Prvi put da mi je drago što je Vučić nekoga napušio :
Ako vam ne treba policija za Prajd uštedećemo 800.000 evra Tanjug | 21. 09. 2015.
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas, odgovarajući na pritužbe LGBT populacije da se na Paradi ponosa nisu osećali slobodno zbog previše prisutnih policajaca, da bi bio presrećan da mu upute zahtev da ne šalje policiju, jer bi time država uštedela bar 800.000 evra.
- U našoj zemlji je sve moguće, pa i to da kad sve prođe besprekorno i bez incidenata, čak i tada nekome nešto nije dobro. Sve se nešto mršte i nalaze nešto što im smeta - rekao je Vučić na konferenciji u Vladi Srbije.
On je rekao da ako majoru Heleni ili ko god da se žalio da se zbog velikog broja policajaca na Prajdu ne oseća dovoljno slobodno, smeta policija, nema problema - sledeće godine neće biti policije, rekao je Vučić. - I još se žale da su suzili kordon... Evo, nećete imati sledeće godine policiju i imaćete punu slobodu. Samo mi uputite takav zahtev. Ja jedva čekam da povučem policiju s ulica jer su nam troškovi onda manji, najmanje 800.000 evra - poručio je on.
On je ukazao da bi u tom slučaju tražio garanciju da pripadnici LGBT neće optuživati Vladu ako budu napadnuti. - Kad poleti kamenica mi smo krivi, i kad ne poleti opet smo krivi - rekao je premijer i dodao da ovde mnogi imaju problem i kad država obavi posao na najbolji način.
Ja sam izgleda medju malobrojnima,koje boli kurac i za pedere i za paradu
Inace,meni neke stvari donekle nisu jasne ..kod nekih ljudi doduse. Mislim na ljude,koji glasaju za stranku koja zeli da nas uvede u EU.Pri tome to na neki nacin znaci da ti ljudi dele slican sistem vrednosti sa njima.Mislim demokratiju,ekonomsi sistem,slobodu govora i sl..i izmedju ostalog i ove stvari
Dosao sam do nekog zakljucka..da kao sto su te vrednosti EU na papiru a u realnosti,se lome table sa drugim jezicima,dizu ograde do neba,podsticu versku netoleranciju ka svojim muslimanskim susedima i sl,tako sui ti ljudi takvi samo na glasanju,pred drugima i iz koristi. A ne vidim ni jedan razlog sto bi se neko stidio onoga sto misli da nije uredu ?
Iako nema krupne veze sa tim , ali podstice na razmisljanje..
Kako jedan narod kome je sve suprotno sa nekim vrednostima Evrope..na celo drzave vec 15 godina dovodi takve stranke ? Mi necemo paradu,kod njih je omiljena. Mi necemo kapitalizam,oni ga obozavaju. Mi necemo da dizemo ograde i zatvaramo vrata zrtvama ratova..oni dizu ograde,biju ih isteruju. i sl.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Iako nema krupne veze sa tim , ali podstice na razmisljanje..
Kako jedan narod kome je sve suprotno sa nekim vrednostima Evrope..na celo drzave vec 15 godina dovodi takve stranke ? Mi necemo paradu,kod njih je omiljena. Mi necemo kapitalizam,oni ga obozavaju. Mi necemo da dizemo ograde i zatvaramo vrata zrtvama ratova..oni dizu ograde,biju ih isteruju. i sl.
Dodje glasanje..svi glasaju marionetu
Neću da ti kenjam. Staješ u red iza antiglobalista i, da izvineš, levičara. Recimo, ja ne bih gurao napred ideju o zabravljenom Beogradu tokom septembra. Mazohisti na ulicama - oćevi i majke ih gledaju putem medija.
Nema tu ideologije i fiozofije, već samo Vladavine Naroda. Grci će da se osveste za tri meseca i samo tako iznapušavaju tursku administraciju. A srbi? Ko nama kroji kaput?
Evopa nije zapala u izbegličku, već u krizu identiteta. Veruješ li u one koji šalju stotine majmuna da se biju - ili im je stalo do suseda koji do guše grcaju u dugovima? Zemlja tvog naroda je u srcima ljudi kojima veruješ.
Једне вечери 2002. године поред Ликане се зауставио аутомобил са њој добро познатим возачем – био је то Александар Вучић, актуелни председник Владе Србије.
Physical euro coins and banknotes entered into circulation on 1 January 2002, making it the day-to-day operating currency of its original members.
Дакле, о чему то причаш геније?
Мислим, сасвим могуће да је дотични текст потпуна измишљотина и спрдња, али твоји неспретни покушаји и конструкције којима браниш лик и дело Вожда су крајње комични.
Уосталом, чак и да је тачно то што пише, шта се узбуђујеш толико, па ти си отворених либералних схватања Мрги, уосталом таква ти је сада партијска директива.