Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:31:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 209596 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
ako sam ja tako rekao onda je 100% tako,mada se nesecam mozda sam rekao da je bolji od danasnjih ideologija koje se furaju srbijom.

Ето видиш,сам признајеш да не знаш шта причаш.Час треба трансформисање,онда кажеш ма супер је социјализам,дај сабери се.

kina je buduci centar sveta,hteo ti ili ne ali tako je.

Можда а можда и не.У принципу ме заболе.

pa sfrj nije bila u istocnom bloku!

А ја то тврдим где?Друго ви на основу примера СФРЈ,која је само сплетом околности,и шансом од 1:1000 испала онаква каква јесте тврдите да је живот у комунизму супер што је благо речено дебилизам.На основу једне земље где се није живело лоше,и 30 где је живот био очајан,а у некима је и даље,ви пионири налазите за сходно да кажете како су срп и чекић до јаја.Шта је с мозгом?

tito je iskoristio poziciju SFRJ,i uzimao pare i sa jedne i sa druge strane zapad davao da ne isli na istok a istok da ne bi isli na zapad sto je i logicno...zar ne ? i cim je istok pukao prestale su donacije nismo im bili potrebni zatim su udarili i po neutralnima da se slucajno ne bi transformisali......
pa sta sto je podrzao palestince?zaboravljas na 2 milijarde besovarnog kredita koej je gadafi dao jugoslovenskom narodu?

Кад је то Гадафи дао бесповратно паре?Неки извор,ја сад за то први пут чујем.А друго и две милијарде су смешне према кредитима које смо ми дизали после код ММФа под строжијим условима,баш због подржавања тупавог Арафата.Глуп потез у сваком случају.

ja slobodno mogu da tvrdim da sam ekspet u svom buducem poslu.
a iance sam si pokrenuo tu raspravu,vidim ja da volois da pricas o necemo sto neams pojma.

Тврдиш ти свашта,само мало тога вреди нешто.

ili je oziveo neki ustaski gen u tebi ?

Ти ћеш да ми кажеш,мени који се овде стално препуцавам са усташама.Ти који дркаш на Мусолинија,главног финансијера усташког покрета?Бежи и покриј се ушима.

naravno da ne,pricas gluposti kao i obicno....ja samo govorim kako jeste.

Не чињеница је да си жешће изложен на њих,и шта сад?Те срамота што си комуниста?Мислим требало би.

niej me briga za Evropsku uniju.a te zemlje jesu u evropi ali istocnoj.

Онда прецизирај.А не није ме брига за Европу,а овамо би ускакао у лонац са 15 држава.

imas neki dokaz,neku pricu.....ajde da cujemo bas me zanima....

Да се постави слика Тита у аустријској униформи,са одсеченом српском главом у руци,да је сам признао да је убијао Србе ја искрено чисто сумњам да би то вама био неки доказ,него дело народних непријатеља.

http://www.srbijazemljaheroja.com/info_74.html
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 12:08:46 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Citat

Ето видиш,сам признајеш да не знаш шта причаш.Час треба трансформисање,онда кажеш ма супер је социјализам,дај сабери се.
kad sam rekao da je socijalizam super?uvek naglasavam da su bile blage promene juga bi opstala.

Citat

А ја то тврдим где?Друго ви на основу примера СФРЈ,која је само сплетом околности,и шансом од 1:1000 испала онаква каква јесте тврдите да је живот у комунизму супер што је благо речено дебилизам.На основу једне земље где се није живело лоше,и 30 где је живот био очајан,а у некима је и даље,ви пионири налазите за сходно да кажете како су срп и чекић до јаја.Шта је с мозгом?
ovde pricamo o predsedniku brozu,a ne o svetskom komunizmu i tako se sve receno na racun socijalizma odnosi na doamci komunizam.a drugo je to sto ti imas neke komplekse prema komunistima sirom sveta.

