Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 05:41:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I kuca (prva)  (Pročitano 68246 puta)
Clan u razvoju

the only one who could ever reach me...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610

Prva kuca se odnosi na natusov spoljasnji i unutrasnji izgled,konstituciju,vitalnost,
karakter,temperament,moralne i intelektualne sklonosti,ponasanje,manire.

Djelovi tijela koji su podredjeni kuci su:glava i lice.

Prva kuca opisuje kako nas drugi dozivljavaju(Npr,ako je nekome Jarac podznak,to znaci da je taj znak u prvoj kuci,i da ga okolina dozivljava kao hladnu,uspjesnu osobu,konzervativnu)
Otprilike tako nekako Smile

Planeta koja vlada I kucom, tj. planeta koja vlada znakom u kome se ona nalazi je i vladalac horoskopa.
Npr,ako je prva kuca u Jarcu,Jarcem vlada Saturn, toj osobi je vladalac horoskopa Saturn.

Pa sad gledamo gdje je ta planeta otisla u koju kucu,jer gdje nam ode vladar,tamo se najvise dajemo Smile

Ako vladar vrha prve kuce,odnosno Ascendent,ode u drugu kucu,tezimo novcu,ako ode u devetu tezimo ucenju i putovanju...

Tako da ne znam jesi li bila kod pravog astrologa Smile

Okači kartu u Indeks natalnih karata ili mi pošalji podatke na p.p.(datum, mesto i tačno vreme rodjenja)...pa da vidimo šta se to nalazi u tvojoj I kućici

jao, hvalaa...samo problem je shto sam ja ovde skroz nova i ne znam kako da poshaljem pp... Smile Smile Smile a i ne znam ni kako da dodjem do svoje natalne karte...heeeeeeeelp meee... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
J'aime marcher sous la pluie parce que personne ne sait que je pleure…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Uh nemaš dovoljan br. poruka za slanje privatnih poruka (uskoro ćeš ih imati  Smile)
Napiši ovde podatke, ja ću ti okačiti kartu i poslati istu na p.p. Takodje će biti okačena u Indeksu natalnih karti (top tema) Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

the only one who could ever reach me...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
Uh nemaš dovoljan br. poruka za slanje privatnih poruka (uskoro ćeš ih imati Smile)
Napiši ovde podatke, ja ću ti okačiti kartu i poslati istu na p.p. Takodje će biti okačena u Indeksu natalnih karti (top tema) Smile
ajd onda ja cu ipak da kad sakupim dovoljan broj postova tebi poshaljem pp poshto je malo shkakljivo...ako moze...??? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
J'aime marcher sous la pluie parce que personne ne sait que je pleure…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
meni je mars u prvoj kuci na 1 st vage[asc.djevica] vladar je 8,suvladar 3 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja imam veneru u 1.kuci, u škorpionu na 23.stepenu, saturna u strijelcu na 15.stepenu, ceres u strijelcu na 4.stepenu i fortunu u škorpionu na 19.stepenu..što bi to otprilike značilo..može mi neko protumačiti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ja sam skorpija/ribe
moja prva kuca je u ribama,pa je valjda i vladar prve kuce neptun  Smile
on je u 10oj kuci na 5-om stepenu jarca,a u 10-oj kuci su mi jos i saturn i uran u strijelcu  Smile
u prvoj kuci imam i jupiter u ovnu i true nodes takodjer u ovnu (oboje retrog)

e sad citala sam da jupiter daje vitak stas,smedje nasmijane oci,blijeli ten,dosta visoke osobe~~~~to je istina  Smile
ali zar neptun ne daje tu jednu dozu mastanja,sanjarenja i slicnoa meni je otisao u 10u kucu i to je u jarcu.....zar jarchevi nisu hladni...
ne zamjerite sto lupam,citala sam prethodne postove trudila se da nesto povezem...ali  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Milenaa,

moj Asc je takodje u ribama, tj. prva kuća...vladar Neptun mi je dao sanjive plave oči...dao mi je dubinu razmišljanja o svim stvarima uopšte. Ponekad ništa ne vidim, nosim ružičaste naočare, kada ih skinem mogu da proniknem mnoge stvari... Smile

To što ti je vladar I u X znači ovo: jako si ambiciozna i uvek težiš da se podigneš. Imaš jaku ličnost i naglašen ego. Ti si osoba koja gradi svoj imidž i stil, nastupaš u javnosti baš onakva kakva jesi. Dominantna si ...
Moguće da te mnogi vide u pogrešnom svetlu, da kruže o tebi fantastične i ne mnogo istinite priče. Moraš naučiti kako da predstaviš sebe drugima...Moraš naučiti da se pronadješ u poslu koji radiš (nećebitinikakvih problema ukoliko radiš nešto vezano za duhovnost, ili ako svoju karijeru usmeravaš na more i brodove)

Jupiter u prvoj je srećan znak za tebe, čuva tvoj optimizam i urodjenu dobrotu... Mada, ja znam da Jupiter daje osobe krupnije gradje, sklone gojaznosti... Smile Da u nekim kombinacijama visoke osobe  Smile

Sad pravac u temu Neptun, to je tvoj vladar..probaj da osetiš kako deluje na tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Makishon,ne mogu da vjerujem....
svaka chast,istina je da ljudi imaju obicno lose misljenje o meni dok me ne upoznaju....obicno kruze glupe price poput onoga kako sam odvratna,arogantna i ostalih gluposti,mada naravno ima tu i gorih stvari,mada sam osoba na koju te price bas i ne uticu
pa sad ja sam visoka 1.79,pa se mozda na to misli kad je u pitanju krupna gradja...jer stvarno sam skladno gradjena,nisam sklona gojaznosti..... Smile
istina je i da se uvijek predstavljam onakva kakva jesam....cak i ako mi to nece donijeti nista dobro(trebala bih da se prijavim za velikog brata)  Smile
a to sto kazes za brodove,moze li slucajno biti da je to nesto porodicno?
jer tata mi je pomorac,ne moze  ni  mjeseca bez mora,ista stvar je i sa stricem....more im je zivot,brodovi,daleka putovanja?
jos jednom hvala ti i svaka cast,a sad odoh na temu neptun,pa ako budem imala nesto pametno da napisem eto me s komentarom  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
To za more i posao sa morem je vezano sa tim što ti je Neptun u destoj. Čim budem imala više vremena pogledaću šta ti tamo sve stoji i malo bolje sklopiti priču Smiley  Smile Nema potrebe za zahvaljivanjem. Smile

Primer za visinu
Ascendent u Blizancima obično daje visoke osobe, ali mora biti još pokazatelja za to. Npr ako se Merkur, vladar Ascendenta, nalazi u znaku Device i ako je u kvadratu s Uranom (visina). Ako se još Uran (visina) nalazi u egzaktnoj opoziciji s Ascendentom (fizičko telo), daje zaista visoke osobe Smile
Duge ruke (Blizanci) i lepo oblikovan struk (opet Blizanci) i ramena (takodje simbolika Blizanaca).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2533
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moj asc je na 26 st. device,Merkur mi je u lavu i ima aspekt samo sa Mesecom, sobzirom da mi je pluton /17st. vage/ u 1 kuci svi me dozivljavaju kao veoma uobrayenu i arogantnu osobu, a ja to ni malo nisam bas suprotno veoma sam emotivna  Smile i zato ja mislim da bez obzira koja planeta je vladalac ASC, veoma je vazno koje planete se nalaze nalaze u prvoj kuci bez obzira na udaljenost od ASC! Smile
IP sačuvana
social share
da tačno je 26 stepeni 00
N+O
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 05:41:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.