijalisticki rezim sad uzimaju kapital iz kapitalistickog svijeta... E gdje su sada oni koji su nama obecavali zlatne kasike ako predjemo iz socijalizma u kapitalizam, pa da vide gdje se jede zlatnim kasikama Smile Smile Okrecu se u grobu garant

Још једном,нема тамо социјализма.Шљака се по 15 сати дневно за мале паре.

pa logicno,ameri se dok su zivi nece izvuci iz kineskih dugova  Smile
a po tebi bi bilo ok,da je i kod nas osptao komunizam isto kao u kini?

Пошто комунизам не постоји у Кини,једини логичак је да су и они лепо на време схватили где ветар дува,и да социјализам ваља на папиру а не у пракси.

kako da ne.....
cesi su uvek bili beda,beda i nista drugo....
koliko dugo su VHS uredjaji bili zabranjeni u cehoslvoackoj?do kad nisu imlai plasticne kese u upotrebi?
bre ni jedna im fabriak nije radila....svi su ih zaobilazili na karti kao nas danas.

Опет лупаш глупости.Чешка беда је дошла 1945. до тад си само могао да се угледаш на њих.А сад су нас опет прејахали.И опет лупаш,прво спомињеш увек,онда те лепо побијем,и сад се вадиш на ВХС уређаје које тада у источном блоку нико није имао.Ах,чари социјалистичког уређења.

haah...znam da ti je tesko da priznas,ali cinjenice su takve!

Опет нешто у твојој глави.

zibabve je pun love,znas kolike rudnike kamena imaju?i snabdevaju ceo svet...nase trziste u velikim kolicinama koristi njihov kamen,i to je vrlo lep i skup...znas koje se tu pare slivaju....

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/20/Diamond_output2.PNG

Друго то нису онолике паре колике мислиш да јесу,и треће иду рударским компанијама.А Зимбабве је пун лове,али због инфлације од трилион посто.Више вреди папир на коме се то штампа од новца.

tebi normalno da ne znaci.

А да,извини,јако ми је жао што држим само до Срба.Само ти сањај панславизам и Југославију.

ma matori je znao sta radi,prvo podrzao zemlje ka nezavisnosti,zatim ih lagao i ubedio da su najjace ako se udruze,osnovao nesvrstane....u znak zahvalnosti oni ga podrzali....i on im pomagao tako sto je slao nase firme da im grade zemlje...prodavao im nase oruzije...koje mozda i nije bilo najbolje al za te zemlje je bilo bombona.

Да,несврстани су стварно много битан фактор.

pa naravno da nemas Smile
danas ih ima po evropi i svetu sto je  normalno kad se skoro tri milona ljudi raselilo tokom gradjanskog rata....

А раније их није било претпостављам?

naravno ako tako mislis.

Ја не мислим да неко заслужује поштовање само зато што је мртав.То су твоје речи.

tu im je bilo u planu,a da li su ili nisu drzali sebe,to me ne zanima...a stvarno nije bitno...

Ти наравно знаш шта је њима било у плану,иако немаш појма о историјским околностима око те државе?И нисам рекао да нису држали до себе,него да су једва држали себе на окупу,битна разлика.

pa ne mogu da naplate....USA duguje skoro toliko i japanu...dosta duguje i venecueli....a ima tu jos dosta drzava ne mogu sad da se setim..al ako te zanima pronacu ti skoro smo pravili nesto za skolu na tu temu....
trziste je ogromno....al uskoro ce kina postati jos jaca nego danas,moja procen indija i  kina buduci centar sveta...

Само тупсон може да верује да може да избаци највећи шраф из машине и да ће све да настави да буде ок.Погледај само како се криза одмах прелила даље из Америке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Citat

Не то не знају само они што им је глава у дупету,у овом случају ти и кмилош.Кина је капиталистичка земља са једнопартијским уређењем.Нема ту ни к од комунизма ни социјализма.
osvrni se oko sebe,pogledaj svet an e samo neke glupe price.
da,da....takav bi bio i nas socijalizam da smo istrajali.
Citat
Па шта,светом влада интерес а не љубав.Шта има да се воле.И одлучите се час кредитирају Америку час узимају њихов капитал.
bitno je da USA duguje velike pare en samo kinezima i da ih nece vratiti za narednih 150 godina!  Smile Smile

