Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 191740 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da Tadic nije organizovao predsednicke izbore ne bi imao ove brige koje mori sada...sam je ispao glup niko mu nije kriv.
Takodje idiot je imao kampanju kakvu je imao bespotrebno.
Mada sada nesto se presabiram...sve je ovo lepo osmisljeno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja sam 2000-te godine glasao za DOS i pad Slobodana Milosevica.Kao mlad i zelen verovao sam da ce DOS da promeni politiku Milosevica i da Srbija konacno krene putem EU i boljeg zivota.Za 12 godina video sam samo da je 1 tiranin tj Boris Tadic zamenio drugog tiranina Slobodana Milosevica.

I posle 12 godina vlasti DS shvatio sam da sustinske razlike izmedju DS-a i SPS-a nema.Shvatio sam da je Tadic obicna kopija Milosevica.Jedan RTS je zamenjen drugim.JUL - PINK je zamenjen sa DS - PINK.Kad je 2008 godine Tadic pomilovao SPS za sve zlocine koje su uradili bilo mi je potpuno jasno da ce DS promeniti ime u SPS.

I nisam glasac DS ili DOS-a vec dugo a politika mi se smucila jos odavno.Pred ove izbore sam dugo dumao dal da izadjem na izbore.Na kraju sam posle mnogo muke glasao za DSS na parlamentarnim.Danas sam glasao za Tomu mada nisam uopste za njega.Nit mi se svidja niti mislim da je dostojan da bude predsednik Srbije.Ali sam glasao jer sam za ove godine toliko zamrzeo Tadica da bi glasao i za Muamera da je prosao u 2 krug.Tu lezi pobeda Nikolica.

A oni kada sastave tu vladu sa SPS-om neka se zamisle kako ce proci kad posle 4 godine ponovo ne budemo imali posao a Srbija nastavi da tone.Ovo je samar DS-u i ako imaju imalo mozga znace da imaju srece sto su zadrzali vladu.Da nije prevaranata iz SPS-a ne bi znali sta ih je snaslo.A i SPS sto ima 15% je kazna za DS.Cestitke Tomi za pobedu i nadam se da posle 5 godina necu izlaziti na izbore samo jer mrzim predsednika Srbije.......
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S24
Мени је најмоћније у свему да је Тома само уз појачање Коштунице (без подршке главоња из Двери и СРС-а) побједио Тадића, Чеду, Вука, Динкића, Чанка, Кркобабића, Палму, Дачића, Кораћа, Милорада Додика, Цециног тату, тату Новака Ђоковића,Курира,Блица,Преса,РТСа.... И све то без икакве подршке главоња из СРС-а и Двери.

Ала вера је*ачи-разбијачи!  Smile Smile Smile  
Коштуница је у првом кругу добио 280 хиљада гласова. То није "само".
Николић је победио Тадића са малом разликом. Да је Коштуница позвао своје да бојкотују други круг Тадић би вероватно победио.

+3% је сасвим комотна разлика. Свака част Коштуници. Цјеним заслуге. Али погледај молим те ко је све био на супротној страни. Тома&Коштуница су били у доста јаком обручу. Без икакве подршке Двери и СРС-а. Заиста импрсиван резултат СНС-ДСС тандема!
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 00:38:55 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Da Tadic nije organizovao predsednicke izbore ne bi imao ove brige koje mori sada...sam je ispao glup niko mu nije kriv.
Takodje idiot je imao kampanju kakvu je imao bespotrebno.
Mada sada nesto se presabiram...sve je ovo lepo osmisljeno  Smile

Otprilike  zagrebana suština. Naravno da se ništa ne dešava tek tako i by circumstances  Smile

Došlo doba da se promena proba  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Zaboravljas podrsku Zukorlica Tomi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
И ја мислим да подршка Коштунице је допринела победи Николићу.
Но, сад чекам овог човека, који проговори и склонише га!
http://www.youtube.com/watch?v=BjlE301USLg
Legenda http://youtu.be/RC05N8WoT6s?t=2m7s  Smile

Što se tiče izbora drago mi je da je Nikolić pobedio i nisu mi jasni ljudi koji glasaju za tadića, za tog neiskrenog manekena i glumca koji radi apsolutno protiv svakog interesa Srbije Čovek je dokazani izdajnik Srpskog naroda, radi sve da ga unazadi maksimalno i još ima ludaka koji glasaju u tolikom broju za njega.Gospode pomozi....

Ako ništa drugo ovaj Nikolić barem zvuči iskreno za razliku od "Ja sam nekada bio mangup" tadićeve očajno loše glume.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 00:47:45 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S24
Свака част Коштуници! Показао је како може бити моћан политичар. Као и колико је огромна, да не кажем "културолошка" разлика између гласача ДСС-а са једне и СПС-а, УРС-а, ПУПС-а и сличних... са друге стране.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 00:51:45 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mante se Koštunice. Lako će ga nahvaliti Toma ako je zaslužio. Pitanje je da li je to baš sve tako, pokazaće vreme.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
Mante se Koštunice. Lako će ga nahvaliti Toma ako je zaslužio. Pitanje je da li je to baš sve tako, pokazaće vreme.
Није баш тако. Да је Коштуница позвао на бојкот Тадић би сада био председник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
елем...музички поклон за све оне дс партијске јуришнике,оне што пакују кофере,за оне што мисле да је 21.12.2012. дошао раније,за оне што ће сутра стајати у реду за хлеб и млеко и за оне што тренутно лупају главом од зид слушајући хитове панонског говнара:

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.