Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Још један диван дан у Београду - крећу поносни парадери  (Pročitano 7178 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Svaka cast Vucicu, za samo 3 godine je postigao ono sto demokrate nisu za 12...

Zivojin Misic u pozadini, a ispred belosvetski olos sa domacim guzopoklonicima.

I to jos kod Generalstaba...

A ovi sto su im cvece bacali, mada pretpostavljam da je to namesteno ali ajde, bolje da su se kamenicama opremili pa paljba po olosu.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 00:09:58 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Nokia 33-10
Namešteno, reče  hjk da su bili u nekim iznajmljenim stanovima i državnim institucijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
"Постоји посебан облик психичке болести – манијакална потреба за прљавштином, када психички болесник прождире сопствене фекалије. У таквом стању свој живот је завршио и познати писац Мопасан, циник и развратник у књижевности. Прождирање прљавштине неке силе данас желе да представе као норму човековог понашања и као право које се штити законом и пендрецима."

http://srbin.info/2015/05/01/homoseksualizam-i-pravoslavna-crkva-nova-sodoma-i-sodomiti/

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
"Постоји посебан облик психичке болести – манијакална потреба за прљавштином, када психички болесник прождире сопствене фекалије. У таквом стању свој живот је завршио и познати писац Мопасан, циник и развратник у књижевности. Прождирање прљавштине неке силе данас желе да представе као норму човековог понашања и као право које се штити законом и пендрецима."

http://srbin.info/2015/05/01/homoseksualizam-i-pravoslavna-crkva-nova-sodoma-i-sodomiti/

Eat da poo poo

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Namešteno, reče  hjk da su bili u nekim iznajmljenim stanovima i državnim institucijama.

99% sam siguran da je namešteno. Odmah sam se setio onog što sam pominjao, kada je pre dve godine došao francuski ministar, a na ulici lično videh grupe naših ljudi, casual obučeni, koji hodaju sa zastavicama Francuske, i žure negde. Kao izašli ljudi da dobrovoljno pokažu podršku. Kako da ne.  Smile U stvari bile plaćene botine, isto ko i oni na otvaranju Pupinovog mosta ili na dočeku Bin Zajeba. Mislim realno, boli Srbe stojan da idu da mašu nekom francuzu ili arapinu.

E ovo mi je odmah zasmrdelo na to. Pogotovu kad sam video sa kog prozora mašu ti ''građani''. Iz zgrade sa poslovnim prostorom, a gle čuda, još je na upečatljivom i vidljivom mestu. I još ova riba sa profi kamerom, koja možda što kaže Maradić, nije neka next gen tehnologija, ali sam zato, Maradiću, siguran da prosečan Srbin ovakve kamere u kući ne drži.  Smile  E jedino ne znam šta je u ovoj zgradi odakle je guska bacala ruže. Ali mislim da je i to neki poslovni prostor, pošto je puna tabli na ulazu. A i šta košta vlasnika da ''iznajmi'' aktivistima taj stan na 1 sat, dok ovi prođu. Štaviše, lepo će da zaradi.

I za kraj, da se ne zezamo... Parada je krenula od Vlade, a završila se kod Skupštine. To je tačno 1 km. Šanse da se na potezu od 1km, i to baš na te dve međusobno blizu lokacije, od celog BGa, nađu građani koji toliko podržavaju paradu da će da im mašu LGBT zastavom i ružama... su smešne. To je mislim kao kada bi bila parada Srba u Prištini i baš na najupečatljivijoj zgradi duž trase parade, se zavijori srpska zastava i dobri samarićani koji mašu Srbima. Aha, oće to...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 01:37:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
I još ova riba sa profi kamerom, koja možda što kaže Maradić, nije neka next gen tehnologija, ali sam, Maradiću, siguran da prosečan Srbin ovakve kamere u kući ne drži

Dobro, nije sad nesto sto kupis za 200-300 evra nego je vec preko 1000€, i vec je Boradcast standard danas, ali opet daleko od jedne Ikegami ali za srpske standarde je opet dosta dobra stvar, ako se bavis sa videografijom, uzeces je, ne uzimaju je ljudi za hobi.
Inace, sad pokaze vlast, eto vidite kolko smo ucinili da smirimo one olose huligane, nije bilo lako al uspeli smo, dajte namignite jos jednom da ubedimo narod da sutra ulazimo u EU, mislim, valja za izbore, a ako ne bude nekih obecanja, cujte, opet mozemo da se vratimo u srednji vek pa vi vidite sta cete  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Citat
ali za srpske standarde je opet dosta dobra stvar

Pa to. Za prosečnog srpskog novinara i više nego dovoljno.

I da, još jedna stvar :

Ova zgrada ima držač za zastavu na samo jednom mestu - baš na ovim prozorima gde su ''građani koji mašu''. Ispada da eto, u toj upečatljivoj, idealno pozicioniranoj zgradi, žive neki obični ljudi koji eto, gle čuda, drže u kući skupu kameru, LGBT zastavu, i imaju na prozoru ugrađen držač da mogu da je okače dok mašu gejčićima. Onako sve ko poručeno, ko u nekom idealnom scenariju...

Interesantno majku mu, u ovoj našoj srpkoj politici i društvu stalno neke slučajnosti...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 02:10:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
Sa sve citatom zivojina misica... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Interesantno majku mu, u ovoj našoj srpkoj politici i društvu stalno neke slučajnosti...  Smile
"Slucajnosti" i "spontanosti" su svetski fenomeni, nista nije rezirano, a zatim slikano, a zatim pusteno u medije!!!1

Citat
99% sam siguran da je namešteno.
100%

Tacno se vidi ko organizuje, ko podrzava i ko je ciji pulen...

p.s. I nemojte misliti da je pano u pozadini u vezi Zivojina Misica uslikan slucajno, sa sve citatom, kao simbolom osvajanja "homoseksualne slobode"...tuga i uzas.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 06:50:25 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Nokia 33-10
Spinovanje kao u vreme Tadića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.