Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 04:33:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imam utisak da me drustvo izbegava  (Pročitano 18600 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Orf je dao najkraći, ali i najpametniji savet. Pitaj ih. Tako je i najlakše, i najbolje, i najiskrenije. Tako i ja radim i takvu politiku imamo i u našoj ekipi. Šta ima da se durim na nekoga mesecima, ili da trpim tuđe kuliranje koje kao treba da me navede da razmislim šta sam uradio ili da mi poruči... nešto... što treba sam da provalim...  Mislim to žene rade. To durenje, vetpačko držanje ljutnje, kuliranje i sve te infantilne gluposti. Vi ste muškarci, šta će vam to. Okupi ih i pitaj, u čemu je fora, na šta ovo liči i čemu sam zaslužio ovo. Bez ljutnje, ali da bude u tom fazonu, da im pokažeš da je kurvanjski to što rade i da treba da skupe muda i lepo ti kažu u čemu je problem.

Знаш шта је фора. Он да уради то, сви ће бити у фазону да се гледају и као ,,Шта о чему причаш све је ок"

Тако да у суштини два су разлога. Људи су једноставно такви, а делом је и до тебе ал шта те боли курац што си смарач. Биће и верујем да има људи једнаких твојих (смарачких) особина и слажете се и то је то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Istina, ima i toga. Al opet i to je dobro, jer ako se to desi, ako se ovi budu pravili ludi, onda će on definitivno sebi dokazati da se ovi foliraju i da očigledno nemaju hrabrosti da reše to korektno i otvoreno, nego da žele da nastave sa tim infantilnim glupostima. A šta će mu takvi prijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Ne zagađuj temu, some.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Nemoj da upadas u zabludu da ljudima upravlja neka logika ili emocije...

Covek moze da pravi greske u zivotu...ali ta greska je fundamentalne prirode...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Pitao sam ih sto me ne zovu, sto me izbegavaju. Odgovorili su mi "nije tako, odakle ti to?", "sve je ok", "imamo mi svoje obaveze, a znamo da ti nekad ne radis isto sto i mi" (tu misle na trcanje u 7h posto dvojica to rade). Ok, rekoh, ako je tako. Onda sam ih pitao da podju sa mnom do prodavnice, oni su odbili da im se ne ide kao daleko im je, malo pre su bili da jedan lik kupi nesto. Mrzi ih da se vracaju.

Mozda mi je glupo merilo drugarstva, ali nije prvi put da nece nesto kad sam ja u pitanju. Nisam ljut, nisam razocaran imam svoje obaveze i necu nikog siliti i moljakati. Ionako cemo skoro da se razilazimo zbog faksa.

Hvala vam na savetima. Smiley
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 02:28:24 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Eto... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Cao svima. Smiley

Imam utisak da me u poslednje vreme drustvo iz kraja izbegava. Svi mi studiramo i onda se skupimo svi u kraju, uglavnom, leti. Pocela je da bude ovakva situacija poslednjih godinu dana.

Kad izadjem s njima oni kazu necemo dugo ako ih je npr dvojica ili ako ih je vise oni ubrzo pocnu da se razilaze. Ako me neko pozove i vise nas je, ja ne znam koliko su dugo napolje, pa ubrzo posle mog dolaska pocnu da se razilaze jedan po jedan. Dogovorimo se nesto ranije da svi izadjemo, kad me oni ne pozovu prvi. Nego ja kad cimnem nekog oni kazu da su vec napolje. Drug s kojim sam najvise provodio vreme na njegovo insistiranje tokom srednje, sad stalno ima neke izgovore i negde zuri kad ga pitam da se vidimo. I kad se vidimo to je nesto kratko, nema vremena mnogo. Jednom me je zvao napolje zato sto nije bilo nikog od ostalog drustva. Kad se isto drustvo skupilo on me je veoma retko zvao. Istog lika zovem napolje on ne moze navodno je sa nekim drustvom, a to je isto nase drustvo. Pomenuti najbolji drug vec dve godine mi ne cestita rodjendan, ja njemu da. Znam da ne moze da zaboravi tako lako kao sto nije godinama, jer jedan drug i ja imamo isti dan rodjendan i njemu cestita. Kad ih vidim kazem im ajde da se vidimo, zovite kad izlazite, oni kazu vazi, nije problem. Posle vidim nekoliko njih u gradu. Retko gledam da im se pridrzujuem da ne ispadnem prilepak. Smatram da ako mogu sebe medjusobno da zovu mogu i mene ako hoce.

