Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:46:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jočić povređen u udesu  (Pročitano 43377 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Koliko ja god gajio negativna osecanja prema doticnom, nije ljudevno radovati se ili zeliti mu nesto loshe...
Uglavnom svaka njemu cast zato sto je represivni aparat, i dao Bog da kad je moj cale otisao da operise kicmu nije morao da plati 500evra magnetnu rezonancu i 2 000evra operacioni zahvat... to sam rekao ja bi voleo ako je njemu 20 lekara neka normalnom coveku koji nije bitan za odrzavanje drzavnog poretka*(iskreno govoreci) bude omogucen bar jedan da ne mora da ga podmicuje i da skoro nepokretan ide od vrata do vrata i tura koverte korumpiranim budalama...

Cisto da se neshvati kako je meni krivo da njega leci 20lekara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
Novembra 98 sam imao tesku saobracajnu nesrecu (na sluzbenom putu).Policija je u rekordnom roku bila na mestu dogadjaja,mene je hitna dopremila za Beograd,dok je saobracajna policija ostala da"obezbedjuje"mesto udesa i da radi uvidjaj..Dobro su ga obezbedili,jer mi je iz smrskanog automobila nestao instrument vredan par hiljada dolara!?(nalazio se u zadnjem prtljazniku,jedinom neostecenom delu kola...)Necu da vas smaram pricom koliko sam se tadasnjih nemackih maraka nadavao da bi me doktori  kako-tako skrpili...Idemo dalje:s obzirom na moje zdravstveno stanje nakon udesa(tacno godinu dana bolovanja),firma se svim snagama zauzela za mene,pa je tako dosao red i na osiguranje.Uslov osiguravajuceg drustva da mi isplati premiju je,naravno,bio alko-test,ali...u policiji su mi doslovce,rekli:"Izvinjavamo se,ali mi smo vas alko-test izgubili!!!" ](*,)Prolaze dani,meseci( inflacija galopira),a mog alko-testa-nigde!!!Dolazi i nesretno bombardovanje,a iz policije mi porucuju:"Znate,jos uvek ne znamo gde je vas alko-test,ionako je sada sve to stopirano zbog ratne situacije..."Tek nakon zavrsenog bombardovanja na volseban nacin (nakon 8 meseci!!!)famozni dokument isplivava iz policijskog mulja,i ja dobijam novcano obestecenje...(Ne pitaje me koliko,sramota me je da kazem...)Pitam se sta li je pandur(koji je u dilu   sa nekim iz osiguranja krio moj alko-test 8 meseci)uradio sa parama koje je tako "zaradio"...Mozda je domacin covek,pa je napravio jos jedan svinjac,ili mozda kokosinjac...? Smile...Tako da...ministri bivsi,ministri sadasnji-puca mi,bre,k..ac za vas!!!    A,da:evo sad ce 10 godina,a sudjenje nikada nije odrzano(valjda je banda mislila da sam umro...Jocicu,ako mozes da pomeras oci,procitaj ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nista nije slucajno. od sudbine se ne bezi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Je l'to idu 20 lekara po policajcu kao što idu 40 policajca po glavi stanovnika? Smile

Želim ja tom čoveku brz oporavak ali ovo je stvarno prevršilo meru. Koliko samo bolesnih ljudi čeka da se poprave neispravni lekarski aparati po zdravstvenim ustanovama da bi se pregledali.... a onda kada više ne smeju da čekaju, jer im život zavisi od svakog minuta plaćaju besomučne cene privatnicima (tim istim lekarima iz državnih bolnica) da bi došli brže do rezultata... + nabavka neophodnih lekova

Mogu da navedem i grad, i zdravstvenu ustanovu i koji im sve aparati tamo ne rade i koji lekari to rade... ali time ništa ne bih postigla u ovakvoj državi sa takvim ministrom zdravlja, sramota.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
I u ovom slucaju se vidi pristrasnost i neobjektivnost danasnjih medija, jer u prvi plan stavljaju sudbinu povredjene osobe, a ubijenog stradalog sirotog psa niko vise i ne spominje. A bio je pravi rasni pas.. RIP  Smile