Citat

Још једном,нема тамо социјализма.Шљака се по 15 сати дневно за мале паре.
netacno,kinesko radno vreme ti je maximum 10h,a i pare nisu tako male.....u ostalom bolje bilo kako nego kdo nas,kod nas se i nesljaka  Smile

Citat
Пошто комунизам не постоји у Кини,једини логичак је да су и они лепо на време схватили где ветар дува,и да социјализам ваља на папиру а не у пракси.
pa dobro,bitno je da je ostao srp i cekic i crvena zastava  Smile

Citat

Опет лупаш глупости.Чешка беда је дошла 1945. до тад си само могао да се угледаш на њих.А сад су нас опет прејахали.И опет лупаш,прво спомињеш увек,онда те лепо побијем,и сад се вадиш на ВХС уређаје које тада у источном блоку нико није имао.Ах,чари социјалистичког уређења.
nista ti mene nisi pobio,znas samo da lupas glupost i pominjes po 1000x ono sto si vec rekao u prethodnim temea  Smile
da,zabranjen im je vhs,pa su naravno ludi srbi im uvozili za goleme pare  Smilež
a kako tito nije zabrtanio vhs?i mi smo bili socijalisticko drustvo?

Citat
Опет нешто у твојој глави.
tesko je znam,al dobro ima vremena da se ispravis,da mi je znati gde se nakupi tolikom gluposcu  Smile

Citat

Друго то нису онолике паре колике мислиш да јесу,и треће иду рударским компанијама.А Зимбабве је пун лове,али због инфлације од трилион посто.Више вреди папир на коме се то штампа од новца.
radim sa tim ljduima tako da znam koje su pare,izadji na groblje svi spomenici koje vidis makar 2/3 su iz zimabvea i ostalih africkih republika....

Citat
А да,извини,јако ми је жао што држим само до Срба.Само ти сањај панславизам и Југославију.
srbin koj igotivi hitlera,pavelica...zanimljivo  Smile
a jos jadniji su srbi,do kojih ti drzis,bolje da nas nema nego da svi zivimo u zabludi  Smile
Citat

Да,несврстани су стварно много битан фактор.
pa za tebe normalano da nisu,posto si i ti nebitan faktor logicno.
kad bi malo pogledao u nazad,video bi sta su nesvrstani napravili...to ti je domaci zadatak.pogledaj

Citat
А раније их није било претпостављам?
normalno da je bilo ali ne u ovom broju,sta mislis otkud vise srba u svetu nego u srbiji?

Citat
Ја не мислим да неко заслужује поштовање само зато што је мртав.То су твоје речи.
ja sam hriscanski vaspitan,pravoslavac.

Citat
Ти наравно знаш шта је њима било у плану,иако немаш појма о историјским околностима око те државе?И нисам рекао да нису држали до себе,него да су једва држали себе на окупу,битна разлика.
Smile glupost....hjebe mi se za njih...i sve sto iam vezze sa evropom

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Kod Tita se znalo " ko kosi a ko vodu nosi "
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kosili su članovi SKJ  a ostali su bili žedni iako su vodu nosili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Mozemo li se vratiti temi ikako? Otvorite temu "pljuvanje po komunizmu" pa se tamo dokazujte kao velenacionalisti i neokapitalisti, ali temu o Marsalu ostavite na miru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
osvrni se oko sebe,pogledaj svet an e samo neke glupe price.
da,da....takav bi bio i nas socijalizam da smo istrajali.

Зар је толико тешко да схватиш социјализам функционише само ако га неко финансира са стране?Имао си да се трансформишеш у неко нормално друштву или да цркнеш од глади пре или касније.

bitno je da USA duguje velike pare en samo kinezima i da ih nece vratiti za narednih 150 godina!  Smile Smile

Из једног простог разлога,јебе им се да их враћају.

netacno,kinesko radno vreme ti je maximum 10h,a i pare nisu tako male.....u ostalom bolje bilo kako nego kdo nas,kod nas se i nesljaka  Smile

Опет глупости,читај само колико је директора линчовано због бедних плата и пензија у последње време.Шта мислиш како се ради у најковим или адидасовим фабрикама?Сто посто имаш и пуш паузу,паузу за ручак,и не сереш у гаће,него у директорском купатилу.

pa dobro,bitno je da je ostao srp i cekic i crvena zastava  Smile

Само ми је жао што такви као што си ти мало не осете срп,чекић и црвену заставу,певали би ви друге песме.

nista ti mene nisi pobio,znas samo da lupas glupost i pominjes po 1000x ono sto si vec rekao u prethodnim temea  Smile
da,zabranjen im je vhs,pa su naravno ludi srbi im uvozili za goleme pare  Smilež
a kako tito nije zabrtanio vhs?i mi smo bili socijalisticko drustvo?

