Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o padu Krajine i raspadu JNA - sta nismo znali  (Pročitano 44748 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Dobro, posto smo skupili vecinu hrvata sa foruma na jedno mesto, postavlja se pitanje, jel ova tema postoji da se sazna istina o padu Krajine ili da se dokaze koliko su Hrvati bolja nacija od srpske nacije?

A to da ja "campri", to campri zato sto poznajem dosta ljudi koji su ratovali tih dana tamo.

Ako sam ja nekompetentan za ovu pricu, to si i ti, moj veseli nikolice, kao i ti tigeru. Kao 90% ucesnika ove teme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Citat: murinhoo
hrvatska je vojno porazila JNA 1991., tj. onog trenutka kad im se dogodio kolaps planova o okupaciji hrvatske u 2 tjedna. od izleta na 2 tjedna, pretvorilo se u horor priču u vukovaru od preko 3 mjeseca.

drugi čin se događa u travnju i svibnju 1992. u bosni i hercegovini na mostarskom bojištu kad JNA napada s planom zauzimanja doline neretve i na taj način odsjecanja ne samo hercegovine, nego i krajnjeg juga hrvatske.

ovi snovi o napadanju hrvatske 1995. nisu ništa drugo nego mokri. hrvatski vojnik 1995. vrijedi svakako više od vojnika vojske jugoslavije jer iza sebe ima 4 godine ratovanja, motiv na vrhuncu, bome ništa ne zaostaje ni kad je naoružanje u pitanju.
Smile Smile Smile
Vukovar je bio greska to se sada zna jer su idioti isli na unutarnje ciscenje i pljacku paravojnih jedinica sa kojima je sloba bio drugar da se sve to odradilo kako je prvo bilo zamisljeno trajalo bi to mnogo mnooooogoooo krace!

