Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:01:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan je Lazo Goluza  (Pročitano 13850 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
E ovaj Ranoje mora da bude u svakoj čorbi mirođija pa to ti je  Smile Smile

u vezi sa temom... 

Igrajte se, zezajte se, družite se, jer to je ono što je važno. Ja sam stvarno ovde upoznao neke fenomenalne ljude i najviše zbog toga skidam kapu ljudima koji su doneli CQ u Srbiju. Bravo!  Smile

i dan danas stojim iza ovoga, kao što i dalje poštujem sav trud koji ulažu u ovu igru i SF i RASMC i drugi. i posle svega ne mogu vam reći ništa osim "svaka čast".

ali, iako zaista respektujem želju pojedinih dobrih igrača da svojim sugestijama učine ovaj kviz boljim nego što jeste, ne vidim svrhu vašeg truda.
Micar011, ajde reci nam koliko puta si sugerisao, kukao, zapomagao i to uvek sa pravom... i jel ti neko kad izašao u susret?
Zar zaista mislite da će se zbog VAS nešto menjati?

Uzaludno je pokušavati, na kraju će uvek biti onako kako operateri smatraju da bi trebalo da bude.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ne vidim da negdje pise da se stavi izvor.
...
Pitanja sto su mi prihvacena, prihvacena su jos pocetkom godine  Smile

ma nisam ja ni pokusavao tebi nesto da zamerim, igrao si po pravilima igre koja su postavljena, samo ukazujem na nedostatke tih pravila...

sve svoje pisanije do sad formulisao bih u dva predloga (oba lako ostvariva):

1. zahtevati navodjenje referenci za poslata pitanja, sto ce ubrzati prihvatanje
2. nekim metodom utvrditi i obeleziti (zapamtiti) ko salje kvalitetna pitanja i njima davati prednost, sto ce povecati kvalitet pitanja

aj uzdravlje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Predlog br. 2 spada u domen licnih afiniteta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
 nikad nisam ceo pravilnik procitao, ali sam ukapirao da je lakse da ja za svoja pitanja ubacim izvor, nego da se administratori jebavaju po netu za svako pitanje koje mi posaljemo
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
tako i treba raditi. za prvih par pitanja koje sam poslao nisam navodio izvore, jer nisam baš bio upućen u celu koncepciju, ali kasnije sam počeo da uvek u napomenu stavljam link ka izvoru.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Predlog br. 2 spada u domen licnih afiniteta...

ovo je tacno u teoriji i dobra je polazna tacka za smisljanje lepih poslovica i gnoma tipa "100 ljudi 100 cudi" i "o ukusima se ne raspravlja", no u praksi u ovom konkretnom slucaju stvari stoje malo drugacije

ali kako god...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Qtek 666
Ne mislim da je stvar licnog afiniteta da li su pitanja dobra ili ne, naprotiv. Nikada ne ocenjujem pitanje po tome da li je odgovor meni poznat ili ne. Sezu sam pokusala da prigovorim par puta, ali me on ne razume i odmah optuzuje da nisam dovoljno obrazovana. Dakle, skoncentrisacu se samo na ono za sta sam kvalifikovana. Godina rodjenja Zvonka Karanovica? Da li znate coveka? Nebitno, ja ga znam. Da li je on iole bitna faca u knjizevnosti danasnjice? Svakako da ne. Jos manje je zanimljivo da znamo ko je na 125. mestu bilo koje liste bilo kog casopisa. Ovo nisu dobronamerna pitanja. Ja sam prva bila protiv svih pitanja vezanih za knjizevnost o kojekakvim nagradama. Prvo, ti koji su postavljali ponudili su cesto 4 lika koja su u isto vreme stvarala i u isto vreme osvajala nagrade. A sad ko je dobio ovu ili onu, naravno da je nevazno. Ovakva pitanja zahtevaju pravljenje raznoraznih spiskova, sto je meni neprihvatljivo. Evo, Zmaj i Aleks nisu mnogo pricali, nego su se bacili na posao. Aleks je u dobroj meri zasluzan sto sad imamo i lektire zastupljene u knjizevnosti, sto ranije nisi mogao ni za lek da nadjes.
@ Micar, ne mozes me nikako ubediti da je pre par meseci bilo kvalitetnijih pitanja. Americki predsednici minimum po jednom u svakoj partiji, a o ordenjima i Gospodaru prstenova bolje da cutim. E, ja to nikada nisam ucila napamet i nije me sramota, pa 30 posto Amerikanaca ne znaju ko im je danas predsednik, sto bih ja to znala. A, da, da ne zaboravim nase predsednike predsednistva i slicne gluposti. Dakle, ne prihvatam da je plavi krst u to doba bio vredniji od mog sad, pogotovo sto je prevara bilo apsolutno u istom, ako ne i vecem procentu nego sad (masovno se igralo sa robotima, na primer). PO se povecao uvodjenjem pomoci, ali, to moze biti samo olaksica boljim igracima ili onima koji znaju vise. I ja sam bila protiv tih pomoci, mozes i videti moj negativan komentar negde, ali, nekad rece Rambo Amadeus (mozda je nekog citirao, ja prihvatih kao njegovo), da su najpametniji ljudi oni koji nisu stalno u pravu i koji dozvoljavaju drugima da ih ubede da nisu u pravu.

Postoji par stvarno dobrih igraca koji vise ne igra tako cesto, ali, sigurna sam da to nema veze sa pitanjima, vec, verovatno, sa motivacijom ili necim drugim. Imaju forum pa nek se oglase, bas me zanima!

@Coolrunner, neprihvatljivo je komentarisati nesto sto ne igras, i reci da treba da se ili poklonis ili da odes. To je sigurno dosadno, rece slepi, pokusavajuci da opise dugu Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
apstrahovana, pravis fundamentalnu pogresku... kreces od sebe...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Qtek 666
apstrahovana, pravis fundamentalnu pogresku... kreces od sebe...
Ne razumem te Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ne mislim da je stvar licnog afiniteta da li su pitanja dobra ili ne, naprotiv. Nikada ne ocenjujem pitanje po tome da li je odgovor meni poznat ili ne.
Kada bi to bilo tako, zivot bi bio lep...
Nazalost, cinjenica je da je prvobitno ocenjivanje pitanja upravo izbaceno jer su ljudi ocenjivali kecevima pitanja koja ne znaju, a peticama ona koja znaju, bez obzira na to kakav je realni kvalitet tih pitanja...
I to je praksa koja je zaista redovna i koja se vidi i u komunikaciji... praksa vecine - ako znam odgovor, valja, ako ne znam odgovor, ne valja i to je to...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:01:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.