Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:30:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jočić povređen u udesu  (Pročitano 43380 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Novembra 98 sam imao tesku saobracajnu nesrecu (na sluzbenom putu).Policija je u rekordnom roku bila na mestu dogadjaja,mene je hitna dopremila za Beograd,dok je saobracajna policija ostala da"obezbedjuje"mesto udesa i da radi uvidjaj..Dobro su ga obezbedili,jer mi je iz smrskanog automobila nestao instrument vredan par hiljada dolara!?(nalazio se u zadnjem prtljazniku,jedinom neostecenom delu kola...)Necu da vas smaram pricom koliko sam se tadasnjih nemackih maraka nadavao da bi me doktori kako-tako skrpili...Idemo dalje:s obzirom na moje zdravstveno stanje nakon udesa(tacno godinu dana bolovanja),firma se svim snagama zauzela za mene,pa je tako dosao red i na osiguranje.Uslov osiguravajuceg drustva da mi isplati premiju je,naravno,bio alko-test,ali...u policiji su mi doslovce,rekli:"Izvinjavamo se,ali mi smo vas alko-test izgubili!!!" ](*,)Prolaze dani,meseci( inflacija galopira),a mog alko-testa-nigde!!!Dolazi i nesretno bombardovanje,a iz policije mi porucuju:"Znate,jos uvek ne znamo gde je vas alko-test,ionako je sada sve to stopirano zbog ratne situacije..."Tek nakon zavrsenog bombardovanja na volseban nacin (nakon 8 meseci!!!)famozni dokument isplivava iz policijskog mulja,i ja dobijam novcano obestecenje...(Ne pitaje me koliko,sramota me je da kazem...)Pitam se sta li je pandur(koji je u dilu sa nekim iz osiguranja krio moj alko-test 8 meseci)uradio sa parama koje je tako "zaradio"...Mozda je domacin covek,pa je napravio jos jedan svinjac,ili mozda kokosinjac...? Smile...Tako da...ministri bivsi,ministri sadasnji-puca mi,bre,k..ac za vas!!! A,da:evo sad ce 10 godina,a sudjenje nikada nije odrzano(valjda je banda mislila da sam umro...Jocicu,ako mozes da pomeras oci,procitaj ovo...

ako si izgubio koju hiljadu dolara, a kad izgubis nekoliko desetina hiljada eura zbog situacije slicne kao tvoje ....

ali u svakom slucaju podrzavam sve sto rade za jocica. pa sta? i treba.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Smešno... Za jednog korumpiranog ministra (uzeo 8.000.000 evra samo od Miškovića) i bivšeg delikventa (trafika i druženje s Ljubom Zemuncem) tolike pare skrkati...

Još ima obraza država da mu plaća lečenje a pun ko brod (kradenih para)...

Za to vreme 1000 dece nema lovu za operaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple k750i
Smešno... Za jednog korumpiranog ministra (uzeo 8.000.000 evra samo od Miškovića) i bivšeg delikventa (trafika i druženje s Ljubom Zemuncem) tolike pare skrkati...

Još ima obraza država da mu plaća lečenje a pun ko brod (kradenih para)...

Za to vreme 1000 dece nema lovu za operaciju
Tacno tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Bosch 3322
ili ne mogu da udju na spisak za operaciju, a da ne pominjemo novi zakon o zrdavstvenom osiguranju po kome mozes da se lecis samo u mestu gde stanujes, pa ce tako Beograd da uziva VMA i klinicki centar koji gradjen od poreza svih gradjana iz Srbije, kako onih iz Beograda tako i iz Vranja, Leskovca, Subotice i svakog drugog mesta!  I da licno sam bio prisutan u klinickom centru kada je coveka iz Krusevca dovezao sanitet, i njegova zena dosla na prijavnicu ali nije imala pecat na uputu i vratili su coveka nazad cak je zenu obezbedjenje izbacilo napolje, a zato za ministra zaustavljaju saobracaj i vode ga na lecenje u inostranstvo! E to ti je bezobrazluk!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Odluka opštinskog tužioca u Velikoj Plani
Novo veštačenje udesa ministra Jočića
Autor: J. Ilić | 11.03.2008 - 06:38

SMEDEREVO - Opštinski javni tužilac u Velikoj Plani Vesna Ivanović zatražila je saobraćajno tehničko veštašenje nesreće, u kojoj je teško povređen ministar policije Dragan Jočić. Zapisnici policije i istražnog sudije, kao i materijalni dokazi sa mesta nesreće, juče su poslati na adresu Saobraćajnog fakulteta, a na osnovu mišljenja veštaka biće odlučeno o daljem postupku.

Nedelju dana posle dobijanja zapisnika lokalne policije, kao i druge kriminalističko-tehničke dokumentacije saobraćajne nesreće u kojoj je povređen ministar policije, tužilac Vesna Ivanović naložila je dodatno veštačenje.
- Zatražila sam od istražnog sudije sprovođenje određenih istražnih radnji koje bi rasvetlile uzroke nesreće i druge činjenice od važnosti za donošenje odluke o daljem postupku, rekla je „Blicu“ tužilac Vesna Ivanović.
Predmet je juče prosleđen Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, potvrdio je „Blicu“ istražni sudija Miroljub Živanović, koji je obavio uviđaj na mestu udesa. Prema Živanovićevim navodima, veštačenje bi trebalo da ponudi odgovore na pitanja o okolnostima nesreće, brzini kretanja blindiranog džipa, poštovanju saobraćajnih propisa, kao i eventualnom postojanju odgovornosti vozača.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
И на крају чему тај поновни записник, значи да се го скинуо и возио 800 на сат притом убио аутобус сирочади из Звечанске, нико га ни зашта не би кривио и чему то?
а кад неко убије неко поштено чељаде онда нема изласка на увиђај по годину дана, кад се суди неком њиховом онда суђење траје 1000 година и стално спремају нека рочишта...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sad je na lecenju u Svajcarskoj? Hm...A Svajcarska priznala Kosovo!
Osim toga, ako je za mene vrhunac lecenja bolnica u Novom Sadu, ili ajde bas mozda i VMA preko neke veze, dosta je i za mog ministra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
BlackBerry bold 9000
pravda postoji među jednakima... i ti ćeš u svajcarsku kad budeš ministarka a ne čistačica... ne znam zemlju u kojoj ministri, premijeri i predsednici imaju isti status i uslove kao čistačice
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Pa, da je Danin rodjak.. svi bi cucali i pokusavali da snesemo zlatno jaje kojim ce se platiti oporavak...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
BlackBerry bold 9000
nije njen rođak, to je rade bia i to po ženskoj liniji...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:30:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.219 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.