To je najkrace kako se oni ophode prema meni. Ne znam sta im je. Da li su ljubomorni, da li sam lud, da li im nisam zanimljiv na neki nacin? Znamo se od osnovne, nikad se ni sa kim nisam posvadjao, ne kapiram njihovu promenu. Mozda gresim negde? Sve je fino, super kad ih sretnem, kako si, gde si, vidimo se, aha vazi i na tome se zavrsi.

Slusaj recimo da mnogo dobro poznajme slucajeve kao tvoj zbog struke odnosno hobija, recimo da su mi ljudi na neki nacin predmet rada kada ne radim osnovnu struku. Slusaj me dobro to kako se ponassaju je klasican primer tretiranja tebe kao manje vrednog. Ti imas paznje za njih oni nemaju za tebe. Ako si pravi frajer i ako nije sredina mala tj ako si iz Novog Sad, Beograda okupih na gomilu ili napravi sacekusu kad su zajedno reci im u lice da to kako se posansaju ponasaju prema tebi nije u redu, trazi izvinjenje, pogledaj ih u oci i reci da nikad neces biti kao oni i njihovo ponasanje za svaku osudu. To sto rade je nepostovanje, povredjivanje, ponizavanje, smatraju za manje vrednog, i klasicas primer kad neko misli da vise vredi od onog drugog. Pod uslov da ne valjas a valjas, kad ne zelis da se druzis sa nekim jer se promenio jer si se ti promenio pogledas u oci i kazes " E nemoj da se ljutis ali ne zelim da se druzimo zelim da idem dalje. Razlog je taj i taj". Uz duzno postovanje oteraj ih u pm, ako to vec dugo traje zavredjuju samarcinu. Posmatraj signale, recimo ti njemu cestitas rodjendan a tebi ne pa koliko je to jadno. Pitaj ga pred svima sto ti nije cestitao rodjendan, a ti njemu jesi i to ga pitaj pred svima da oseti stid i sramotu i nemoj da se stiis jer klasicasn primer kod adolescenata je da kad se prema njima neko lose ponasa, kao prema tebi, mislse da su zasluzili, da su oni krivi pa se stide da pricaju i obicno tako nastanu traume i psihicki problemi. Dakle ne stidi se pricaj sa mamo, sestrom, nadji negde nekog psihologa i teraj ih u pm. Koristim radikalne izraze iako imam fakultet ipo da bi shvatio koliko je pogresno ponasanje vecine protiv manjne ovaj konkretan slucaj tvoje "ekipe" prema tebi. Glavu gore naci ces nove drugove ako si mlad a i ako nisi. Poz! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Citat
to kako se ponassaju je klasican primer tretiranja tebe kao manje vrednog
A mozda je on previse ozbiljan i distanciran,
te se oni osecaju inferiorno u odnosu na njega
te ga izbegavaju, jer se ne kapiraju, i to sve nesvesno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Cao svima. Smiley

Imam utisak da me u poslednje vreme drustvo iz kraja izbegava. Svi mi studiramo i onda se skupimo svi u kraju, uglavnom, leti. Pocela je da bude ovakva situacija poslednjih godinu dana.

