Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istina o padu Krajine i raspadu JNA - sta nismo znali  (Pročitano 44726 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
koji naivac vjeruje da je VJ spremna napasti hrvatsku u situaciji kad nije tehnički apsolutno ništa bolje naoružana nego samo količinski (mislim koja razlika 1.500 tenkova naprema 500), kad hrvatska u roku tjedan dana može nabaviti i sastaviti sustav S-300, zbog kojeg srbi ne bi smjeli dignut avion ni u nišu, kad artiljeriskog oružja ima za tri put preorati slavoniju i vojvodinu (eto VJ može pet puta) itd. znači, apsolutno nikakvu efetktivnu prednost VJ nije imala, osim što je bila glomaznija, ali isto tako i manje istrenirana i vična sukobu. 

Мене интересује како би то ви набавили С-300 од Руса за недељу дана?

50-tak% sustava je već bilo isporučeno, i ono je pokazano na mimohodu na jarunu 1995. prije oluje. taj sustav masne pare košta, novac je bio spreman, ali kako je postigao psihološki efekt kod srba i kako je rat uskoro završen, hrvatska odbija daljnju nabavu (spor na sudu se još vodi, jedan hrvatski građanin potražuje od hrvatske 200 mil USD na temelju isporučenog). od važnijih dijelova nedostajao je tek čip, koji je u biti glavni dio sustava jer bez njega nema lansiranja. i nije nabavljan od rusa, nego od jedne bivše sovjetske republike.

uostalom, evo ti cijela priča o S-300

http://www.nacional.hr/articles/view/11207/
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 18:07:51 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E

bez obzira na sve razmjere zločina srbi nisu bili istrebljeni ni s jedne teritorije u 2. svj. ratu. a upravo to se dogodilo hrvatima u podrinju i istočnoj bosni, od njih je samo uspomena ostala. tolko o četnicima.

dalje, hrvati su bili toliko osjećajni, pa su srpskom stanovništvu ostavili koridore za povlačenje. srbi tu priliku nisu dali vukovarcima, srebreničanima, sarajlijama itd.

ne patimo od ničega u vezi rata, mi smo s time otkačili, gledamo uglavnom kako naprijed. ali i dalje na granici imamo susjeda koji bunca i koji nikako da se pogleda u oči i kaže da je kriv i da traži oprost. vama je iz poniženja ispričati se, jer ne možete izbjeglim srbima pogledati u oči od srama. ali dok to ne učinite, vi ćete se glođati između sebe, pogotovo nakon što je i kosovo otkačilo. iako vam se činite da ne može gore, ići će, sve dok se ne dogodi klik u glavi. za vaše dobro, nadam se uskoro, a svi hrvatski i bosansko-hercegovački građani s nestrpljenjem čekaju taj događaj.
Nemam snage da se nbatezem
1. ja nisam branio cetnike i mesaj ih sad pa nsu istrebljeni 100% nego 99% u pravu si ti!
2. hvala vam na velikoj humanosti stoste nam dali koridore dok ste nas etnicki cistili i za to nikada niste odgovarali!
3.znam da ne patite nema emisije na hrtu da se ne spominje otadzbinski rat, evo nas u selo petlovac razgovaramo sa domacinom radicem kako je rodila sljiva on kaze odlicno i onda spiker pocne radic je ucesnik otadzbinskog rata..... kog boli dupe bre vise za rat kad ste ga dobio sta sad vise hocete!
Imamo suseda koji bunc apa vi lepo okrenite glavu, pa ja cu vas moliti za oprost kad vi mene zamolite da vam oprostim jasenovac i jame idemo znaci po prvenstvu starijeg zlocina! I ostavite vise nas na miru i ne mesajte se u unutrasnje stvari oko KIM! Taj dogadjaj ce se desiti...hmmm.... NIKAD Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
2. hvala vam na velikoj humanosti stoste nam dali koridore dok ste nas etnicki cistili i za to nikada niste odgovarali!

