Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192649 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Ne znam zasto poistovecujete podrsku Noletovog caleta i njega.Nole se nikad nije izjasnjavao politicki,pa ni sad.
Pa u tome je cela farsa ... Djoković Sr podrži Tadića, a zna se i zašto, neću o tome, jer je Nole ipak naš sportista i igra pod našom zastavom, a Nole posle kaže da nema veze sa politikom. I vuk sit, i ovce na broje. Podržali DS, a Nole ostao čist ko suza. Što se tiče plaćanja poreza ... pare je zaradio od svog talenta i truda i bilo bi veoma glupo da ih ostavlja našim političarima na raspolaganje. Kad državu budu počeli da dotiraju i tajkuni koji su se obogatili pljačkom, onda i da pričamo o tome što Đoković ne plaća porez u Srbiji. Što bi sad on izigravao budalu, pored Beka, Miškovića i drugih koji do para nisu došli ni talentom ni trudom Smile

Čovek je talenat, pare drži u Monte Karlu, živi u inostranstvu, ali neka nama ostavi koga ćemo birati za predsednika. Jer pravo na predavanja imaju samo oni koji žive u ovoj žabokrečini. Njemu je bog dao talenat , pa se izvukao iz Srbije, ali ne treba da nam drži predavanaj kao da smo mi moroni. Zamislite koji uticaj ima kada otac Novaka Đokovića kada  u ime cele porodice podrži Tadića. Nole treba da se ogradi od ovakvih izjava. Do sada sam pomno pratio njegove mečeve, od sada baš ne verujem.
Mogao bih se sloziti sa tobom ako bi imao isti stav prema svim prekobrojnim glasacima, odnosno prema onom delu glasaca koji su upisani u biracke spiskove a ne zive u Srbiji. Znaci da pravo glasa u Srbiji imaju samo oni koji zive u Srbiji, a ne dijaspora, i oni sa dvojnim drzavljanstvom koji niti su rodjeni u Srbiji niti zive u Srbiji. Oni nama namecu njihovu volju. Zato cu ponovo da precrtam listic, ako uopste i izadjem na izbore, jer sta ja da glasam kada ce to da urade drugi koji nemajuveze sa zivotom u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia 6220
Citat
Al bi se obradovali Dverani da je Djokovic za njih, ne bi mogli da zivimo kolko bi to reklamirali na sav glas  
Slazem se , i ja bih voleo da se pojedini odluce. Kada oni postdiplomci iz Londona ili Djokovic podrze Tadica, onda "sta se oni mesaju" , a stranu pre toga kace spisak ljudi iz dijaspore koji podrzavaju Dveri. Kao sto rekoh, svako ima pravo da kaze sta misli, ali skrenu bih paznju na jednu stvar. Sadrzaj tih izjava podrske Tadicu je zajebao i naucnu fantastiku. Pominju se Evropa, integracije,buducnost, a nikad vise nezaposlenih i gladnih. Zado mislim da niko normalan ne moze tu podrsku da uzme za ozbiljno, jer ti ljudi ocigledno zive u nekom drugom svetu bez mnogo dodira sa svetom prosecnom Srbina.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Što se tiče plaćanja poreza ... pare je zaradio od svog talenta i truda i bilo bi veoma glupo da ih ostavlja našim političarima na raspolaganje. Kad državu budu počeli da dotiraju i tajkuni koji su se obogatili pljačkom, onda i da pričamo o tome što Đoković ne plaća porez u Srbiji. Što bi sad on izigravao budalu, pored Beka, Miškovića i drugih koji do para nisu došli ni talentom ni trudom Smile

A sto onda svi mi placamo porez, sta smo mi, debili?On je kao sve stekao trudom i talentom, a cime smo mi stekli?

