Мени нико,никада на радним местима где сам боравио ,овде у гастарбајтерији није долазио неки послодавац да ми каже како је нека вакцинација обавезна..као што су долазили одраслим,зрелим особама у Србији.
Хаарп или не,али Вама су нешто веома сумњиво убризгали без икаквог разлога.
Једном годишње овде добијеш од државе у поштанском сандучету неке таблете-Калијумодида- у случају неке нуклеарне катастрофе.. и то је све!
« Poslednja izmena: 19. Jan 2015, 18:05:13 od smook »
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Мени нико,никада на радним местима где сам боравио ,овде у гастарбајтерији није долазио неки послодавац да ми каже како је нека вакцинација обавезна..као што су долазили одраслим,зрелим особама у Србији.
Хаарп или не,али Вама су нешто веома сумњиво убризгали без икаквог разлога.
Mozada postoji razlog.
Ako te posalju u Afriku bez osiguranja i napomene da se plecujes... mozda 'oce da te se rese.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2015, 18:05:40 od system_v_r5 »
Meni je drago sto imam izuzetno zdravu genetiku, pa se takvi imbecili kojima treba otvarati oci internetom i koji veruju ludacima ne radjaju u nas.
Izuzetno zdravu? Dobro, to je tvoje misljenje. Ne internetom, ljudi od struke pricaju o necemu sto imbecili koji se polivaju sujetom i naivnom prepotencijom nikako ne mogu ili nece da prihvate...da stvari cesto nisu onakve kako se predstavljaju.
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Izuzetno zdravu? Dobro, to je tvoje misljenje. Ne internetom, ljudi od struke pricaju o necemu sto imbecili koji se polivaju sujetom i naivnom prepotencijom nikako ne mogu ili nece da prihvate...da stvari cesto nisu onakve kako se predstavljaju.
Elem, zar nije bilo zakonom kaznjivo odbijanje vakcinacije (ovde ne mislim na grip, nego na sve ono shto se prima do 10 godine)?
Zanimljivo je kako za rad u inostranstvu (kako je cool kad radish u medicinskoj ustanovi pa znash ove stvari) obavezno traze karton vakcinisanja. Ono shto nisi primio, morash ili nema posla... Pitam se shto? MOra da je zbog zlih farmaceutskih kompanija....
Elem, zar nije bilo zakonom kaznjivo odbijanje vakcinacije (ovde ne mislim na grip, nego na sve ono shto se prima do 10 godine)?
Zanimljivo je kako za rad u inostranstvu (kako je cool kad radish u medicinskoj ustanovi pa znash ove stvari) obavezno traze karton vakcinisanja. Ono shto nisi primio, morash ili nema posla... Pitam se shto? MOra da je zbog zlih farmaceutskih kompanija....
To sto je nesto legalno (zakonski odobreno) ne znaci da je legitimno. Ubijanje "nizih rasa" je u Hitlerovoj Nemackoj bilo legalno, zakonski regulisano, odobreno.
Npr. banke zelenase, iako je zelenasenje zakonom zabranjeno.
Postoje osobe koje su radile i jos rade i kojima niko nije trazio nikakav karton (i ovo moze biti kul). Farmacija nije problem, vec je problem to sto je zdravstvo privatizovano, pa i farmacija kao deo te price. Treba praviti razliku izmedju farmako mafije i farmacije.
Kada zdravlje postane biznis, bolest se namece kao nuzda! Kapitalizam, novac iznad svega, ovo-ono.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2015, 20:39:46 od 85Kristal »
Jbte, chitaj malo... napisao sam: Zar nije zakonom kaznjivo odbijanje vakcinacije? Gde si nashao legitimitet? Jbte ko da pricham sa google translejtom...