Citat
Кад је то Гадафи дао бесповратно паре?Неки извор,ја сад за то први пут чујем.А друго и две милијарде су смешне према кредитима које смо ми дизали после код ММФа под строжијим условима,баш због подржавања тупавог Арафата.Глуп потез у сваком случају.
ne znam tacno koje godine,al mogu da proverim....rekao mi je nekadasnji zamenik saveznog ministra ekonomije..mogu da da pitam ako te zanima...

Citat

Тврдиш ти свашта,само мало тога вреди нешто.
tvoj sud je toliko bezverdan,da je uzalud trositi reci.

Citat
Ти ћеш да ми кажеш,мени који се овде стално препуцавам са усташама.Ти који дркаш на Мусолинија,главног финансијера усташког покрета?Бежи и покриј се ушима.
da,da jaka stvar sto se prepucavas sa ustasama po forumu  Smile Smile Smile
pogledaj film Noz,ili jos bolje procitaj knjigu.....
cas drkam na musolinija,cas na titia i partiju  Smile

Citat
Не чињеница је да си жешће изложен на њих,и шта сад?Те срамота што си комуниста?Мислим требало би.
a jel tebe sramota sto lupas gluposti ?

Citat
Онда прецизирај.А не није ме брига за Европу,а овамо би ускакао у лонац са 15 држава.
velka je razlika,svako ko upotrebi 0,005 % mozga moze to da ragranici...

Citat
Да се постави слика Тита у аустријској униформи,са одсеченом српском главом у руци,да је сам признао да је убијао Србе ја искрено чисто сумњам да би то вама био неки доказ,него дело народних непријатеља.

http://www.srbijazemljaheroja.com/info_74.html

slike i nisu neki dokaz kojem se moze verovati.....a ne mogu da citam onaj tekst podugacak je a ja nemam vremena.
ja znam da je kod mackovog kamena se borio,a za ostalo ne znam..znas jos neki primer?
jedna prica ide ovako,kad je otvarana hidro centrala na drini,tito je zastao i rekao rankovicu,meni su ova brda i podrucije veoam poznati na sta rankovic odgvara cuti bre,pobice nas selajci sve
e sad po drugom delu razgovora je doslo do zakljucka da je tile tu bio u PSR.....jcue na slavi kod dede mi pricao pukovnik jovic,koji je inace bio tad u titovom obezbedjenju,,,,to je za mackov kamen...zanima me jos neka bitka gde je matori ucestvovao?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
kad sam rekao da je socijalizam super?uvek naglasavam da su bile blage promene juga bi opstala.

Како те више није срамота,кунеш се у Маркса и његово дело,и сад кад си рекао да је социјализам супер?Дај бар се држи своје приче.

ovde pricamo o predsedniku brozu,a ne o svetskom komunizmu i tako se sve receno na racun socijalizma odnosi na doamci komunizam.a drugo je to sto ti imas neke komplekse prema komunistima sirom sveta.

Комплекс од чега?Што немају шта да једу?

ne znam tacno koje godine,al mogu da proverim....rekao mi je nekadasnji zamenik saveznog ministra ekonomije..mogu da da pitam ako te zanima...

Баш ме занима.Само ме занима извор,потврда,а не рекао ми заменик министра.

tvoj sud je toliko bezverdan,da je uzalud trositi reci.

Управо си их потрошио ако се не варам.

da,da jaka stvar sto se prepucavas sa ustasama po forumu  Smile Smile Smile
pogledaj film Noz,ili jos bolje procitaj knjigu.....
cas drkam na musolinija,cas na titia i partiju  Smile

Гледао,прочитао...Спориш да си рекао да ти је Мусолини један од идола?

a jel tebe sramota sto lupas gluposti ?

Не,јер не лупам.Са друге стране ти...

velka je razlika,svako ko upotrebi 0,005 % mozga moze to da ragranici...

Прва теза коју си написао је била не занима ме Европа.Ништа мање,ништа више.Крај приче.

slike i nisu neki dokaz kojem se moze verovati

Као што рекох.

