Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:05:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan je Lazo Goluza  (Pročitano 13847 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Hvala na odgovorima. Oduvek me je zanimala sva ta statistika.
Ovaj procenat za pitanja sa 4 odgovora, he, zanimljivo. Onda je za broj jos malo manje, sigurno?
I jos nesto, koliki je ukupan broj registrovanih igraca?

Sto se tice ne prihvatanja pitanja sa negacijom, sad kapiram, mnogo bi vremena oduzelo, ali ipak nije to nacin - obrisati. Mozemo da navedemo izvor. Mozete i da proverite za nekoliko pitanja da li (ne)glumi neki glumac u filmu... pa ako vidite da je tacno, prihvatite sva djuture (na verovanje). Ako je greska, posle ce se prijaviti i obrisati.
Nije tesko otvoriti sajt imdb i proveriti, to je samo moje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Meni se mnogo vise svidjala originalna situacija sa 10 pitanja posle 50 partija, gde se za svako prihvaceno pitanje povecava limit za jedan.

to je odlicno bilo, samo bih ja bio stavio da uslovi budu jos restriktivniji, recimo moze tek posle 100 partija, krece se od jednog pitanja i povecava za 1, pa bi zbog toga sami postavljaci malo vrsili selekciju svojih pitanja i malo razmisljali i ne bi slali pitanja kao da kupuju paradajz

verujem da ljudi koji su zaduzeni da to rade nisu u stanju za tako kratko vreme verifikovati sve sto se trazi.

pola stvari sam nasao na wikipediji, mozda je u stvar u tome da vi uopste ne priznajete verodostojnost iste i trazite druge izvore pa zbog toga duze traje, ali za ove primere bih rekao da je wikipedia dovoljna
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 14:48:32 od glupi_zmaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Kome se ne svidja moze se prijaviti za slagalicu, milionera, pitanja za sampione, visoki napon...

Posto je Zmaj (kao i vecina nas ovde) dobronamerno sugerisao, ovakvi odgovori nisu na mestu.
Ja bih volela da klinaca ima sto vise, i nikada, a na kvizu sam duze od godinu dana, od njih nisam dozivela bas nikakvu neprijatnost, dok se desavalo da me ti dobri ljudi i igraci cesto prozivaju da ucim napamet neka pitanja zato sto ih ubijem, npr. u sportu. SF, nije bitno kakve su uvrede, vec ko ih iznosi. Nevaspitanih ljudi ima i to uopste ne zavisi od inteligencije. Ponavljam, kviz je mnogo bolji i pitanja bitno kvalitetnija u odnosu na vreme kad sam pocinjala da igram kviz. Sad se desava da kad igram knjizevnost znam i 100 posto pitanja, nekad je bilo mnogo drugacije. Laka pitanja treba da postoje, sta ce nam kviz u kome mogu da ucestvuju samo probrani. To vec imamo na televiziji, sve isti ljudi godinama.

Odavno ne igram kviz, kada sam video da je stvar lista i cuda (cast izuzecima) nije mi vise imalo draz.

Ali nisam nikoga krivio, nesto trazio, bunio se i slicno. Kviz je takakv kakav je, moja je odluka da prihvatim taj princip i igram, ili ne igram, nista trece. Odlucih da ne igram.

Stoga, imam pravo na svoje misljenje i ostajem prvi prvobitnom komentaru. Ne vidim da tu ista nije na mestu i stojim iza svake svoje reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@ SF
Ne znam o kakvoj generalizaciji govoriš. Ja sam uvek iz najbolje namere iznosio određene predloge i kritike na ovu igru, na šta imam pravo jer nikad nisam vređao nikoga, a ono ‘’akademski mrgud’’ mogu shvatiti kao fino upakovanu uvredu. Primedbe koje sam iznosio uvek su se odnosile na dve konkretne stvari: kvalitet pitanja i višestruke naloge.

Stalno govorite kako vam je teško, nemate vremena i ovo radite iz čistog altruizma. Nešto ne verujem da ste vi neprofitna organizacija. Nekoliko puta sam ponudio svoju pomoć, čak predlagao uvođenje simbolične članarine. Nudio sam da vam ustupim pitanja iz svoje ogromne baze po cenu da više ne igram kviz, redovno apdejtovao svoja pitanja koja su prestala da budu aktuelna. Ne znam da li to nije dobronamerno.

@ apstahovana
Nemam ništa protiv klinaca i mislim da je bolje da vreme provode ovde gde mogu nešto naučiti nego da duvkaju ispred zgrade. Ima tu super klinaca, gospodin džo na primer. Mislio sam isključivo na kvalitet pitanja koji je po meni drastično opao i dosta ljudi se sa tim slaže.

@alex 69
Odlična pitanja. Ima ih još mnogo na tom sajtu, prava riznica znanja.

@Coolrunner
Pošto si se odlučio da ne igraš, ne vidim svrhu tvojih komentara osim povećanja broja istih kako bi postao zaista pravi svedok stvaranja istorije.

