"Постоји посебан облик психичке болести – манијакална потреба за прљавштином, када психички болесник прождире сопствене фекалије. У таквом стању свој живот је завршио и познати писац Мопасан, циник и развратник у књижевности. Прождирање прљавштине неке силе данас желе да представе као норму човековог понашања и као право које се штити законом и пендрецима."
"Постоји посебан облик психичке болести – манијакална потреба за прљавштином, када психички болесник прождире сопствене фекалије. У таквом стању свој живот је завршио и познати писац Мопасан, циник и развратник у књижевности. Прождирање прљавштине неке силе данас желе да представе као норму човековог понашања и као право које се штити законом и пендрецима."
Namešteno, reče hjk da su bili u nekim iznajmljenim stanovima i državnim institucijama.
99% sam siguran da je namešteno. Odmah sam se setio onog što sam pominjao, kada je pre dve godine došao francuski ministar, a na ulici lično videh grupe naših ljudi, casual obučeni, koji hodaju sa zastavicama Francuske, i žure negde. Kao izašli ljudi da dobrovoljno pokažu podršku. Kako da ne. U stvari bile plaćene botine, isto ko i oni na otvaranju Pupinovog mosta ili na dočeku Bin Zajeba. Mislim realno, boli Srbe stojan da idu da mašu nekom francuzu ili arapinu.
E ovo mi je odmah zasmrdelo na to. Pogotovu kad sam video sa kog prozora mašu ti ''građani''. Iz zgrade sa poslovnim prostorom, a gle čuda, još je na upečatljivom i vidljivom mestu. I još ova riba sa profi kamerom, koja možda što kaže Maradić, nije neka next gen tehnologija, ali sam zato, Maradiću, siguran da prosečan Srbin ovakve kamere u kući ne drži. E jedino ne znam šta je u ovoj zgradi odakle je guska bacala ruže. Ali mislim da je i to neki poslovni prostor, pošto je puna tabli na ulazu. A i šta košta vlasnika da ''iznajmi'' aktivistima taj stan na 1 sat, dok ovi prođu. Štaviše, lepo će da zaradi.
I za kraj, da se ne zezamo... Parada je krenula od Vlade, a završila se kod Skupštine. To je tačno 1 km. Šanse da se na potezu od 1km, i to baš na te dve međusobno blizu lokacije, od celog BGa, nađu građani koji toliko podržavaju paradu da će da im mašu LGBT zastavom i ružama... su smešne. To je mislim kao kada bi bila parada Srba u Prištini i baš na najupečatljivijoj zgradi duž trase parade, se zavijori srpska zastava i dobri samarićani koji mašu Srbima. Aha, oće to...
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 01:37:39 od hkj »
I još ova riba sa profi kamerom, koja možda što kaže Maradić, nije neka next gen tehnologija, ali sam, Maradiću, siguran da prosečan Srbin ovakve kamere u kući ne drži
Dobro, nije sad nesto sto kupis za 200-300 evra nego je vec preko 1000€, i vec je Boradcast standard danas, ali opet daleko od jedne Ikegami ali za srpske standarde je opet dosta dobra stvar, ako se bavis sa videografijom, uzeces je, ne uzimaju je ljudi za hobi. Inace, sad pokaze vlast, eto vidite kolko smo ucinili da smirimo one olose huligane, nije bilo lako al uspeli smo, dajte namignite jos jednom da ubedimo narod da sutra ulazimo u EU, mislim, valja za izbore, a ako ne bude nekih obecanja, cujte, opet mozemo da se vratimo u srednji vek pa vi vidite sta cete
Pa to. Za prosečnog srpskog novinara i više nego dovoljno.
I da, još jedna stvar :
Ova zgrada ima držač za zastavu na samo jednom mestu - baš na ovim prozorima gde su ''građani koji mašu''. Ispada da eto, u toj upečatljivoj, idealno pozicioniranoj zgradi, žive neki obični ljudi koji eto, gle čuda, drže u kući skupu kameru, LGBT zastavu, i imaju na prozoru ugrađen držač da mogu da je okače dok mašu gejčićima. Onako sve ko poručeno, ko u nekom idealnom scenariju...
Interesantno majku mu, u ovoj našoj srpkoj politici i društvu stalno neke slučajnosti...
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 02:10:20 od hkj »
Tacno se vidi ko organizuje, ko podrzava i ko je ciji pulen...
p.s. I nemojte misliti da je pano u pozadini u vezi Zivojina Misica uslikan slucajno, sa sve citatom, kao simbolom osvajanja "homoseksualne slobode"...tuga i uzas.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 06:50:25 od 85Kristal »