Citat

Зато верујеш свему што сервира комунистичка историја,без икаквог пардона.Још једном,принципијелност.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Научи да користиш Мозилу, Ctrl+F и упишеш tito и наћиће ти где се та реч помиње у тексту.

Ево ти цитат:

Citat
U sastavu ove austrougarske divizije, jurisao je na srpske polozaje, i Josip Broz, kasnije nazvan Tito, u to vreme pripadnik 10. cete 15 pukovnije. Sta je tada sve doziveo i preziveo, on o tome nije nikad hteo da govori, nista nije kazao cak ni svom biografu vladimiru Dedijeru. "Cinjenica je", izjavice Dedijer posle njegove smrti, "da je Tito izbegavao da mi govori na pitanja o svom ucescu u Prvom svetskom ratu. On pominje kako je bio u 25. domobranskoj pukovniji i onda preskace prvih sest meseci rata i govori o Petrovaradinu..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

Како те више није срамота,кунеш се у Маркса и његово дело,и сад кад си рекао да је социјализам супер?Дај бар се држи своје приче.
ti nisi bas pri sebi.....vec sam rekao necu da ponavljam.
Citat
Комплекс од чега?Што немају шта да једу?
ne ynam ti non stop spominjes koministe
Citat

Баш ме занима.Само ме занима извор,потврда,а не рекао ми заменик министра.
raspitaj se,verovatno imas u arhivu jugoslavije....

Citat

Управо си их потрошио ако се не варам.
nisam,moje reci su mnogo jace i vece da bi se potrosile tako lako.
Citat

Гледао,прочитао...Спориш да си рекао да ти је Мусолини један од идола?
ne idola,vec politickih idola na koje bih se rado ugledao.

Citat
Не,јер не лупам.Са друге стране ти...
v
kako god..

Citat
Прва теза коју си написао је била не занима ме Европа.Ништа мање,ништа више.Крај приче.
ljudskoj gluposti nema granica....

Citat

Као што рекох.

Citat

Зато верујеш свему што сервира комунистичка историја,без икаквог пардона.Још једном,принципијелност.
naravno da ne,nsam ja ni na strani komunsita ni na strani antikomunsita jer sve je to sirkok pojam...

samo me ubedi da nije kako kayem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Само скачеш себи у уста.

Политички идол ти је помагао усташе,други је убијао Србе,сањаш неке имагинарне Гадафијеве позајмице и социјалистичку Кину...

Да те убеђујем ми не пада на памет,ко да убеђује већ индоктринираног лика?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
musolini je radio mnogo vise nego sto je pomago ustase,ybog cega ga naravno osudjujem....
i bas me yanima gde i kad sam se zakleo u marksa ?gadafijeve donacije su tu isto kao i americke.
jugoslovenski arhiv pa iyvoli rade mnogo dobri ljudi...ako hoces mogu ti dati adresu gde da svratis i kome da se obratis.....
ja ssanjam komunisticku kinu?samo yato sto kayem da socijaliyam nevalja sce do kine tamo sve odlicno funkcionise.....iyveces reci a to nije lepo....a joj cime se sluzis....bas me cudi sto jos nisi spomenuo bitku na neretvi

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
По зилионити пут,у Кини нема социјализма,чист,најчистији,капитализам.Даље уопште ми није до проверавања твојих тврдњи,нигде ни од кога,нисам чуо да је Гадафи делио паре.Тако да,ако немаш ништа чиме би то поткрепио,жао ми је.И треће људи на форуму немају памћење ко златне рибице,писао си хвалоспеве брадатом Јеврејину.И откуд сад битка на Неретви?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
А пази га што је мустра, мрзело га да чита онај текст што си поставио и ја му нађем где се говори о Титу а он га шмекерски прескочи Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
А пази га што је мустра, мрзело га да чита онај текст што си поставио и ја му нађем где се говори о Титу а он га шмекерски прескочи Smile

Не,не верује он сликама и речима,сем ако су Титове наравно  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:31:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.