Твој социјализам је био мало другачији из једног простог разлога,добијао си лову од Амера и запада.Што га опет не чини добрим,јер не живи се вечно на туђој грбачи.И опет големе паре,које бре црне големе паре од ваљања пар ВХСова на црно.

tesko je znam,al dobro ima vremena da se ispravis,da mi je znati gde se nakupi tolikom gluposcu  Smile

Осврни се око себе.Сем вас тупавих пионира нико жив није ни близу ваших видика на свет,а можда се и ви опаметите кад постанете пунолетни.

radim sa tim ljduima tako da znam koje su pare,izadji na groblje svi spomenici koje vidis makar 2/3 su iz zimabvea i ostalih africkih republika....

Знаш 3 лика која раде са каменом и сад ти све знаш.И опет ти није јасно да те паре не иду у Зимбабве него у рударске конгломерате,и да лова никад није у природном ресурсу него у финалном производу?Ало бре о чему причамо,каква афричка лова.Погледај где су богате земље,Африке нема на тој мапи.

Споменици се као и све остало највише увозе из Кине.
srbin koj igotivi hitlera,pavelica...zanimljivo  Smile
a jos jadniji su srbi,do kojih ti drzis,bolje da nas nema nego da svi zivimo u zabludi  Smile

Ја не готивим Хитлера и Павелића,мада верујем да је теби тешко то да схватиш,јер ти логика и повезивање нису баш кец у рукаву.Први кажеш о мртвима све најбоље,онда кад ја питам хоћеш о Хитлеру и Павелићу исто све најбоље пошто су мртви,сад их ја готивим?Јој,да ми је твоја памет да одморим мало.

А Србима би свакако било боље кад би све будале што воле људе који су Србе убијали,почев од Тита лепо легле под неки камион.

pa za tebe normalano da nisu,posto si i ti nebitan faktor logicno.
kad bi malo pogledao u nazad,video bi sta su nesvrstani napravili...to ti je domaci zadatak.pogledaj

Ево гледам,и не видим ништа.Данас је пар земаља у некој експанзији,углавном захваљујући трансферу технологија и јефтиној радној снаги,остатак је бедан као и увек.

normalno da je bilo ali ne u ovom broju,sta mislis otkud vise srba u svetu nego u srbiji?

Зато што је овде тако добро,у нашем дивном социјалистичком друштву.

ja sam hriscanski vaspitan,pravoslavac.

И комуниста истовремено?Дај одлучи се више,па не иде.

Smile glupost....hjebe mi se za njih...i sve sto iam vezze sa evropom

Па како сад,ниси ли до малопре био панслависта,и за уједињење словенске Европе?Опет нека конфузија?Дај попиј коју  Smile па се врати.

Mozemo li se vratiti temi ikako? Otvorite temu "pljuvanje po komunizmu" pa se tamo dokazujte kao velenacionalisti i neokapitalisti, ali temu o Marsalu ostavite na miru

Не.Зашто чим крене нека расправа на иначе мртвој теми,мора да се појави неко и виче вратите се на тему?Ти то даје неку сврху у животу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ovo nije mrtva tema, ovo je tema o liku i djelu Jugoslovenskog predsjednika, a ne o politickoj situaciji u svijetu, kreditima, dijamantima, Cesima, Kubancima i svemu ostalom sto se ovdje spominje. Procitaj naslov, nije naslov "Tito- za ili protiv" nego "Josip Broz-Tito". I ako imas da napises nesto korisno iz njegove biografije, da ispricas nesto o njemu ili uradis nesto trece sto je vezano za temu, onda to uradi Smile U protivnom, otvori temu kao sto sam vec rekao i pljuj po Titu koliko ti je volja, ali ovo je tema prevashodno gdje bi trebalo da se procita nesto konkretno u drugu Titu, a ne vase nacional-fasisticke bljuvotine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 09:01:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.