Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 05:37:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ja sam jedan obican luzer  (Pročitano 13133 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia N97
U nekoliko teza:
- nemoj da meriš svoju vrednost prema onom što nisi, i onom što nemaš, već prema onom što jesi, i onom što imaš, a onda na tom temelju gradi svoju ličnost. nemoj mi samo reći da nemaš ništa, jer očigledno imaš dobru percepciju sveta oko sebe, jedino što te emocije guraju u stranu pa krivo tumačiš to što vidiš i osećaš. kapiram da si dugo sebe merio prema tome imaš li dobru ribu ili nemaš, da li ti ortaci zavide ili ne ... a pošto je odgovor bio ne, istripovao si da ne vrediš.
- čim želiš više, znači da i vrediš više, a čim te ribe muvaju, i one vide da tu ima nečeg. ne kažem da treba besmisleno da jebeš sve što ti naleti, jer i neobavezne jebačine moraju imati neki smisao. ako nemaju, onda se i ne razlikuju od pukog drkanja. ništa te ne košta da spustiš gard i upoznaš neku od tih riba, i dozvoliš joj da ona tebe upozna ... ako pobegne, ok, ako ne pobegne možda se zaljubiš ili makar dobiješ želju da propisno izjebeš.
- burazeru, posla ima, puno ljudi šljaka kod Kineza utovar/istovar, i ne samo da ćeš imati za pivo, već i za večeru neku, a još bolje je da kupiš namirnice za soma dinara i sam spremiš neku klopu, prvo majci i sestri a onda i nekoj ribici.
- ne moraš biti formalno obrazovan ako ti je toliko cimanje, ali bar budi faca pa se tom neformalnom posveti 100%, a to je veruj mnogo teže od otaljavanja bilo kog faksa.
- kreni da se baviš nečim poput sporta, plesa ... lično ne videh srećnije ljude od onih koji idu na latino večeri i đuskaju do iznemoglosti. prosto sedim sa strane jer ne plešem, ali samo posmatranje njihove sreće ne mene je delovalo pozitivno. počni da sivraš neki instrument ako te to interesuje.
- da ne bude da kenjam u prazno, sve ovo što ti pišem lično primenjujem i ne pamtim više kad sam bio u nekom velikom bedaku, a propadalo mi je mnogo toga, od poslovnih projekata, ljubavi pa i snova ... pa šta, napraviću pare kad tad, svaka devojka je bolja od prethodne, i sanjaću nove snove.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2011, 00:03:02 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 7
Ah.. pivo na klupici, nisam dugo pio otkad je Đole otišao na brod. Anyway, uradi sledeću kombinaciju. Kupi pet belih jelena konzervi, najjeftinije je u Maxiju ili DrinkSTore-u, odeš kući, sedneš za komp, pustiš youtube-u i udri.. Ipče, Jašar, Šaban, Toma, Ipče, Jašar, Milanče, Marinko, Šaban, Ipče, Ipče i za kraj Ipče. Tokom pesama se isplačeš samo tako, pomisliš eh kad bi neki od ovih ljudi bili živi gde bi im kraj bio. Al onda se setiš, ti si živ, njih dvojica nisu a bili su ljudine i po, obojica su počeli u tvojim godinama. To nije preporuka da se prijaviš za Zvezde Granda, mada možeš ako imaš dobar triler, kasnije te oni oblače i davaju ribe (dobiješ svoj fan klub na fejsu a ti izabereš klinku koja nosi majicu sa tvojim nadimkom).

Sa druge strane, faks... Daš ispit, makar bio i onaj najlakši, u stomaku onaj lep osećaj kada nagneš Jelen Belo iako ga nisi nagn'o. Daš težak ispit, onda ne moraš da osećaš ko da si nagnuo nego nagneš pošteno, al pazi da ne preteraš ako su ispiti jedan do drugog pa da ti Jelen bude kriv.

A sad me izvini moram nastaviti sa otpušavanjem sudopere  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
послао би ја тебе у војску годину дана па да видиш како би и празнио јаја и приватавао женске и поштовао живот.. срам те било..

Al da je jos bivsa JNA pa ga poslati negde na ostrvo, Bilecu, u lepu Makedoniju ili bratsku Sloveniju u sportsku pesadiju po brdima, tu su muda ko vime u simentalke  Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2011, 00:38:35 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
za bilece ovakav jadan nije sigurno..puko bi ko sijalica... Smile
elem..vojska nikad od takvih nije uspjela nista da napravi...
samo dodju i guse ...usporavaju... Smile
likovi skloni samosazaljenju...dozive shok u vojsci..
njemu uglavnom nedostaje paznja..
sumnjam da bi je tamo nasao...
kao ni ovdje sto je nece naci... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Zaista tezak zivot. Nemam reci.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
 Smile Smile
da  da... Smile zahebana je ta bleja po citav dan..i duvnje , hodanje u krugi sutanje kamenja po parkovima
i naravno  ispijanje pivcuga... Smile
vecina ljudi uziva u tome...samo oko 16 godine to prestanu raditi..
a neki..eto i do dvadeset i neke to rade..
pa se probude jedno jutro...i skontaju kako je zivot nemilosrdan prema njima..
nemaju lovu, nemaju kola, pristojnu garderobu...
ne izgledaju pristojno...i tako...onda krene bujica samosazaljenja...
sto se to meni desilo...pitaju sebe..sta sam ja bogu skrivio..
nisi nista...nikome skrivio sem sebi..sam si to sve sebi uradio... Smile
i umjesto da kukas po forumima...ufati se nekog posla...
dok nisi postao prava propalica... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 5
Sto si vino, sto si zene tako rano odbacio, mlad si da ti zivot vene.

Misli pozitivno, ako nastavis ovako da razmisljas, postaces pravi luzer ali za jedno 10-15 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
French Foreign Legion.... tamo takve kao sto si ti saseku iz korena...ako ti se ne studira i ne zelis da se drogiras i mangupiras.. nemas posla .. pravac legija stranaca...
« Poslednja izmena: 11. Nov 2011, 05:10:35 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung SGH-E630
Pade mi na pamet onda mala violinica iz sundjer boba.. Smile
Ovo? Smiley

Priča me je podsetila na jednog druga. Nije isto, ali ima nekih dodirnih tačaka. Teško je ubediti ga da nije sve tako crno, loše i bezizlazno koliko mu izgleda 
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
мотика је лек за све...а и крамп Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 05:37:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.