Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan stranac napadnut u Beogradu  (Pročitano 20133 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
zato sto ja ono sto tvrdim argumentujem, a on nije...

Да ти си иначе познат на овом форуму као неко ко је пун аргумената ко курац костију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

Да ти си иначе познат на овом форуму као неко ко је пун аргумената ко курац костију.

Daj, covece, lakse malo... Svaki drugi post je u fazonu "kurac, picka, govno, sisa"... Moze li malo bez toga, ne zbog mene, nego zbog pravilnika, kulturne diskusije i tako toga?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Daj, covece, lakse malo... Svaki drugi post je u fazonu "kurac, picka, govno, sisa"... Moze li malo bez toga, ne zbog mene, nego zbog pravilnika, kulturne diskusije i tako toga?

ja ga razumem, jer to je bogatstvo njegovog recnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Ја се извињавам али јбг тако се каже у народу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Ја се извињавам али јбг тако се каже у народу.  Smile

oprastam ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Нисам се теби извињавао за тебе је јасно шта се на тебе односило.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

ja tebe ne mrzim, ja samo mrzim greh tvoj i oprastam tebi kao mom duzniku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Citat
zasto ti onda mislis da bi neko trebao i milimetar da veruje tebi ili tvoj drugarici kandickoj? Smile

kakav argument  Smile

i ti posle nekome da soliš pamet  Smile
 oćeš da kažeš da ja lažem,ili se to meni čini  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

ja tebe ne mrzim, ja samo mrzim greh tvoj i oprastam tebi kao mom duzniku
Smile Smile Smile Smile Smile Smile који смех.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Preminuo
Bris Taton

FRANCUSKI državljanin Bris Taton (28) preminuo je u utorak tačno u 10 časova. Navijač fudbalskog kluba Tuluz, koji je brutalno pretučen 17. septembra u centru Beograda, izgubio je najveću bitku - za život!
U stanju teškog moždanog oštećenja došlo je do otkazivanja svih vitalnih funkcija i Taton je preminuo na Klinici za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra Srbije. Svi napori lekara da sačuvaju mladi život bili su uzaludni. Huligani su mu naneli teške povrede glave, a od udaraca šipkom po grudima imao je povrede aorte i krvarenje u grudnom košu.
Ispred Ambasade Francuske u Beogradu okupljali su se u utorak građani i palili sveće. Među njima bilo je i stranaca. Sablasnog izgleda. Neki govore da ih je strah, dok njihovi domaćini ne skrivaju stid zbog svega što se dogodilo. Kasnije su se pojavili majka i otac preminulog navijača.
"Oprosti Srbiji", natpis je na floru oko belog buketa. Cveće je donela Sanela Jenić, koja živi u Danskoj.
- Videla sam sve šta se dogodilo, jer živim u zgradi ispred koje su pretukli Brisa - objašnjava ona. - Sramota me je u ime običnog naroda. Država mora da reaguje i da štiti sve građane od ludaka, kojih ima sve više.
Francuske navijače skoro svakodnevno je viđala, kako nam je ispričala Jenićeva, u kafiću "Ajriš pab" na Obilićevom vencu. Oni su uglavnom nosili majice na kojima je pisalo Srbija, a prolaznicima često uz osmeh pokazivali "tri prsta".
- Bili su veseli i nikog nisu dirali. Sve ovo pokvarilo je sliku Beograda i Beograđana - ogorčen je jedan od očevidaca nemilog događaja. - Bilo je užasno. Navijači Partizana su znali da su Francuzi u kafiću. Čim su stigli do njih lupali su na sve strane.
Sveću je ispred ambasade upalila i ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić-Marković.
Osim ispred zgrade francuske ambasade, građani su cveće ostavljali i na stepenicama na Obilićevom vencu, sa kojih su navijači Partizana bacili pretučenog Tatona. Povodom njegove smrti u Beogradu je u sredu dan žalosti.
Porodica preminulog Tatona nalazi se u Ambasadi Francuske. Oni će ostati u Beogradu, a ne zna se ni kada će telo biti prebačeno u Francusku. Roditelje će istražni sudija beogradskog Okružnog suda u sredu saslušati. Pošto je rešenje o pokretanju istrage i određivanju pritvora protiv 11 osumnjičenih postalo pravosnažno, sudija je, zatražio medicinsku dokumentaciju. Trebalo bi da stignu i video-snimci sa sigurnosnih kamera sa Obilićevog venca, a zakazano je i saslušanje dvojice osumnjičenih.     

TADIĆ: ŽESTOKO REAGOVATI
PREDSEDNIK Srbije Boris Tadić, reagujući na vest o smrti Brisa Tatona, izjavio je u Ljubljani da će država Srbija povodom tog slučaja najžešće reagovati.
- Srbija će reagovati s najvećom mogućom ozbiljnošću, po principu strogosti - poručio je Tadić iz Ljubljane.
Tadić je istakao da to važi "za sve grupacije koje su proteklih dana promovisale nasilje".     

ŠETNjA PROTIV NASILjA
POVODOM smrti Brisa Tatona građani su pozvani da u sredu u 11.30 časova zapale sveće i donesu cveće na Trg Republike. Za četvrtak je zakazana šetnja protiv nasilja u 17 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta.