Da baba ima muda zvala bi se djeda....razumijes sto zelim reci...ti pricas sta bi bilo kad bi bilo, ali cinjenica je takva da ste sa onoliko vojske se borili oko jednog malog gradica cijela 3 mjeseca, tu je vec bio prvi slom u Srpskoj vojsci, pogotovo to sto tamo niste samo slali vojnike nego i zatvorenike pa su pljackali,silovali i palili sto su stigli...grad je na kraju 95% bio porusen...ni ti atomska bomba takvo sto ne ucini!
Ajde da se ja i ti lepo objasnimo!
Pazi ja nikada nisam bio za ratnu opciju sta vise veliki sam protivnik bilo kod rata! Pojedine usijane glave srpske i rvatske koje su zapocele ovo sranje sve pa i danas sto imamo verujem da opet cekaju neko novo sranje kako bi profitirali na tudjoj nesreci!
Da zlocina je bilo i na jednoj i na drugoj strani! Koliko kazete da ste poklali Srba u WW2 30,40,50.000 koliko? da ne spominjem nase brojke koje vi ne priznajete ali nema veze! Pa sta mislis tih 50.000 koliko je imalo potomaka koji su jedva cekali da osvete svoje oceve i dedove? a da rezimiramo u pitanju je samo jedna smena generacija! Koliko je 'rvata stradalo od cetnickog noza? ajde reci mi posto mi srbi kazemo d aje manje a reci mi jel je stradalo 30, 40, 50.000? I da sada ne merimo ciji su gubitci veci jer govorimo o ljudskim zivotima pa je onda sve ovo malo bizarno!
Znaci imamo one koji zele da zavrse posao koji su poceli njihovi dedovi i ocevi da uniste preoslati Srpski zivalj i imamo one koji zele da osvete svoje predke i  moraju da se podizu na oruzje da ih opet ne vode u jame!
Na sve to dodajemo komunisticku ideologiju gde su srbi, makedonci, i bosanci bili jugosloveni a vi samo hrvati! Posto sam poceo da pricam o WW2 vi se odmah uhvatite partizana koji su vam napravili stravicne zlocine kako sami kazete, pa cekaj malo ko je bio glavnokomandujuci tim partizanima? Srbin ili Hrvat? Samo mi reci da je bio srbin!Evo dokaza za ustaske zlocine niko nije odgovarao ni u sfrj a kamo li kasnije, zasto????? Samo da te podsetim veliki broj cetnika je streljan zaklan i utamnicen sto zbog zlocina sto zbog neprijateljskog delovanja!
Zar ti to sve ne lici na smirivanje strasti, pa onda resavanje funkcija preko nacionalnog kljuca pa d ane spominjem goli otok koje nacionalnosti je bilo najvise!
Da se vratimo mi na Krajinu. Moramo da budemo realni, oluja je morala da dodje kad tad jer vi ste imali viziju da napravite etnicki cistu drzavu i to vam je uspelo, nadji mi jednu drzavu sa manje nacionalnih manjina na svetu od 'rvatske! Zar stvarno verujes da je neki srbin smeo da saceka hrvastku vojsku kada su tekle te operacije? Ima nekih snimaka na yutube d ane postavljam sada poklani ljudi starci zene, spaljene srkve kuce stale, popaljene letine i imanje, te stvari se rade samo onima koje ne zelis da se vise vrate pa da sta je to nego etnicko ciscenje!
Krivi su vam bili bespomocne babe i dede, pa malo to nego su granatirane kolone izbeglica!
Cinjenica da je krajna bila prodata izdana ostavljena kazi kako hoces, izgubljeno je nesto za sta si se borio pa pukao a ne nesto sto si olako prepustio nekomei to bez borbe!
Mozete da likujete kako ste pobedili nas kako ste nas unistili i tako dalje ja ne mogu to da vam zabranim, ali ovo oko krajne ja ne pamtim kao poraz nego kao sramotu, veleizdaju nehumanost ukratko kao tragediju Srpskog naroda!
Mozemo ja i ti da se prepucavamo oko toga ko je prvi poceo to nas nece nigde odvesti samo bi potonuli jos dublje, znam da nas je samo komunizam upropastio govorim za Srbe,nikada nismo trebali da zivimo u istoj zemlji sa vama a ni vi sa nama! tu je bila greska!!!
Najvise mi je zao rastrganih porodica i dece bez roditelja! sve se to moglo izbeci da su pametni ljudi progovorili a oruzja zacutala, naravno kada krane ratni plamen samo usijane glave i idioti dolaze do izrazaja! I sada imamo situciju gde vi dolazite kod nas trgujete sa nama, prodajete nam vase proizvode, dok strahujemo za bezbednost svoje imovine i zivota kad dolazimo kod vas! Pa cekaj malo ako smo mi mogli da prebollimo pad krajine ustaske jame jasenovac i ostala sranja, zasto vi niste mogli da prebolite vase dve pobede sto rece mesic i sad ova zadnja sa Krajinom, zasto palite automobile i satanizujete Srbe u 'rvatskoj, cekaj malo samo mi ne serviraj pricu kako se kod vas rat vodio... rat je zavrsen pre 13 godina vasom pobedom i vi i dalje patite od toga pa kad cete prihvatiti srbe kao svoje goste i turiste kad su dosli da vam ostave pare, kad cete prihvatiti da mi moramo da zivimo jedni pored drugih!
I kada mislite prestati sa terorisanjem Srpskog zivlja onog sto je ostao u 'rvatskoj?
Ovde bre hrvatima ne fali dlaka sa glave,evo ih setaju mi se po komsiluku na tablicama od kola pise Pula i sta? nikom ne fali nista nikad im nio ni jednu ruznu rec rekao a kamo li im ograbao kola! I sta sad ja kao velikosrpski nacionalista treba da im zapalim kola jer su oni hrvati mozda potomci ustasa i oni su bili ucesnici oluje? E pa necu to da radim jer ja sam pre svega covek!!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Dobro, posto smo skupili vecinu hrvata sa foruma na jedno mesto, postavlja se pitanje, jel ova tema postoji da se sazna istina o padu Krajine ili da se dokaze koliko su Hrvati bolja nacija od srpske nacije?

A to da ja "campri", to campri zato sto poznajem dosta ljudi koji su ratovali tih dana tamo.

Ako sam ja nekompetentan za ovu pricu, to si i ti, moj veseli nikolice, kao i ti tigeru. Kao 90% ucesnika ove teme...

pa bilo bi fino kad bi se neki srbin pojavio i nazvao stvari svojim imenom, i barem rekao da je martić idiot. eto to je minimum, na kojem bi mu čestitao. sve ostalo se svodi na prebacivanje odgovornosti nekom drugom.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat

Ne znam za vas ali ja sam kompetentan.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@ Crowz
U pravu si za neke stvari ... tema je da se nešto kaže/napiše, što možda nismo znali

@Dominick
Ajde skrati malo ... postižeš kontra-efekt sa tim svojim "romanima"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E

pa bilo bi fino kad bi se neki srbin pojavio i nazvao stvari svojim imenom, i barem rekao da je martić idiot. eto to je minimum, na kojem bi mu čestitao. sve ostalo se svodi na prebacivanje odgovornosti nekom drugom.
Pa naravno da je Martic idiot kad je verovao Slobi!

