Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:47:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 62753 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

drkaj po svom profilu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
izmjenjali mi moderatori, sad ću ja vratiti Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Da , odgovorio sam sa da!

Ali ima jedan uslov! Taj bi rat morao da bude jedan od onih ratova koji konačno rejšavju srpsko i albansko nacionalno pitanje na Kosovu!

Neko bi ga morao izgubir zauvijek, a ako bi mi pobijedili prema albaniji bi morali dići onaj zid od 3 metra!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@ lemur
U pravu su, a i da nisi u pravu za situaciju u vojci opet bi dosli do zakljucka da bi ovaj znacio ili kompletno unistenje Srpske nacije, ili kratku pobedu koja bi bila vrlo kratka. 6 miliona Srba ukupno sa zenama i decom i starcima. Koliko od tih 6 miliona bi zelelo da ratuje? Koliko je uoptse sposobno da ratuje? Koliko je istrenirano za rat? Ne mnogo. Plus onolikim Albancima ce da pomognu Ameri i to je jos gore. Da li iko misli da Albanci iz albanije nece doci da pomogne albancima na kosovu? Ko god tako misli vara se. Plus i da krene Srbija dole mediji bi napravili pakao za Srbe i opet bi divni amerikanci sa puno ljubavi zatrovali nasu zemlju sa jos radijacije. Ja ne vidim izlaz iz ove situacije. Nalazimo se u zajebanoj situaciji koja je bila spremana duze vremena i sada je zamka bila aktivirana.
@ crows
Nije neobicno za vojsku da bude u svojoj zemlji ali kao sto vidis oni je ne predstavljaju kao deo nase zemlje. I mi mozemo da se deremo i kukamo ali od toga nema pomoci. Igramo sa najboljim igracima u prljavoj igri a mi smo nazalost pocetnici (i to bez velicanja tudjih drzava samo kazem iskreno).
Onda ljudi hoce da ratuju protiv EU I USA a to je totalna glupost ako pogledas logicno. Ruje nece da se mesaju u rat, Grci isto tako. Sami smo na svome. Ja bih najvise od svega voleo da je moja zemlja jaka i mocna, zdrava i rodna, da ima posla i da ima sloge. Ali to nazalost nije. Sistematski je unistena od idiota koji su je zarad vajnog "patriotizma" bacili u bezdan propasti.
I ako mi samo neko spomene da nisam patriota i da ne volim svoju zemlju, jebacu mu sunce zarko.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

@ crows
Nije neobicno za vojsku da bude u svojoj zemlji ali kao sto vidis oni je ne predstavljaju kao deo nase zemlje. I mi mozemo da se deremo i kukamo ali od toga nema pomoci. Igramo sa najboljim igracima u prljavoj igri a mi smo nazalost pocetnici (i to bez velicanja tudjih drzava samo kazem iskreno).

Bas naprotiv. U svetu se prikazujemo mi kao prljavi igraci. Jednostavno je, radimo sve isto kao sto radi i zapad. Zbog prljave igre politicara je zemlja i situacija u njoj takva kakva je. Nije vojska za to kriva. Vojska je na KiM 1999-te imala zaista minimalne gubitke i sa tehnikom protiv koje se suprostavljala je zaista herojski izdrzala. E, onda dodju nasi strucnjaci politicari, odigraju partiju kontra-tablica sa pametnijima od sebe i izgube sve ono sto je vojska cuvala. Sada je drugacije stanje. Politika je vojsku srozala na najnize moguce grane. Nije bitno da li je tome doprinela DS, SRS, DSS, bitno je da vojske nema, a dobro se zna da je jaka, dobro obucena i funkcionalna vojska preduslov za mir u regionu kakav je Balkan.

Ne mogu, a da ne pitam, kako je Srbija dosla na ideju da potpise sporazum gde se obavezuje da povuce i vojsku i policiju???

