Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan stranac napadnut u Beogradu  (Pročitano 20122 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
2005. godine na pravnom fakultetu
oćeš još preciznije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

ma nema nista od toga - ne verujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
pitaj kandićku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Tel.Me Your.Number
Otišli ste ne u off nego u qrcoff

Neka mi neko pomogne posto ne mogu da se setim, jel i Libija priznala Kosovo?  Smile
Nije ali spremaju se.
http://en.wikipedia.org/wiki/International_recognition_of_Kosovo

According to Serbia, Abdulhati Al Obeidi, Secretary for European Affairs of the Libyan Arab Jamahiriya, after meeting with the Serbian Minister of Foreign Affairs Vuk Jeremić on 17 March 2008, stated that Libya will not recognise a unilateral declaration of independence by Kosovo. Al Obeidi said that Libya strongly supports the position of Serbia regarding Kosovo, despite the pressure from the European Union and some Islamic nations to recognise, and that Libya considers the unilateral declaration of independence illegal. Al Obeidi stated that Libyan leader Muammar al-Gaddafi considers the UN Security Council to be the only place where the Kosovo problem can be solved the right way.[258]

On 2 October 2008, according to Kosovan Foreign Minister Skënder Hyseni, the Libyan ambassador at the United Nations, Giadalla Ettalhi, pledged to back Kosovo's independence while opposing Serbia's initiative to contest this.[259] However, Libya did not partake in the vote.
According to Serbian Foreign Minister Vuk Jeremić, President Muammar al-Gaddafi reassured him, during an 9 April 2009 meeting, that Libya will not recognise Kosovo.[260]
Libya demanded that Kosovo be returned to Serbia's jurisdiction "immediately" in their statement to the ICJ.[261]
Following a September 2009 meeting between Gaddafi and Kosovar politician Behgjet Pacolli, Pacolli's New Kosovo Alliance party stated that Gaddafi had promised to carefully examine the possibility of Libya recognising Kosovo. Gaddafi also reportedly told Pacolli that there would be no barrier to free movement of Kosovars in Libya, or the development of economic, and other, relations.[262][263]

Libijac, Francuz, Australijanac... grupa "obesnih" mladića...
ovo je bre nešto namešteno.... u gradu ima svakakvih ludaka, ali ovakve stvari se nikad nisu događale, ovaj linč stranaca.
Imam osećaj da ovo radi neko ko namerno hoće da naškodi Srbiji, da je pokaže kao primitivnu (a znamo ko to obično priča)

Napomena - dok ste kucali 3 novih odgovora je upisano. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara.

Pretekošte me.
Libijcu je na čelu pisalo odakle je, pa su ga zato zviznuli šipkom po glavi Wink

Ja nisam ni rekao da su ga zato tukli, već je pitanje bilo stav Libije povodom nezavisnosti Kosova. Citirano.

Smile
Bez obzira, zaleteli ste se pogrešnom pretpostavkom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

ma nema nista od toga - ne verujem

zasto ti onda mislis da bi neko trebao i milimetar da veruje tebi ili tvoj drugarici kandickoj? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ambasador Francuske u Beogradu Žan-Fransoa Teral izrazio je iznenađenje činjenicom da Srbija još uvek nije pronašla način borbe protiv ekstremističkih grupa.

"Donekle sam šokiran izvesnom popustiljivošću pred ovom pojavom, naročito izjavama koje opovrgavaju neophodnost raspuštanja tih grupa, što na kraju dovodi do toga da one potpuno slobodno deluju", rekao je Teral u intervjuu za "Blic".

On je, govoreći o napadu na trojicu navijača Tuluza u centru Beograda, prilikom koga je Francuz Bris Taton zadobio povrede opasne po život, izjavio da je važno da svi krivci budu brzo privedeni pravdi i da dobiju kazne koje zaslužuju, "to jest, veoma stroge kazne".

Teral je dodao da je bio "šokiran neizazvanim nasiljem" nad francuskim navijačima i da je još gore što je taj "napad bio izveden s predumišljajem, planirano".

Kako je francuski ambasador ocenio, slično nasilje, kao i nesposobnost države da garantuje bezbednost učesnicima "Povorke ponosa" zbog čega je ona otkazana, šteti ugledu Srbije u svetu.

"Izvesno je da takvi događaji, a pre svega linčovanje Brisa Tatona, bacaju senku na sliku Srbije u svetu. To važi i za Francusku, naročito za oblast Tuluza, gde je ovaj događaj izazvao snažne emocije. To je velika šteta, jer Srbija zaslužuje bolje", izjavio je Teral.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nemam reci... kako je krenulo, uskoro ni gradjani nece smeti slobodno da se krecu ulicama ovog grada, a ne samo stranci... c c c
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Ma da bre, horde zla vladaju Beogradom Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sta je bre? sta je smesno? ukoliko nemas pametno prigodan komentar, bolje cuti. nije ni malo jednostavno, a ni naivno. treba spreciti, a ne sprdati se  Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 12:56:33 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
A tvoja recenica je vrh ozbiljnosti i kvalitetnog objektivnog misljenja i sagledavanja realnog stanja stvari, mudro i najpametnije moguce srocen komentar, svaka cast Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 13:01:16 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.