Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192626 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
tadic definitivno ima nekih fizickih problema. Pogledajte kako je covek izgledao u sredu:

Pola nekadasnjeg coveka.
Ne znam sta mu sve to treba kada je vec dva puta bio predsednik a zdravlje mu propada?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
Porez placamo i ti i ja
Smile
Он плаћа Рајх-порез.
Citat
a zdravlje mu propada
Ни Реп. Србија* не стоји боље.  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

m.jpg
(33.7 KB, 600x450)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Ne znam zasto poistovecujete podrsku Noletovog caleta i njega.Nole se nikad nije izjasnjavao politicki,pa ni sad.
Pa u tome je cela farsa ... Djoković Sr podrži Tadića, a zna se i zašto, neću o tome, jer je Nole ipak naš sportista i igra pod našom zastavom, a Nole posle kaže da nema veze sa politikom. I vuk sit, i ovce na broje. Podržali DS, a Nole ostao čist ko suza. Što se tiče plaćanja poreza ... pare je zaradio od svog talenta i truda i bilo bi veoma glupo da ih ostavlja našim političarima na raspolaganje. Kad državu budu počeli da dotiraju i tajkuni koji su se obogatili pljačkom, onda i da pričamo o tome što Đoković ne plaća porez u Srbiji. Što bi sad on izigravao budalu, pored Beka, Miškovića i drugih koji do para nisu došli ni talentom ni trudom Smile

Čovek je talenat, pare drži u Monte Karlu, živi u inostranstvu, ali neka nama ostavi koga ćemo birati za predsednika. Jer pravo na predavanja imaju samo oni koji žive u ovoj žabokrečini. Njemu je bog dao talenat , pa se izvukao iz Srbije, ali ne treba da nam drži predavanaj kao da smo mi moroni. Zamislite koji uticaj ima kada otac Novaka Đokovića kada  u ime cele porodice podrži Tadića. Nole treba da se ogradi od ovakvih izjava. Do sada sam pomno pratio njegove mečeve, od sada baš ne verujem.
Mogao bih se sloziti sa tobom ako bi imao isti stav prema svim prekobrojnim glasacima, odnosno prema onom delu glasaca koji su upisani u biracke spiskove a ne zive u Srbiji. Znaci da pravo glasa u Srbiji imaju samo oni koji zive u Srbiji, a ne dijaspora, i oni sa dvojnim drzavljanstvom koji niti su rodjeni u Srbiji niti zive u Srbiji. Oni nama namecu njihovu volju. Zato cu ponovo da precrtam listic, ako uopste i izadjem na izbore, jer sta ja da glasam kada ce to da urade drugi koji nemajuveze sa zivotom u Srbiji.
Tačno slažemse. Već mi je pun nos uspešnih ljudi sa Zapada, koji trba da mi drže predavanja ko treba da m i je vlast i kako treba da živim. Kada budu radili za 200 evra, onda neka mi drže predavanje o evropskim vrednostima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Reket u ruke pa na teren, mozda uspes  Smile
A mozes da odes i do velikih kompanija pa im ponudis da nosis njihovu majcu, jashu pa napravis neki ugovor za reklamu  Smile

Uopste se ne radi o tome, ne placaju samo teniseri porez.Porez placamo i ti i ja, a i mi smo sve stekli nasim trudom i radom.Ispada da je on jedini Srbin koji nesto posteno radi, pa se njemu kao oprasta porez.Ne znam sto bi mi ostali morali da placamo, ako on ne placa.

Pa niko mu nije nista oprostio il on ima neku povlasticu na porez u Srbiji, da je ima, bio bih protiv toga  Smile

Ne znam sta mu sve to treba kada je vec dva puta bio predsednik a zdravlje mu propada?!

Treba da se ceni covek sto za Srbiju zrtvuje svoje zdravlje a ne da ga se pljuje  Smile

.

Ako ovo nije...  Smile

Srbija 
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 14:02:29 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Manite se vise Djokovica,izjelice.Tema su izbori.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
sirite ovaj video gde god mozete edukujte depolitizujte gradjanstvo!
http://www.youtube.com/watch?v=4cwcFBKlKp8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Да ли смо ми једина земља у Европи где лоше не одлазе са власти? После се чудимо што нам је лоше.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S10
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Kako je lepo u ime porodicnih i tradicionalnih srpskih vrednosti savetovati sina da tuzi oca zbog politike. Malo smo mi propali kakve smo dzukele od ljudi.
I neka i nije u redu to sto je matori uradio i rekao, ipak mu je otac i bez njega, takvog kakav je, Novak bi verovatno bio samo jo jedan od mnogih talenata koji su propali u Srbiji. Zna taj da sacuva i sebe i svoje dete od mnogih propaliteta i lezilebovica koji bi mu se do sada sigurno nakacili.
Nije mi jasno zasto pojedini misle da su Djokovici duzni da sude sta u Srbiji valja ili ne valja. Podrzao je Tadica kao i jos milion drugih ljudi i to je njegovo pravo.
A ti Novace, ako nekad budes ovo procitao, slusaj oca jer ti u zivotu samo porodica stvarno zeli dobro.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.