@Dinamo-ZG
ja sa tigerom imam specifican odnos a ti ako neces da citas ne moras niko te ne tera i ne moze ti meni da naredis koliko cu ja i sta cu ja da pisem! Samo izigravate tita, na vasim forumima nista ne sme da se kaze protiv vas i vase "istorije" al zato ovde mozete da laprdate kolko vam je volja cak sebi dajes pravo da meni Srbinu na Srpskom forumu odredjujes sta cu i kako da pisem! I posle ste vi normalni a mi divljaci! Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 17:57:44 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

Kakvo ti priznanje trazis? Sve vise mi se cini da je kod nekih bolja potencija kad postuju nesto na ovom forumu.

Citat

Ne znam za vas ali ja sam kompetentan.

Gde si ti, moj nikolice ratovao? U Diznilendu ili na nekom off topic forumu?

Gde si ratovao?

@ Crowz
U pravu si za neke stvari ... tema je da se nešto kaže/napiše, što možda nismo znali

Pocni da postujes onda nesto. Wink
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 17:56:42 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
koji naivac vjeruje da je VJ spremna napasti hrvatsku u situaciji kad nije tehnički apsolutno ništa bolje naoružana nego samo količinski (mislim koja razlika 1.500 tenkova naprema 500), kad hrvatska u roku tjedan dana može nabaviti i sastaviti sustav S-300, zbog kojeg srbi ne bi smjeli dignut avion ni u nišu, kad artiljeriskog oružja ima za tri put preorati slavoniju i vojvodinu (eto VJ može pet puta) itd. znači, apsolutno nikakvu efetktivnu prednost VJ nije imala, osim što je bila glomaznija, ali isto tako i manje istrenirana i vična sukobu.  

Мене интересује како би то ви набавили С-300 од Руса за недељу дана?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560

Ajde da se ja i ti lepo objasnimo!
Pazi ja nikada nisam bio za ratnu opciju sta vise veliki sam protivnik bilo kod rata! Pojedine usijane glave srpske i rvatske koje su zapocele ovo sranje sve pa i danas sto imamo verujem da opet cekaju neko novo sranje kako bi profitirali na tudjoj nesreci!
Da zlocina je bilo i na jednoj i na drugoj strani! Koliko kazete da ste poklali Srba u WW2 30,40,50.000 koliko? da ne spominjem nase brojke koje vi ne priznajete ali nema veze! Pa sta mislis tih 50.000 koliko je imalo potomaka koji su jedva cekali da osvete svoje oceve i dedove? a da rezimiramo u pitanju je samo jedna smena generacija! Koliko je 'rvata stradalo od cetnickog noza? ajde reci mi posto mi srbi kazemo d aje manje a reci mi jel je stradalo 30, 40, 50.000? I da sada ne merimo ciji su gubitci veci jer govorimo o ljudskim zivotima pa je onda sve ovo malo bizarno!
Znaci imamo one koji zele da zavrse posao koji su poceli njihovi dedovi i ocevi da uniste preoslati Srpski zivalj i imamo one koji zele da osvete svoje predke i  moraju da se podizu na oruzje da ih opet ne vode u jame!
Na sve to dodajemo komunisticku ideologiju gde su srbi, makedonci, i bosanci bili jugosloveni a vi samo hrvati! Posto sam poceo da pricam o WW2 vi se odmah uhvatite partizana koji su vam napravili stravicne zlocine kako sami kazete, pa cekaj malo ko je bio glavnokomandujuci tim partizanima? Srbin ili Hrvat? Samo mi reci da je bio srbin!Evo dokaza za ustaske zlocine niko nije odgovarao ni u sfrj a kamo li kasnije, zasto????? Samo da te podsetim veliki broj cetnika je streljan zaklan i utamnicen sto zbog zlocina sto zbog neprijateljskog delovanja!
Zar ti to sve ne lici na smirivanje strasti, pa onda resavanje funkcija preko nacionalnog kljuca pa d ane spominjem goli otok koje nacionalnosti je bilo najvise!
Da se vratimo mi na Krajinu. Moramo da budemo realni, oluja je morala da dodje kad tad jer vi ste imali viziju da napravite etnicki cistu drzavu i to vam je uspelo, nadji mi jednu drzavu sa manje nacionalnih manjina na svetu od 'rvatske! Zar stvarno verujes da je neki srbin smeo da saceka hrvastku vojsku kada su tekle te operacije? Ima nekih snimaka na yutube d ane postavljam sada poklani ljudi starci zene, spaljene srkve kuce stale, popaljene letine i imanje, te stvari se rade samo onima koje ne zelis da se vise vrate pa da sta je to nego etnicko ciscenje!
Krivi su vam bili bespomocne babe i dede, pa malo to nego su granatirane kolone izbeglica!
Cinjenica da je krajna bila prodata izdana ostavljena kazi kako hoces, izgubljeno je nesto za sta si se borio pa pukao a ne nesto sto si olako prepustio nekomei to bez borbe!
Mozete da likujete kako ste pobedili nas kako ste nas unistili i tako dalje ja ne mogu to da vam zabranim, ali ovo oko krajne ja ne pamtim kao poraz nego kao sramotu, veleizdaju nehumanost ukratko kao tragediju Srpskog naroda!
Mozemo ja i ti da se prepucavamo oko toga ko je prvi poceo to nas nece nigde odvesti samo bi potonuli jos dublje, znam da nas je samo komunizam upropastio govorim za Srbe,nikada nismo trebali da zivimo u istoj zemlji sa vama a ni vi sa nama! tu je bila greska!!!
Najvise mi je zao rastrganih porodica i dece bez roditelja! sve se to moglo izbeci da su pametni ljudi progovorili a oruzja zacutala, naravno kada krane ratni plamen samo usijane glave i idioti dolaze do izrazaja! I sada imamo situciju gde vi dolazite kod nas trgujete sa nama, prodajete nam vase proizvode, dok strahujemo za bezbednost svoje imovine i zivota kad dolazimo kod vas! Pa cekaj malo ako smo mi mogli da prebollimo pad krajine ustaske jame jasenovac i ostala sranja, zasto vi niste mogli da prebolite vase dve pobede sto rece mesic i sad ova zadnja sa Krajinom, zasto palite automobile i satanizujete Srbe u 'rvatskoj, cekaj malo samo mi ne serviraj pricu kako se kod vas rat vodio... rat je zavrsen pre 13 godina vasom pobedom i vi i dalje patite od toga pa kad cete prihvatiti srbe kao svoje goste i turiste kad su dosli da vam ostave pare, kad cete prihvatiti da mi moramo da zivimo jedni pored drugih!
I kada mislite prestati sa terorisanjem Srpskog zivlja onog sto je ostao u 'rvatskoj?
Ovde bre hrvatima ne fali dlaka sa glave,evo ih setaju mi se po komsiluku na tablicama od kola pise Pula i sta? nikom ne fali nista nikad im nio ni jednu ruznu rec rekao a kamo li im ograbao kola! I sta sad ja kao velikosrpski nacionalista treba da im zapalim kola jer su oni hrvati mozda potomci ustasa i oni su bili ucesnici oluje? E pa necu to da radim jer ja sam pre svega covek!!!!