IP sačuvana
social share
CRVENA ZVEZDA JE Evropski SAMPION Srbije! pravi! vecni! posteni! najbolji! najjaci! najbrojniji
rezimske lopove i jude u zatvore

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ- свим осталимa смрт! lopovi  tole , djuru snajdera na kolac! smrt jsd siptarskiim teroristima (glodarima), srusen i spaljen do temelja Jna .s s tadicu ubij se. ЗВЕЗДА СРБИЈА! СВИ У НАПАД.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Jočiću ugrađen veštački pršljen
Autor: Tanjug | 02.02.2008 - 13:05

Ministru policije Draganu Jočiću, kome je u saboraćajnom udesu povređena vratna kičma uz oštećenje nevrnih struktura, zdrobljeni peti prsljen zamenjen je veštačkim a s prednje strane vratna kičma je stabilizovana najsavremenijim titanijumskim implantatima.

Prema izjavi upravnika Spinalnog centra na Banjici dr Zdeslava Milinkovića, koju danas prenosi "Politika", Jočiću je u optimalnom roku urađen opsežan rekonstruktivni hirurški zahvat, uklonjeni su fragmenti koštanog tkiva i diskusa koji su pritiskali kičmenu moždinu.
Milinković je rekao da se intenzivno lečenje nastavlja a počela je primena fizikalne rehabilitacije i da u ovom času nema potrebe za premeštanjem povređenog na Vojnomedicinsku akademiju. "Ozbiljni lekari nikada se ne bave proizvoljnim prognozama jer ishod zavisi od brzine intervencije, starosti pacijenta i opsteg stanja" rekao je Milinković naglasivši da treba poštovati i zaštitu privatnosti povređenog ministra i njegove porodice. Milinković je potvrdio da zbrinjavanje ministra Jočića može da se smatra primerom adekvatnog zbrinjavanja povređenih prilikom teških saobraćajnih nesreća što podrazumeva dobro sprovedenu prvu pomoć, ranu dijagnostiku kao i čitav hirurški zahvat. "Ruski tim neurohirurga koji je odmah nakon nesreće doleteo da pomogne lekarima na Banjici u zbrinjavanju povređenog ministra policije mogao je samo da konstatuje da za njih nikakvog posla nije bilo", istakao je Milinković.
Prilikom povrede kičmenog stuba, kako je rekao, najvažniji je adkvatan transport pa će se i ubuduće, kako je dogovoreno sa ministrom zdravlja, insistirati na edukaciji zdravstvenih radnika i javnosti preko medija, kako bi se smanjio rizik kod zbrinavanja povreda kičme. "Spinalni centar je otvoren za sve", poručio je dr Milinković i dodao da tim spinalnih hirurga ima veliko iskustvo i da se u Centru obavi oko 700 operacija kičme godišnje.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Nastavlja se pozitivan tok oporavka ministra Jočića
Autor: Tanjug | 05.02.2008 - 15:06

Ministarstvo zdravlja saopštilo je danas da se nastavlja pozitivan tok oporavka ministra unutrašnjih poslova Dragana Jočića, koji se nakon saobraćajne nesreće nalazi na intenzivnoj nezi u Specijalnoj ortopedskoj bolnici "Banjica".

Posle predviđenih hirurških zahvata, nastavljen je i pozitivan tok oporavka njegovog vozača Mirka Damjanovića u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, navedeno je u saopštenju. O Jočićevom i Damjanovićevom zdravlju brine konzilijum lekara u kojem je 16 članova koji predlažu i mere za oporavak ministra i njegovog vozača. Na čelu konzilijuma, koji je osnovala Vlada Srbije je ministar zdravlja Tomica Milosavljević. Članovi konzilijuma su ruski neurohirurg Aleksandar Potapov iz Naučno-istraživačkog instituta "Burdenko", dr Zdeslav Milinković, koji je obavio prvu operaciju, direktor Instituta "Banjica" prof. dr Zoran Blagojević, dr Nadica Mančić, dr Vojislav Basara i dr Božić sa istog instituta.
Članovi konzilijuma iz Kliničkog centra Srbije su prof. dr Vojko Đukić, dr Luka Serasulić, dr Milo Joksimović, dr Dana Grujičić i dr Nataša Kovačević-Kostić, a sa Vojno medicinske akademije u Beogradu general-major prof. dr Miodrag Jevtić, Predrag Romić, dr Nikola Filipović i dr Marina Panišić. Jočić i Damjanović su teške telesne povrede zadobili 25. januara u saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Milosavljević: Jočić se postepeno oporavlja
Autor: Tanjug | 11.02.2008 - 09:09

Ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević izjavio je danas da se ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić, koji je zadobio teške povrede kičme u saobraćajnoj nesreći pre dve nedelje, i dalje postepeno oporavlja.

Milosavljević je RTS-u rekao da je u ovom trenutku završen proces intenzivnog lečenja i intenzivne nege i da se Jočić nalazi u Institutu "Banjica" u režimu poluintenzivne nege.
"Jočić je imao ozbiljnu povredu vratne kičme i uspešno je operisan u prvih nekoliko sati", rekao je Milosavljević, podsetivši da je proteklo već više od dve nedelje od povrede.

Milosavljević je ukazao da je reč o ozbiljnoj povredi koja zahteva sveobuhvatno lečenje i ozbiljnu rehabilitaciju.
"Taj proces teče dobro i stručni konzilijum ocenjuje pozitivnim ono što je do sada urađeno", rekao je Milosavljević.

Ministar zdravlja je istakao da je, takođe, završen i period intenzivnog lečenja Jočićevog vozača Mirka Damjanovića u Urgentnom centru.
"Posle svih predvidjenih hirurških intervencija i on se oporavlja u pozitivnom smeru", rekao je Milosavljević.

Jočić i njegov vozač, pripadnik MUP-a, Mirko Damnjanović teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak 25. avgusta u 23.30 časova, na autoputu Beograd-Niš, kod Velike Plane.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
petak 25. avgusta u
Smile  Smile
Toliko od Blica
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Klinika „Balgrist“ jedina u Evropi koristi nove metode lečenja
Jočića nadgleda tim lekara
Autor: U. P. - T. N. S. | 08.03.2008 - 06:30

BEOGRAD - Švajcarska klinika „Balgrist“, u kojoj se leči ministar policije Dragan Jočić, jedina je u Evropi koja koristi nove metode lečenja povrede kičmene moždine, rečeno je „Blicu“ u srpskom Ministarstvu zdravlja.

Jočić je pre dva dana prebačen iz Beograda na lečenje u ovu kliniku i njegov oporavak nadgleda tim lekara. Preporuku da se njegovo lečenje nastavi u inostranstvu dao je stručni konzilijum srpskih lekara, koji su vodili računa o njegovom oporavku tokom poslednjih mesec i po dana.
Zamenik direktora klinike „Balgrist „Oliver Marić rekao je juče za „Blic“ da se u toj ustanovi akcenat stavlja na rehabilitaciju pacijenata i da je najveći oporavak moguć u prva tri meseca, ali da lečenje može da potraje i godinama. On je dodao i da je velika prednost te klinike to što se nalazi u okviru Ciriškog univerziteta, koji ima veliki broj specijalista za lečenje povreda kičme.
Glavna prednost ciriške klinike „Balgrist“ jeste to što uz najsavremenije lekove u terapiji najtežih pacijenata koristi i čudo tehnike - robotizovanu terapeutsku mašinu „Lokomat“.
Ovaj džinovski uređaj čija je cena preko 300.000 dolara radi na taj način što pacijenta uz pomoć preciznih tegova izdiže iznad trake za hodanje i omogućava lakšu rehabilitaciju pacijenata. Superosetljivi senzori na nogama i rukama precizno određuju pritisak na površinu i pomažu obolelom da simulira pokrete čime dolazi do jačanja mišića i sprečavanja atrofije.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:46:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.