Ok je da se povuce PJP ali redovna policija nije smela da napusti KiM, vec da u saradnji sa KFOR-om obezbedjuje KiM.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@crows
Ja ti to i kazem. Oni su prljavi igraci iza andjeoskog lica a mi ispadosmo gamad. Mediji i politika su to zakuvali. Ja za vojsku nisam nista rekao lose jer ja ne smatram da je nasa vojska losa (doduse imali smo beretke ali ajd sad jedna ceta u poredjenju sa vecinom)
Brate to su oni radili vec dugo a i mi smo bili glupi sto nismo nista preduzimali. Ja ne verujem ni jednom politicaru kako nasem tako i stranom. Para vrti gde burgija nece. USA je napravila dobru medijsku kampanju o sebi, a to bi i mi trebali da pocnemo. Manje bi nas kostalo a i urodilo bi plodom. Pozitivan EPP.Ovde gledam pokazuju snimke sa Kosova i pogadjaj ko je krivac? Mi!
Povukli su i muriju odozdo? Au jebote za to nisam cuo. Pa onda me nista ne cudi. Imamo jednog ili vise pacova na vlasti negde. To sve meni lici na politicki sah i trenutno hoce da nas matiraju ali se jos ne damo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
         Dajte ljudi koliko je od vas bilo u nekom ratu, pa nije rat samo pucnjava koja se vidi u filmovima Holivudske produkcije tipa Rambo i slicno. Ici rat znaci biti spremna na sve, a to znaci ubiti ili biti ubijen. Na frontu uvidjaja i fer pleja nema. Onda moras biti spreman na to da gde stanes tu zanocis sa vecerom ili bez nje, a onda dosadna straza, cuvas nocu strazu, cujes susti negde u mraku ti pucas a ono tvoj covek otisao da pisa. Najbolje je sa Kosovom da se podeli da se medjusobno priznamo i razmenimo stanovnistvo. Rat je poslednja opcija. Mi nemamo bioloske snage za rat jer kod nas je prosek starosti oko 60 godina dok je kod Siptara manje od 30. U Siptraskim kucama ima vie dece dok kod nas jedno musko u proseku pa cak i manje, tome se nesto dogodi porodica zamire. Strasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
         Dajte ljudi koliko je od vas bilo u nekom ratu, pa nije rat samo pucnjava koja se vidi u filmovima Holivudske produkcije tipa Rambo i slicno. Ici rat znaci biti spremna na sve, a to znaci ubiti ili biti ubijen. Na frontu uvidjaja i fer pleja nema.

Bio ja u oba.

U Hercegovini sam se slucajno nasao 1992 u Nevesinju kada su muslimani granatirali deo grada. Ja klinac, bilo mi zanimljivo, do tada gledao samo u filmovima. Ljudi trce po sklonistima, ja pobegao na ulicu da vidim granate. Pade nesto od mene na jedno 50 metara i onako se pusi. Pridjem ja blize, da uzmem u ruku to parce metala boje slicne srebru. Dobro sam se ispekao. Smiley Uzmem dva drvceta i tako to snesem u skloniste. Inace, to je bio deo granate, tzv geler. Epilog: malo opeceni prsti i mnogo batina od majke, tukla me onako etapno. Danas taj geler cuvam u fijoci. Smiley

U drugom ratu 1999-te sam ucestvovao.

Onda moras biti spreman na to da gde stanes tu zanocis sa vecerom ili bez nje, a onda dosadna straza, cuvas nocu strazu, cujes susti negde u mraku ti pucas a ono tvoj covek otisao da pisa.

Vidi, naravno da je rat nesto najgore sto coveka moze da zadesi. Ali, ne ocekujes valjda nekakvo ratno stanje gde svi spavamo u toplim krevecima, gde svi jedemo janjetinu itd? Pa rat je. Normalno da neces uvek biti u mogucnosti da priustis obrok, a nazalost, u ratu je i savrseno normalno da postoji opasnost da izgubis zivot.

Ovo sa pisanjem je olicenje vojne (ne)discipline. Ma kako da ne, ratno stanje, ti na strazi, a tvoj drug otisao u zbunje da pisa... Film ili stvarnost, procenite sami.
Sam si rekao da uvidjaja i fer pleja nema, pogotovo na strazi za vreme rata. Nema dranja: "Stoj, ko ide?", vec pucas, pa onda viknes: "Ako si ziv javi se, ako nisi, nemoj!"(mala posalica)

Straza je jedini ratni zadatak u miru, dakle vojnik ima legalno pravo da te skenja i da ne odgovara i to u miru, za rat da ne pricamo, kada se primenjuje pravilo koje sam vec pomenuo. - Pucaj, pa pitaj.

Sto se tice ovog poslednjeg da li smo spremni za rat, zavisi protiv koga cemo ga voditi. Ako su u pitanju samo siptari, rata nece ni biti. Vojska i policija ce savrseno mirno uci na KiM.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 09:54:58 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da , odgovorio sam sa da!

Ali ima jedan uslov! Taj bi rat morao da bude jedan od onih ratova koji konačno rejšavju srpsko i albansko nacionalno pitanje na Kosovu!

Neko bi ga morao izgubir zauvijek, a ako bi mi pobijedili prema albaniji bi morali dići onaj zid od 3 metra!
Je l', a ako mi ne bismo pobijedili? Da ostane ovaj zid oko Kalemegdanske tvrđave il da tražimo zajam od Albanaca i EU da dižemo novi, tu... više oko Knez Mihailove? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC one m7
no comment
IP sačuvana
social share

sponzor seksualnog odnosa ... Omega Smile
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ja sam optimist da di pobijedili , a princip je jednostavn do posljednjeg daha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:47:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.