Zalim sto sam ikada utrosio jedan minut navijajuci za njega.Eno mu ga sad Tadic i DS, pa nek oni navijaju za njega.Nek skine zastavu Srbije i okaci zuto-plavu zastavu DS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Sud vratio oduzete mandate DSS i NS

Gornji Milanovac -- Upravni sud usvojio je žalbe DSS i NS o oduzimanju mandata posle objavljivanja zvaničnih rezultata lokalnih izbora u Gornjem Milanovcu.

Opštinska izborna komisija (OIK) posle zvaničnog proglašenja rezultata izbora, donela je novo rešenje po kome su još po jedno odborničko mesto dobili Socijalistička partija Srbije, Demokratska stranka i Srpska napredna stranka.

Tri odbornička mandata oduzeta su od Demokratske stranke Srbije, Nove Srbije i Ujedinjenih regiona Srbije, sa obrazloženjem "da nije poštovan sistem najvećeg količnika zbog čega su poništeni već objavljeni rezultati".

Uložene su žalbe i Upravni sud je poništio rešenje OIK, a u presudi, koju je potpisala predsednica veća Ljiljana Petrović piše da "ne proizilazi ovlašćenje da OIK po službenoj dužnosti poništava zapisnik o rezultatima izbora na koji nije bilo nikakvih prigovora".

Predsednik OIK Dragan Jevremović jutros je novinarima rekao da "Upravni sud nije meritorno odlučio već je tu odluku ostavio OIK-u"

"Mi ćemo zasedati u roku od 24 sata od prijema rešenja, koje je stiglo sinoć u 20 časova", kazao je Jevremović.

Ovlašćeni predlagač liste DSS Dušan Đurović rekao je agenciji Beta da će protriv odgovornih članova u OIK biti podnete krivične prijave zbog prepravljanja zvaničnih rezultata izbora.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Nek skine zastavu Srbije i okaci zuto-plavu zastavu DS-a.

Pa i DS je Srbija  Smile

Citat
On je kao sve stekao trudom i talentom, a cime smo mi stekli?

Reket u ruke pa na teren, mozda uspes  Smile
A mozes da odes i do velikih kompanija pa im ponudis da nosis njihovu majcu, jashu pa napravis neki ugovor za reklamu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Reket u ruke pa na teren, mozda uspes  Smile
A mozes da odes i do velikih kompanija pa im ponudis da nosis njihovu majcu, jashu pa napravis neki ugovor za reklamu  Smile

Uopste se ne radi o tome, ne placaju samo teniseri porez.Porez placamo i ti i ja, a i mi smo sve stekli nasim trudom i radom.Ispada da je on jedini Srbin koji nesto posteno radi, pa se njemu kao oprasta porez.Ne znam sto bi mi ostali morali da placamo, ako on ne placa.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 12:40:00 od F_F_F »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
kad bi moje misljenje za trunku zavisilo od misljenja oca Novaka Djokovica koji veoma solidno zive u Srbiji onda samnom ne bi nesto bilo uredu...
p.s. ostaje utisak da sve mlakonje ili ljudi dobro uhlebljeni na ovaj ili onaj nacin javno podrzavaju Tadica njihovog dobrocinitelja ne znam samo kako ih nije sramota...
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 12:58:16 od divad83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
evo sta kaze Djokovic mislim da bi neke stvari trebao da raspravi sa svojim ocem koji se i u njegovo ime obratio!

POBEDE CELOJ SRBIJI

Pojavljivanje vaseg oca na jednom politickom skupu u Beogradu izazvalo je mnogo reakcija? Da li imate neki komentar?

- Kao što sam rekao toliko puta do sada, moram još jednom da ponovim svoj stav, a to je da sam potpuno apolitičan. Ne želim da se moje ime povezuje uopšte sa politikom, niti sa jednom političkom partijom ili političarom. Svaki put kada igram, to radim za Srbiju i to ću činiti dokle god sam profesionalni sportista - rekao je Đoković.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S24
Al bi se obradovali Dverani da je Djokovic za njih, ne bi mogli da zivimo kolko bi to reklamirali na sav glas  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.