Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Још један диван дан у Београду - крећу поносни парадери  (Pročitano 7123 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Prvi put da mi je drago što je Vučić nekoga napušio :

Ako vam ne treba policija za Prajd uštedećemo 800.000 evra
Tanjug   | 21. 09. 2015.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas, odgovarajući na pritužbe LGBT populacije da se na Paradi ponosa nisu osećali slobodno zbog previše prisutnih policajaca, da bi bio presrećan da mu upute zahtev da ne šalje policiju, jer bi time država uštedela bar 800.000 evra.

- U našoj zemlji je sve moguće, pa i to da kad sve prođe besprekorno i bez incidenata, čak i tada nekome nešto nije dobro. Sve se nešto mršte i nalaze nešto što im smeta - rekao je Vučić na konferenciji u Vladi Srbije.

On je rekao da ako majoru Heleni ili ko god da se žalio da se zbog velikog broja policajaca na Prajdu ne oseća dovoljno slobodno, smeta policija, nema problema - sledeće godine neće biti policije, rekao je Vučić.
- I još se žale da su suzili kordon... Evo, nećete imati sledeće godine policiju i imaćete punu slobodu. Samo mi uputite takav zahtev. Ja jedva čekam da povučem policiju s ulica jer su nam troškovi onda manji, najmanje 800.000 evra - poručio je on.

On je ukazao da bi u tom slučaju tražio garanciju da pripadnici LGBT neće optuživati Vladu ako budu napadnuti.
- Kad poleti kamenica mi smo krivi, i kad ne poleti opet smo krivi - rekao je premijer i dodao da ovde mnogi imaju problem i kad država obavi posao na najbolji način.

Blic

Kažem ja lepo, pederi iz organizacija su najbolji dokaz one izreke ''daj im prst, tražiće ti ruku''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Jesu li ih proveli kroz picin park?
Pobili bi ih tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung 111111
Ja sam izgleda medju malobrojnima,koje boli kurac i za pedere i za paradu  Smile

Inace,meni neke stvari donekle nisu jasne ..kod nekih ljudi doduse.
Mislim na ljude,koji glasaju za stranku koja zeli da nas uvede u EU.Pri tome to na neki nacin znaci da ti ljudi dele slican sistem vrednosti sa njima.Mislim demokratiju,ekonomsi sistem,slobodu govora i sl..i izmedju ostalog i ove stvari Smiley

Dosao sam do nekog zakljucka..da kao sto su te vrednosti EU na papiru a u realnosti,se lome table sa drugim jezicima,dizu ograde do neba,podsticu versku netoleranciju ka svojim muslimanskim susedima i sl,tako sui ti ljudi takvi samo na glasanju,pred drugima i iz koristi.
A ne vidim ni jedan razlog sto bi se neko stidio onoga sto misli da nije uredu ?  Smile

Iako nema krupne veze sa tim , ali podstice na razmisljanje..

Kako jedan narod kome je sve suprotno sa nekim vrednostima Evrope..na celo drzave vec 15 godina dovodi takve stranke ?
Mi necemo paradu,kod njih je omiljena.
Mi necemo kapitalizam,oni ga obozavaju.
Mi necemo da dizemo ograde i zatvaramo vrata zrtvama ratova..oni dizu ograde,biju ih isteruju.
i sl.

Dodje glasanje..svi glasaju marionetu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Ja sam izgleda medju malobrojnima,koje boli kurac i za pedere i za paradu
Bio si bas zauzet pa boli. Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Iako nema krupne veze sa tim , ali podstice na razmisljanje..

Kako jedan narod kome je sve suprotno sa nekim vrednostima Evrope..na celo drzave vec 15 godina dovodi takve stranke ?
Mi necemo paradu,kod njih je omiljena.
Mi necemo kapitalizam,oni ga obozavaju.
Mi necemo da dizemo ograde i zatvaramo vrata zrtvama ratova..oni dizu ograde,biju ih isteruju.
i sl.

Dodje glasanje..svi glasaju marionetu  Smile

Neću da ti kenjam. Staješ u red iza antiglobalista i, da izvineš, levičara. Recimo, ja ne bih gurao napred ideju o zabravljenom Beogradu tokom septembra. Mazohisti na ulicama - oćevi i majke ih gledaju putem medija.

Nema tu ideologije i fiozofije, već samo Vladavine Naroda. Grci će da se osveste za tri meseca i samo tako iznapušavaju tursku administraciju. A srbi? Ko nama kroji kaput?

Evopa nije zapala u izbegličku, već u krizu identiteta.  Veruješ li u one koji šalju stotine majmuna da se biju - ili im je stalo do suseda koji do guše grcaju u dugovima? Zemlja tvog naroda je u srcima ljudi kojima veruješ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
Jbg sad ne mogu da kukaju kako su ugrozeni...

Napred Vucko....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93

Јеси ли ти стварно глуп па верујеш у ово? Smile

Само прочиташ ову реченицу на почетку:

Citat
Недавно се појавила скоро деценију и по строго скривана полицијска документација

И онда прочиташ ову:

Citat
и код које је нађено 150 евра наплаћених те вечери од Вучића.

Деценија и по ти је 15 година (претпостављам да ти и то морам објаснити Smile ) Пре 15 година евро није био у оптицају Smile

Да не причамо о томе где је та фамозна документација, да ли ју је неко видео, зашто се не објави  итд итд Smile

Иначе, чланак је из Таблоида а ваљда је свима јасно да тамо битишу ментално поремећене особе на челу са тешким психичким болесником Милованом Бркићем.

Разумем, сви мрзимо злог диктатора Вучека и нико за њега гласао није али овакве небулозе су апсолутно контрапродуктивне Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
A prenela Srbija Danas koja nije nesto bolja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
и код које је нађено 150 евра наплаћених те вечери од Вучића.

Деценија и по ти је 15 година (претпостављам да ти и то морам објаснити Smile ) Пре 15 година евро није био у оптицају Smile

Пази, са линка који је поставио, а који ниси цитирао:

Citat
Једне вечери 2002. године поред Ликане се зауставио аутомобил са њој добро познатим возачем – био је то Александар Вучић, актуелни председник Владе Србије.

https://en.wikipedia.org/wiki/Euro

Citat
Physical euro coins and banknotes entered into circulation on 1 January 2002, making it the day-to-day operating currency of its original members.

Дакле, о чему то причаш геније?  Smile

Мислим, сасвим могуће да је дотични текст потпуна измишљотина и спрдња, али твоји неспретни покушаји и конструкције којима браниш лик и дело Вожда су крајње комични.   Smile

Уосталом, чак и да је тачно то што пише, шта се узбуђујеш толико, па ти си отворених либералних схватања Мрги, уосталом таква ти је сада партијска директива.  Smile

Разумем, сви мрзимо злог диктатора Вучека и нико за њега гласао није али овакве небулозе су апсолутно контрапродуктивне

Контрапродуктивне за кога?  Smile

« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 00:00:11 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.