Kad je glava na ramenu sve je lakse nego kad ti je odrežu, kao što ste vi ovima bez koridora ( sarajevo , vukovar, srebrenica ..... opkoljeni uče da pričaju bre) .Mrtva usta ne govore o etničkom čišćenju, nemaju čak ni priliku da videolinkom svjedoče kao sada srbi iz Krajine, ona su mrtva hebaji ga....... a Srbija sa tim "nema ništa" .....to je bio čisto gradjanski rat u Hrvatskoj   Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 18:36:07 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
murinjo ne plaši djecu sabranim djelima Davora Domazeta Loše ( naglasak na Lošo ).
S - 300 samo ste konzervu dobili za mimohod cijeli sistem nikad niste imali. VJ - HV  Smile 15 MiG 29 i 21 da ne pričam, protvi čegao ono vašeg ? No comment. Ameri su nas bombardovali 95 razarajući nam centre veze, ako to nije pomoć onda ........ U tako groznoj situaciji bez pomoći srbije spriječavamo desant Une i to sa B jedinicama. Daj Anea neku ratnu temu da nauče nešto ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
murinjo ne plaši djecu sabranim djelima Davora Domazeta Loše ( naglasak na Lošo ).
S - 300 samo ste konzervu dobili za mimohod cijeli sistem nikad niste imali. VJ - HV  Smile 15 MiG 29 i 21 da ne pričam, protvi čegao ono vašeg ? No comment. Ameri su nas bombardovali 95 razarajući nam centre veze, ako to nije pomoć onda ........ U tako groznoj situaciji bez pomoći srbije spriječavamo desant Une i to sa B jedinicama. Daj Anea neku ratnu temu da nauče nešto ....

jbt, koja avijacija.

desant s une ste spriječili. pod kojim okolnostima to ne kažeš? bez dozvole i znanja glavnog stožera, i bez pripreme i plana. čisto podcjenjivanje protivnika. a što se onda događa? nije rat stao, nego naprotiv napad na banja luku slijedi iz jugo-zapadne bosne, i akcije maestral i južni potez. onda nisu pomogli ni A, ni B, ni C jedinice, prvi korpus je doslovno nestao.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Avijacija jača nego što ćete je vi ikada imati. Vojska ide naprijed bez dozvole komande  Smile Smile Smile ovo je za vjerovali ili ne. Nestao je 2. korpus. A djelovi prvog  su upravo pristizali iz posavine za odbranu BL.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Ako sam ja nekompetentan za ovu pricu, to si i ti, moj veseli nikolice, kao i ti tigeru. Kao 90% ucesnika ove teme...

...zaboravio si napisati kao Bog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
da je HV dobila nardjenje da udju u Bnja Luku nebi ih mogla sprijeciti ni Vojska Srbije,vjeruj mi.samo 23 km od Banja Luke.
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Avijacija jača nego što ćete je vi ikada imati. Vojska ide naprijed bez dozvole komande  Smile Smile Smile ovo je za vjerovali ili ne. Nestao je 2. korpus. A djelovi prvog  su upravo pristizali iz posavine za odbranu BL.

onda se ne pravi da si sveznalica.

http://www.nacional.hr/articles/view/27012

čitaj, ili da ti crtam....

Operacija “Una”, sa stanovišta hrvatskih žrtava, jedna je od najtragičnijih vojnih akcija HV-a koju je osobno zapovijedio Franjo Tuđman, a na prijedlog ministra obrane Gojka Šuška povjerivši je samo nekolicini visoko rangiranih časnika i to generalu Vinku Vrbancu, admiralu Davoru Domazetu Loši i generalu Anti Gotovini. Najbliži Tuđmanov krug suradnika odlučio je pokrenuti akciju “Una” tijekom noći iznenada bez konzultacija s američkim saveznicima koji su samo tjedan dana prije zaustavili daljnji prodor HV-a prema Banjoj Luci.

Zanimljivo, za operaciju “Una” uopće nije znao niti tadašnji načelnik Glavnog stožera general zbora Zvonimir Červenko koji je procijenio da akcija “Una” ne može početi bez kvalitetne pripreme i razrade, jer će u suprotnom doći do tragedije.

što se avijacije tiče, 15-ak MIG-ova apsolutno ništa ne znači, kad ih i protivnička strana ima toliko. uostalom, pitanje je jete li vi imali para uopće da ih sve dignete.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 19:13:36 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa popušili ste tu, ko je kriv sudite se ko vam brani. 15 - 29 ki a 21 ne znam ni ja koliko, ništa ne znači ???? A dal ih je Srbija mogla dići- pitaj Lošu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.376 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.