Kad izadjem s njima oni kazu necemo dugo ako ih je npr dvojica ili ako ih je vise oni ubrzo pocnu da se razilaze. Ako me neko pozove i vise nas je, ja ne znam koliko su dugo napolje, pa ubrzo posle mog dolaska pocnu da se razilaze jedan po jedan. Dogovorimo se nesto ranije da svi izadjemo, kad me oni ne pozovu prvi. Nego ja kad cimnem nekog oni kazu da su vec napolje. Drug s kojim sam najvise provodio vreme na njegovo insistiranje tokom srednje, sad stalno ima neke izgovore i negde zuri kad ga pitam da se vidimo. I kad se vidimo to je nesto kratko, nema vremena mnogo. Jednom me je zvao napolje zato sto nije bilo nikog od ostalog drustva. Kad se isto drustvo skupilo on me je veoma retko zvao. Istog lika zovem napolje on ne moze navodno je sa nekim drustvom, a to je isto nase drustvo. Pomenuti najbolji drug vec dve godine mi ne cestita rodjendan, ja njemu da. Znam da ne moze da zaboravi tako lako kao sto nije godinama, jer jedan drug i ja imamo isti dan rodjendan i njemu cestita. Kad ih vidim kazem im ajde da se vidimo, zovite kad izlazite, oni kazu vazi, nije problem. Posle vidim nekoliko njih u gradu. Retko gledam da im se pridrzujuem da ne ispadnem prilepak. Smatram da ako mogu sebe medjusobno da zovu mogu i mene ako hoce.

To je najkrace kako se oni ophode prema meni. Ne znam sta im je. Da li su ljubomorni, da li sam lud, da li im nisam zanimljiv na neki nacin? Znamo se od osnovne, nikad se ni sa kim nisam posvadjao, ne kapiram njihovu promenu. Mozda gresim negde? Sve je fino, super kad ih sretnem, kako si, gde si, vidimo se, aha vazi i na tome se zavrsi.

Slusaj recimo da mnogo dobro poznajme slucajeve kao tvoj zbog struke odnosno hobija, recimo da su mi ljudi na neki nacin predmet rada kada ne radim osnovnu struku. Slusaj me dobro to kako se ponassaju je klasican primer tretiranja tebe kao manje vrednog. Ti imas paznje za njih oni nemaju za tebe. Ako si pravi frajer i ako nije sredina mala tj ako si iz Novog Sad, Beograda okupih na gomilu ili napravi sacekusu kad su zajedno reci im u lice da to kako se posansaju ponasaju prema tebi nije u redu, trazi izvinjenje, pogledaj ih u oci i reci da nikad neces biti kao oni i njihovo ponasanje za svaku osudu. To sto rade je nepostovanje, povredjivanje, ponizavanje, smatraju za manje vrednog, i klasicas primer kad neko misli da vise vredi od onog drugog. Pod uslov da ne valjas a valjas, kad ne zelis da se druzis sa nekim jer se promenio jer si se ti promenio pogledas u oci i kazes " E nemoj da se ljutis ali ne zelim da se druzimo zelim da idem dalje. Razlog je taj i taj". Uz duzno postovanje oteraj ih u pm, ako to vec dugo traje zavredjuju samarcinu. Posmatraj signale, recimo ti njemu cestitas rodjendan a tebi ne pa koliko je to jadno. Pitaj ga pred svima sto ti nije cestitao rodjendan, a ti njemu jesi i to ga pitaj pred svima da oseti stid i sramotu i nemoj da se stiis jer klasicasn primer kod adolescenata je da kad se prema njima neko lose ponasa, kao prema tebi, mislse da su zasluzili, da su oni krivi pa se stide da pricaju i obicno tako nastanu traume i psihicki problemi. Dakle ne stidi se pricaj sa mamo, sestrom, nadji negde nekog psihologa i teraj ih u pm. Koristim radikalne izraze iako imam fakultet ipo da bi shvatio koliko je pogresno ponasanje vecine protiv manjne ovaj konkretan slucaj tvoje "ekipe" prema tebi. Glavu gore naci ces nove drugove ako si mlad a i ako nisi. Poz! Smile

Hvala na savetu. Smiley

Prave se ludi, kazu sve je ok, nije tako, drug ima neke izgovore da nema vremena itd. Nisam na njih utucen, depresivan, ljut. Nego sam ovim samo hteo da proverim da li sam u pravu posto ovo traje neko duze vreme. Vidim da medjusobom imaju vremena jedni za druge osim za mene, kad sam s njima malo su napolje i beze kuci.

Znam, bice prijatelja, meni je razlaz normalna pojava. Prosao sam ja razlaz drugara iz osnovne, srednje, jos malo ce sa faksa, bice novih prijatelja na poslu. Kroz to smo svi prosli. Nije nista cudno da se ljudi sa jedne strane razilaze, na drugoj se skupljaju.  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 04:33:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.