Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Jel smo mi sad nekulturni,pošto ih podržao ministar kulture
Minsitri treba da se suzdržavaju ovakvih ispada,jer prestavljaju Republiku Srbiju a samim tim i nejne građane koji o ovoj nakaradi imaju negativno mišljenje.Dakle mandat mu je dat od starne naroda da radi za njega.Nadam se da se ogradio od posete kao ministar i da je privatno posetio paradu.
Da li je moguce da imbecili koriste slike americkih porodica kao sliku ljubavi i normalnog porodicnog zivota?
Ahaha... hahaha...
Prsli ste...
Nije bitna ljubav i porodični odnsoi nego da na slici ima što više dece fazon i ja jebem,al ako en izvadim na vreme ovo može da se dogodi a peder ne mora da brine kad će da ga vadi
Da li je moguce da imbecili koriste slike americkih porodica kao sliku ljubavi i normalnog porodicnog zivota?
Ahaha... hahaha...
Prsli ste...
Cekaj, da li je Americka ili Nemacka? Francuska? Norveska? Juznoafricka? Kakve veze ima? Zna se kako su porodice nastale i cemu su sluzile, manje -vise, sve je to isto (bilo).
Druga je stvar sto ti imas problem sa porodicama generalno ali to je vec subjektivna stvar...tebe to ne zanima, a i zasto bi?
p.s. Macketina ti imbecil! ; )
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 13:49:02 od 85Kristal »
Jao, ni viseclanu srpsku porodicu ne mozes da nadjes...
Ahahaha..
: )) Jedini i mozes da kuckas "Ahahaha", to ti je jedini preostali argument. Pa nije porodica iskljucivo srpska tradcija, ne znam koliko si upoznata.
Citat
Ako na vama svet ostaje, onda na vreme da se ukrcavamo na neki asteroid i bezimo sa te planete majmuna
Na kojima nama? : )) Neces ti odlucivati sta je najbolje za buducnost sveta...Nesto si mi vise destruktivnija nego inace... Sta tebe briga za buducnost? : )