Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 191705 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia Asha 302
I opet - o cemu pricas?

Sta ti nije jasno?

Pitanje je sta tebi konkretno nije jasno, obzirom na komentare?

Dva komentar istog tipa... prvi da su zuti otisli sa vlasti, drugi da im nije svejedno sto ce iza resetaka.

Jesi li ti pratio neke izbore koje mi nismo? Vladu ce praviti DS, Toma ce biti predsednik. Niti su sisli sa vlasti niti Toma moze da hapsi, ako je neko zreo za hapsenje.

Eto, da ti pojasnim.

Nema sta, pojasnio si... otkud si tako siguran da ce DS da pravi vladu? Nikad se ne zna sa Dacicem kofercetom, moze i njemu da dune pa da napravi vladu sa Nikolicem i Kostunicom. Ipak je on prevrtljiv, to se pokazalo, a u tom slucaju bi Borhan Tadici ispusio onu stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Победа опозиције, волим када онај јадни, патетични део проевропских Срби побегну у мишје рупе. Гласао сам за Тому, јер нисам никако могао за Тадића, а да не гласам, па после да се буним, не иде никако.
Моје мишљење је да је Тадић сам себе победио.
Прљава кампања, анкете у свим новинама како има 20% предности, самим тим сви су били убеђени како он добија, па по принципу шта да изађем кад он добија, док је опозиција терала инат.
Ако је могао Тадиа да нас пампрчи 12 година, нека добије и Тома прилику, ако ништа друго погодни смо за то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Zanimljivi su mi ovi koji ne shvataju i dalje da je danas prošlost raskrstila sa budućnošću  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
HTC Wildfire S
Ja sam 2000-te godine glasao za DOS i pad Slobodana Milosevica.Kao mlad i zelen verovao sam da ce DOS da promeni politiku Milosevica i da Srbija konacno krene putem EU i boljeg zivota.Za 12 godina video sam samo da je 1 tiranin tj Boris Tadic zamenio drugog tiranina Slobodana Milosevica.

I posle 12 godina vlasti DS shvatio sam da sustinske razlike izmedju DS-a i SPS-a nema.Shvatio sam da je Tadic obicna kopija Milosevica.Jedan RTS je zamenjen drugim.JUL - PINK je zamenjen sa DS - PINK.Kad je 2008 godine Tadic pomilovao SPS za sve zlocine koje su uradili bilo mi je potpuno jasno da ce DS promeniti ime u SPS.

I nisam glasac DS ili DOS-a vec dugo a politika mi se smucila jos odavno.Pred ove izbore sam dugo dumao dal da izadjem na izbore.Na kraju sam posle mnogo muke glasao za DSS na parlamentarnim.Danas sam glasao za Tomu mada nisam uopste za njega.Nit mi se svidja niti mislim da je dostojan da bude predsednik Srbije.Ali sam glasao jer sam za ove godine toliko zamrzeo Tadica da bi glasao i za Muamera da je prosao u 2 krug.Tu lezi pobeda Nikolica.

A oni kada sastave tu vladu sa SPS-om neka se zamisle kako ce proci kad posle 4 godine ponovo ne budemo imali posao a Srbija nastavi da tone.Ovo je samar DS-u i ako imaju imalo mozga znace da imaju srece sto su zadrzali vladu.Da nije prevaranata iz SPS-a ne bi znali sta ih je snaslo.A i SPS sto ima 15% je kazna za DS.Cestitke Tomi za pobedu i nadam se da posle 5 godina necu izlaziti na izbore samo jer mrzim predsednika Srbije.......
Za ono gore se i slažem, ali s ovim ne, "A oni kada sastave tu vladu sa SPS-om neka se zamisle kako ce proci kad posle 4 godine ponovo ne budemo imali posao a Srbija nastavi da tone."
Da li misliš da će biti bolje bilo ko da oformi vladu? Ljudi su kod nas izgleda totalno u zabludi. Kriza je u svetu, pa nije ni nas zaobišla.
Mi smo takvi da nam se eto neko uspešan smuči, mi smo ljubomorni i zavidni. Da li je predsednik odgovoran baš za sve? Ne bih se složio. Inače nas je lepo predstavljao u svetu i izgradio dobre odnose, nešto je i doveo. Nemamo više ni obaveza sa Hagom, idemo u EU, ne trebaju nam vize itd. OK, dakle, to je demokratija, da jedni odu, pa da vladaju (kradu) malo i drugi. Mislim, strašno, ali ajde, neka bude i tako, samo da nema inflacije, embarga i ratova. Da će biti bolje ne verujem. Jedino eto žalim što ljudi nemaju razumevanja uopšte (za krizu)... i hoće sve da im padne s neba. S druge strane sam i srećan, neka vidi narod kako je i sa nekim drugima, a ne samo da kuka i kritikuje ove.
Birali smo između demokrata i radikala praktično, da je ono drugo bolje nema šanse. Ok i oni su se malo preobrazili, super ako idemo u EU i nastavimo sa politikom mira, jedino što ćemo morati da trpimo lica i reči dva onakva cinika, Tome diplome i potrčka Vučića.

eto, neko je glasao zbog anketa u novinama  Smile
terajmo inat, u tome smo prvaci...
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 01:26:34 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 5
U jbt, zaboravih da zakljucam anketu, ali priznacemo je...

« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 01:28:30 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Ma ja samo da cestitam nasem ortaku Rokiju, koji se dve godine siba na ovom forumu sa zutacima i ovim neutralno-nezainteresivanim-"svi su oni isti"-neopredeljenim seronjama!

Rokija za prijatelja foruma!!!  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 01:29:37 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Zanimljivi su mi ovi koji ne shvataju i dalje da je danas prošlost raskrstila sa budućnošću  Smile Smile

Pa 2012 godina je  Smile

Citat
Za ono gore se i slažem, ali s ovim ne, "A oni kada sastave tu vladu sa SPS-om neka se zamisle kako ce proci kad posle 4 godine ponovo ne budemo imali posao a Srbija nastavi da tone."

Video i Tadic to pa resio na vreme da se povuce  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
СНС и ДСС могу да не верификују нове посланичке мандате и изазову нове парламентарне изборе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
HTC One
I opet - o cemu pricas?

Sta ti nije jasno?

Pitanje je sta tebi konkretno nije jasno, obzirom na komentare?

Dva komentar istog tipa... prvi da su zuti otisli sa vlasti, drugi da im nije svejedno sto ce iza resetaka.

Jesi li ti pratio neke izbore koje mi nismo? Vladu ce praviti DS, Toma ce biti predsednik. Niti su sisli sa vlasti niti Toma moze da hapsi, ako je neko zreo za hapsenje.

Eto, da ti pojasnim.

Nema sta, pojasnio si... otkud si tako siguran da ce DS da pravi vladu? Nikad se ne zna sa Dacicem kofercetom, moze i njemu da dune pa da napravi vladu sa Nikolicem i Kostunicom. Ipak je on prevrtljiv, to se pokazalo, a u tom slucaju bi Borhan Tadici ispusio onu stvar.

Nikad se ne zna, mozda sutra generali naprave puc i uvedu rezim hunte. To je otprilike takvo razmisljanje o mogucim ishodima.

Победа опозиције, волим када онај јадни, патетични део проевропских Срби побегну у мишје рупе.

Zasto bi se iko krio od Tome evropejca? Ne razumem.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 01:32:23 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 3510
Борхан је на сметлишту историје. Smile Ноћас у Крунској ноћ дугих ножева. Smile Очекујемо Триванку на месту градоначелника БГ
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.