bez obzira na sve razmjere zločina srbi nisu bili istrebljeni ni s jedne teritorije u 2. svj. ratu. a upravo to se dogodilo hrvatima u podrinju i istočnoj bosni, od njih je samo uspomena ostala. tolko o četnicima.

dalje, hrvati su bili toliko osjećajni, pa su srpskom stanovništvu ostavili koridore za povlačenje. srbi tu priliku nisu dali vukovarcima, srebreničanima, sarajlijama itd.

ne patimo od ničega u vezi rata, mi smo s time otkačili, gledamo uglavnom kako naprijed. ali i dalje na granici imamo susjeda koji bunca i koji nikako da se pogleda u oči i kaže da je kriv i da traži oprost. vama je iz poniženja ispričati se, jer ne možete izbjeglim srbima pogledati u oči od srama. ali dok to ne učinite, vi ćete se glođati između sebe, pogotovo nakon što je i kosovo otkačilo. iako vam se činite da ne može gore, ići će, sve dok se ne dogodi klik u glavi. za vaše dobro, nadam se uskoro, a svi hrvatski i bosansko-hercegovački građani s nestrpljenjem čekaju taj događaj.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Citat
Crowz:

Gde si ratovao?

Jel' ban ako ne odgovorim?  Smile Smile Znaš da se o tome ne priča, nije ni vrijeme ni mjesto.

Nisi ni ti odgovorio zemljaku, a sto bi ja tebi nezemljaku  Smile

Bio ja u oba.

U Hercegovini sam se slucajno nasao 1992 u Nevesinju kada su muslimani granatirali deo grada. Ja klinac, bilo mi zanimljivo, do tada gledao samo u filmovima. Ljudi trce po sklonistima, ja pobegao na ulicu da vidim granate. Pade nesto od mene na jedno 50 metara i onako se pusi. Pridjem ja blize, da uzmem u ruku to parce metala boje slicne srebru. Dobro sam se ispekao. Smiley Uzmem dva drvceta i tako to snesem u skloniste. Inace, to je bio deo granate, tzv geler. Epilog: malo opeceni prsti i mnogo batina od majke, tukla me onako etapno. Danas taj geler cuvam u fijoci. Smiley

U drugom ratu 1999-te sam ucestvovao.

Crowz , gde si ti bio na Kosovu 1999.-te , u kom delu ?

..... i tu se konverzacija završava.I to je ok, zato nikada ne pitaj nekoga gdje je bio i sta je radio jer se to NE pita.

« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 18:24:16 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.