Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan stranac napadnut u Beogradu  (Pročitano 20404 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
zahvaljujem uz uzvracene simpatije Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nemam reci... kako je krenulo, uskoro ni gradjani nece smeti slobodno da se krecu ulicama ovog grada, a ne samo stranci... c c c

Iskreno, ja za 34 god. koliko zivim u ovom gradu, pa nisam se nikad osecao sigurno Smile

A ova prebijanja mi stvarno jasna nisu. Ne mogu da shvatim da to neko organizuje, a nije mi jasno ni da su slucajna odjednom sad, tako u nizu. A Obraz i 1389 ne organizuju sigurno to, jer im nije ideologija da prebijaju strance. Nesto mi je ipak to sve mutno, setih se sad i paljenja Bajrakli dzamije onomad. DB se bavi Obrazom i Ratkom Mladicem, pre se bavio Otporom i Vukom Draskovicem, a razne sluzbe i "humanitarne" organizacije zare i pale po Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Edit:
jos uvek se osecam sigurno... medjutim, ukoliko po ulicama nije prebijanje i lomljenje, onda su psi lutalice... previse toga mora da se "ocisti".
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 13:23:45 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ja zivim u bgd samo 18 godina, pa se nikad nisam osecala nebezbedno...

Izgleda da je stvar u tome ko, gde, kako, kada i zasto ide... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Do sada se sve odigralo na manje/vise javnim mestima... sto se lutalica tice, manje se prica o njihovim napadima, ranije nisu napadali po danu, a sada da...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Требао се лепо потписати Марко Паћеник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Generacije 40. = generacije 90.

Najmanje 70% ove generacije je totalno izgubljeno u vremenu i prostoru. Nazalost, ludilo 90. godina sada dolazi na naplatu. Generacije 60.-70. su najbolje zivele od kad postoji ova zemlja, ikad, mora da prodje najmanje jos 5-10 godina da mozda ova deca pocnu da zive normalno.
Kao sto su oni 40. ostali zatucani ceo zivot, takva je sudbina i generacije 90. Takvo je moje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Nemam reci... kako je krenulo, uskoro ni gradjani nece smeti slobodno da se krecu ulicama ovog grada, a ne samo stranci... c c c

Iskreno, ja za 34 god. koliko zivim u ovom gradu, pa nisam se nikad osecao sigurno Smile

A ova prebijanja mi stvarno jasna nisu. Ne mogu da shvatim da to neko organizuje, a nije mi jasno ni da su slucajna odjednom sad, tako u nizu. A Obraz i 1389 ne organizuju sigurno to, jer im nije ideologija da prebijaju strance. Nesto mi je ipak to sve mutno, setih se sad i paljenja Bajrakli dzamije onomad. DB se bavi Obrazom i Ratkom Mladicem, pre se bavio Otporom i Vukom Draskovicem, a razne sluzbe i "humanitarne" organizacije zare i pale po Srbiji.
Naravno, maltene za sve gore navedeno su odgovorni raznorazni "navijaci". Uprkos tome, vlasti i mediji pokrecu hajku ne protiv njih nego protiv Obraza i 1389 zahtevajuci njihovu zabranu, a navijace jedva usput i da spomenu. Razlog ovakve zamene teza je ocigledan, Obraz i 1389 za razliku od fudbalskih huligana iznose konkretne politicke poruke i stavove koji mnogima u aktuelnoj vlasti bodu oci pa je samim tim ovo divljanje navijaca dobro doslo kao povod da se udari na politicki nepodobne "klerofasiste". Nisu meni ovde Obraz i 1389 toliko bitni koliko cinjenica da se nekome preti zabranom zbog politickih stavova i javnog iznosenja istih...
« Poslednja izmena: 29. Sep 2009, 11:32:20 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
zasto ti onda mislis da bi neko trebao i milimetar da veruje tebi ili tvoj drugarici kandickoj? Smile

zato sto ja ono sto tvrdim argumentujem, a on nije...

Citat
A tvoja recenica je vrh ozbiljnosti i kvalitetnog objektivnog misljenja i sagledavanja realnog stanja stvari, mudro i najpametnije moguce srocen komentar, svaka cast Smile

tacno tako - njena recenica nije bas realno sagledavanja stvari, jer je rekla da uskoro gradjani nece biti sigurno na ulici. pogresila je, jer gradjani vec sada nisu sigurni na ulici zbog raznih huliganskih grupa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.