HRONOLOGIJA ŽIVOTNE BITKE
* U BAŠTI kafića "Ajriš pab" na Obilićevom vencu brutalno pretučen 17. septembra
* NA Institutu za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra Srbije 18. septembra operisana grudna aorta
* ZBOG krvarenja, sutradan je obavljena operacija na mozgu
* POGORŠANO stanje 25. septembra, konstatovao konzilijum lekara KCS
* PREMINUO 29. septembra, u 10 časova, na intenzivnoj nezi

IZ PARIZA TRAŽE DA KRIVCI ODGOVARAJU
KAZNITE VINOVNIKE

SMRT Brisa Tatona, kao što se i očekivalo, izazvala je mnogo reakcija u Francuskoj, a saopštenjem se oglasilo i francusko ministarstvo spoljnih poslova.
Portparol ministarstva Ke d'Orsej Bernar Valero je izrazio duboko žaljenje zbog smrti Tatona, njegovim roditeljima i najbližima izjavio iskreno saučešće.
-
Primili smo prethodnih dana mnogo poruka podrške iz Srbije i hteli smo da to istaknemo i zahvalimo se onima koji su ih uputili. Želimo sada da vlasti završe istragu i krivci odgovaraju za to što su učinili - izjavio je za "Novosti" Ke d'Orseja.
Oglasila se i francuski državni sekretar za sport Rama Jad, koja je, istakla da je Bris Taton žrtva varvarske agresije.
Saopštenje je izdao i FK Tuluz.
"Taton se danima borio da preživi, ali nas je, nažalost, napustio. Vreme je za žalost." (G. Č.)

REPUBLIČKI TUŽILAC SLOBODAN RADOVANOVIĆ NAJAVIO OŠTRU BORBU
HULIGANIMA PRETI 40 GODINA

NADAO sam se da će mladić preživeti. Njegova smrt me je iznenadila.
Ovo je bila prva reakcija republičkog javnog tužioca Slobodan Radovanović koji je odmah naveo da će napadači na Francuza sada odgovarati za krivično delo teškog ubistva zašta je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.
- Nažalost dogodilo se ono što ni tužilaštvo ni policija nisu predvideli. Suočeni smo sa velikim problemom i nedopustivo je da se ovakve stvari događaju u Srbiji u Beogradu. Moramo represijom da se suočimo sa tim i da pokušamo da eliminišemo taj problem. Moramo da budemo maksimalno organizovani i da se kao država suprotstavimo tom zlu.
* Da li smrt navijača znači i da ćete tražiti zabranu pojedinih navijačkih grupa?
- To nisu navijačke grupe. U pitanju su ekipe koje se bave organizovanim kriminalom i vešto se kriju iza naziva navijačke grupe. To nema veze sa navijanjem. Potrudiću se u saradnji sa MUP da prikupim što više podataka kojima će se dokumentovati njihova organizovanost i pripadnost organizovanom kriminalu i tako ćemo provesti određene krivične postupke. Zabrana je preventivan metod da se i na taj način spreči, odnosno sankcioniše njihovo delovanje.
* Znači, idete ka zabrani njihovog delovanja?
- Da. Apsolutno. (E. R.)

REAGOVANjA

IVICA DAČIĆ
OVAJ tragičan događaj mora da ujedini u osudi čitavu državu i narod. Ovo je ne samo ubistvo već i narušavanje ugleda našeg naroda i države, i baš zbog toga počinioci ovog zločina moraju biti najstrože kažnjeni. To je nezabeležen slučaj u odnosima naših naroda i stranaca, i država će kazniti sve one koji su učestvovali u ubistvu.     

VUK JEREMIĆ
U telefonskom razgovoru sa francuskim kolegom Bernarom Kušnerom preneo sam mu žaljenje zbog smrti Brisa Tatona. Izražavam najdublje saučešće porodici Taton i francuskim vlastima. Vest o smrti podjednako je potresla Srbiju i njene građane.     

SNEŽANA MALOVIĆ
OŠTRO osuđujem ubistvo francuskog državljanina. Protiv počinilaca biće preduzete odlučne mere države.
Ovi događaji ukazuju na to da država mora da reaguje i represivno i preventivno. Počinioci tog ubistva moraju da budu privedeni pravdi.     

BOŽIDAR ĐELIĆ
IZRAŽAVAM duboko saučešće ambasadoru Francuske Žan-Fransoa Teralu i porodici Tatona. Učinićemo sve da počinioci gnusnog zločina, nad kojim se zgražava čitava Srbija, budu rigorozno kažnjeni.     

SNEŽANA SAMARDŽIĆ-MARKOVIĆ
TRAGIČNA smrt Brisa Tatona potresla je celokupnu srpsku javnost. Došao je kao naš gost, a odlazi na najtragičniji način. Ovaj užasni događaj još jednom
potvrđuje da je huliganima sport samo izgovor za nasilje i da takvo ponašanje ima posledice po sve, a zatim i po stvaranje slike o Srbiji.     

DRAGAN ĐURIĆ
Verovali smo i nadali se da će biti drugačije, da će sve, koliko je to moguće, biti u redu. Ovo je mnogo ozbiljna stvar, veliki problem za državu, za nas kao klub, za sve.     

DRAGAN ĐILAS
Gradonačelnik Beograda uputio je saučešće porodici francuskog državljanina Brisa Tatona.
"Beograđani neće zaboraviti ovaj tragičan događaj i čuvaće uspomenu na vašeg sina kao nevinu žrtvu obesnih mladića, koji su svojim bezumnim činom okaljali ovaj grad", navodi se u saučešću.
Đilas je telegram saučešća uputio i ambasadoru Francuske u Srbiji Žan Fransoa Teralu.

DRAGAN MARKOVIĆ
Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dragan Marković izrazio je duboko žaljenje zbog smrti francuskog državljanina, navodeći da će policija učiniti sve da zaštiti naše i strane građane.
Marković je rekao novinarima da je Beograd bezbedan grad, a da su senku na rad policije ostavila tri nedavna napada na strane državljane.
"Svi mogu da dođu u Srbiju koja je bezbedna...radićemo da se ovakve stvari (napadi na strane državljane) više ne događaju", rekao je on.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.