Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li vjerujete da Hrvatska falsifikuje istinu o Jasenovcu?

Glasanje završeno: 27. Maj 2009, 18:44:24

DA
90%  (9)
NE
10%  (1)
Ne znam nista o tome
0%  (0)
Ukupno glasova: 10
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Јасеновац: Фалсификовање истине  (Pročitano 17802 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ova tema je izrugivanje i pljuvanje po zrtvama jasenovca,
jer se koriste da bi se pisale ovakve stvari

A jedine lepe slike iz Hrvatske su slike razaranja te zemlje. Kad bude srusen toranj zagrebacke katedrale, svakako cu imati tu sliku.

pa kome je ovo normalno neka ide da se leci

tema treba pod lock dok se ne ocisti od ovog djubreta,ili dok se Tralala banuje

ovo je opet slucaj da krsi pravila i foruma i svega zivog,uostalom ovakve stvari ne mogu nigde slobodno da se govore

pise da se brisu poruke koje sire medjunacionalnu mrznju pa ne znam zasto ovo toliko ceka,ovo ne da siri mrznju nego brate...
u svakoj mu poruci ima takvog djubreta,da se postuju gornja pravila obrisali bi mu svaki post pa mu ode tema
ili neka nauci da je postavlja bez propratnih mrziteljskih gadosti,nazivanja svih hrvata ustasama i slicnih gadosti

speechpak i ostali koji se slazu/ne slazu s temom neka to rade argumentima
jer valjda za to sluzi forum

@ tema
moje je misljenje da ako je to istina drzava treba da ulozi protestnu notu i trazi objasnjenje od njihovih drzavnika ili trazi da intervenisu medjunarodne organizacije

i ja sam cula za brojku od 80 000
definitivno to treba da resavaju medjunarodni eksperti,ovi lokalni izgleda nikad nece biti u stanju da kazu nesto objektivno

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Npr. meni je normalno samo sto ja najvise volim gledati napad na Vukovar i Dubrovnik.
Btw. kad postanes moderator brisi, pisi, lock-uj, uz zahtjev da prestanes kukati o banovanju jer ga ponajvise zasluzujes ti.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Npr. meni je normalno samo sto ja najvise volim gledati napad na Vukovar i Dubrovnik.

samo tako,blago Srbiji što će da krene naprijed s ovakvim razmišljanjima.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam razloga sto volim da ih gledam. A inace da vecina ovako razmislja daleko bi dogurali ali vecina zna da oprosti za razliku od vas koji jos uvijek pljujete po nama.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Blagoslovene bile Sile Visina i Sile Ambisa koje zovem, Blagoslovene bile Sile Severa i Sile Juga koje prizivam, Blagoslovene bile Sile Istoka i Sile Zapada koje zazivam da vodom ili vatrom, pokretom zemlje ili olujom, dejstvom prirode ili coveka, sruse toranj zagrbacke katedrale -- na radost svetu i blagodat covecanstvu.

AuM-en! AuM-en! AuM-en! AuM-en!

======================================================

Samo najodvratnija fasistkinja moze da se izbljuvava po mrtvima tvrdeci da je "cula za brojku od 80,000 zrtava Jasenovca". Svako ko cita na srpskom cuo je za istinitu brojku o 700,000.

Samo najdovratnija fasistkinja moze bezocno da se izbljuvava lazuci da je poziv/priziv/zaziv -- silama koje to mogu -- da sruse toranj zagrebacke katedrale u bilo kakvoj vezi sa bilo kojom nacijom.

Ideja da samo jedna jedina religija u hrvatskoj (samoproklamovanoj kao sekularnoj) drzavi predstavlja apsolutni politicki identitet te drzave -- odnosno da je mrznja prema rimokatolicanstvu isto sto i medjunacionalna mrznja -- jeste mentalna izopacenost i politicki zlocin fasistkinje koja opoganjuje ovaj forum.

Toranj je u vezi sa rimokatolicanstvom, a ono je najgore sto se covecanstvu dogodilo u istoriji ove planete. To je ideologija mrznje, nazovi-religija koja je covecanstvu kroz istoriju nanela mnogo vise zla cak i od celokupnog islama sa svim Bin Ladinima, Saddamima i ostalim ex-CIA placenicima, zvezdama CNN-a (evropski politeisti, Germani, Sloveni, zene, Jevreji, Arapi u Spaniji, Maje, Acteki, protestanti, pravoslavni, slobodni zidari, homoseksualci, socijaldemokrate, socijalisti, komunisti... samo su mali deo zrtava vatikanske ideologije takodje poznate kao "religija").

Sve sto su pravoslavci, protestanti, judaisti, hinduisti, budisti i ostale religije zajedno zla ucinili jedni drugima i/ili trecima (a cega nije bilo malo! -- naprotiv) sveukupno nije ni cetvrtina zla koje je rimokatolicanstvo nanelo svetu.

Legitimno je i moralno je ispravno da se uniste tragovi te monstruozne ideologije.

Ali gnusna fasistkinja koja se izbljuvava bas na ovom forumu -- forumu o zrtvama monstruma koji ona nastavlja da zastupa, smanjujuci broj zrtava --  nema mentalni kapacitet da to shvati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Blagoslovene bile Sile Visina i Sile Ambisa koje prizivas.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
U koju vi crkvu idete?
vratilo vam se sve...
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi idemo u Srpsku Pravoslavnu Crkvu u istu onu u koju vi vodite vasu decu kad su bolesna,da im Bog pomogne!
Posto je vasa sklopila pakt sa djavolmo jos davno davno................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Prokletim zlikovcima iz genocidne institucije NDH i njenih istorijsko-politickih i ideoloskih naslednica ce svakako da se vrati za sve stravicne zlocine koje su pocinili -- ukljucujuci i genocid nad Srbima Dalmacije, Hercegovine, Slavonije, Bosne i Hrvatske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Drzite se teme i ponasajte se korektno.
Svi smo odavno primetili da tomahavkic na zrtve gleda drugacije i da malo fali da kaze da je poginulo 80 000 ljudi i nepoznat broj Srba, al to je samo njen problem.
Ko moze mirno spavati i tako pricati uz svo gadjenje, ja mu se divim.
Prizivanje kishe i raspravljanje koja je crkva bolja ostavite za nedeljne rituale oko vatre.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2006, 07:19:53 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.