Pozdrav svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson C902
Mislio sam da je baza mnogo veća.  Smile .Sve predloge možemo davati koliko hocemo ko zna koliko sada ima pitanja na cekanju,kad se sve to pregleda(a ne verujem da će to biti skoro) može svako da iznese svoj predlog do tada sve ovo je u prazno. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One

@Coolrunner
Pošto si se odlučio da ne igraš, ne vidim svrhu tvojih komentara osim povećanja broja istih kako bi postao zaista pravi svedok stvaranja istorije.

Nista original, samo nova kopija. N-ti koji nema sta da kaze lec palamudi o broju poruka. Daj nesto pametno reci.  Smile

A igranje kviza podrazumeva pismenost - ajde na pocetnu stranu foruma ili pravilnik i lepo procitaj deo: Burek forum, najvece slobodne diskusije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Vidim, ima predloga, pitanja, pohvala i kritika. Znaci, "ipak se (p)okrece"! Nismo imuni na neka licna prepucavanja, ali "nit' je bilo, nit' ce igda biti" tri Srbina a jedno misljenje. To uopste ne mora biti lose, ukoliko se iz te raznolikosti izvuce ono najbolje. Sada je na (nemam bolji izraz) upravi kviza da odluci hoce li nesto od narecenog razmotriti, prihvatiti ili odbiti. Svakako da se oni prilikom odlucivanja moraju voditi ne samo po lepim zeljama, vec prvenstveno prema trenutnim mogucnostima. Kako su do sada dobro radili (neke sitnije zamerke jos i stoje, ali one krupnije svakako ne), nemamo razloga da ne verujemo da ce i nadalje biti tako. Posto smo mi, generalno, skrti i teski na pohvalama i priznanjima ("jes', ti ce mi kazes"), a znajuci to i iz vlastitog iskustva, zelim da im cestitam na dosadasnjem uspehu u radu. Ovo cinim sa utoliko vecim zadovoljstvom sto to zaista i mislim, ne ocekujuci da mi oni, zauzvrat, dostave odgovore pred sledeci turnir znanja, ili mi naprasno povecaju PI do crvene zvezde. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
LG g5
Eto ja sam i danas poslao nekoliko pitanja.
Trebalo mi je oko sat vremena da sve to sredimali ovaj put sam naveo  negdje po 2 izvora a negdje po 1 izvor  Smile

More questions tomorrow  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Trebalo mi je oko sat vremena da sve to sredimali ovaj put sam naveo  negdje po 2 izvora a negdje po 1 izvor  Smile

Hoces da kazes da do sada nisi slao izvore za potvrdu odgovora (a prihvacena su ti pitanja)? Ako je tako eto objasnjenja zasto prihvatanje pitanja generalno ide sporo. Zaista bi to trebalo da bude obavezno, pa tek ako admin nije bas zadovoljan izvorom da potrazi jos negde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
LG g5
Citat
5. Želim da šaljem nova pitanja. Kako?
Prvo - hvala na tome! Drugo, neophodno je ispuniti jedan kriterijum, a to je da imate barem 50 odigranih igara. Nakon toga u Vašem profilu otvara se mogućnost da pošaljete novo pitanje. Maksimalno možete poslati 10 pitanja odjednom. Kada ona prođu moderaciju možete poslati novih 10 i tako koliko god želite puta.

Citat
Slanje novih pitanja
Da biste slali pitanja neophodno je da ispunite dva uslova, a to je da imate barem 50 odigranih partija i da ste bar 10 dana u igri.
Ako to ispunjacvate, nova pitanja koja bi se mogla uvrstiti u igru možete poslati preko opcije “Pošaljite pitanje” koja se nalazi na Glavnoj stranici u meniju Ostalo!.

Važna napomena: Standard koji želimo poštovati je pravilan pravopis, pravilna upotreba velikih i malih slova srpske latinice, ekavica i pravilna upotreba tzv. Yu slova, tj: ČčĆ抚ĐđŽž

Kada ste ušli u opciju Pošaljite pitanje, otvara vam se mogućnost da pošaljete (klik na Pošalji novo pitanje, pa u okviru Tip):
1. Novo pitanje sa 4 odgovora
2. Novo pitanje sa brojem

Jako je bitno da pitanja upišete u pravu oblast, pa tako ako je odgovor na pitanje samo broj (godina ili neki drugi broj), nemojte takva pitanja slati sa četiri ponuđena odgovora, već ih smestite u pravu sekciju.
Pored toga tu imate na raspolaganju statisku vaših pitanja, i mogućnost da označite da li pitanja šaljete anonimno ili želite da se u igri vidi da ste vi autor.

Ne vidim da negdje pise da se stavi izvor.

Hoces da kazes da do sada nisi slao izvore za potvrdu odgovora (a prihvacena su ti pitanja)? Ako je tako eto objasnjenja zasto prihvatanje pitanja generalno ide sporo. Zaista bi to trebalo da bude obavezno, pa tek ako admin nije bas zadovoljan izvorom da potrazi jos negde.

Pitanja sto su mi prihvacena, prihvacena su jos pocetkom godine  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:05:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.